Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 zenginler alabilecek orası kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 son 3 aydir surekli yagma kuyruklari olustu, once tuvalet kagidi ve lippocular sonra gercek yagmacilar simdi ps5 ciler dolusur sadf resmen round robin yapiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 499$'ten çıkar muhtemelen. bizde de 7499 olur, gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 valla almanya'daki arkadaşa ziyarete gideceğim. ps5 çıkışına denk getirir oradan alırım. kutuyu atarım orada aleti getiririm buraya sıkıntısız sokarım. bunlara vergi vermektense arkadaş sevindirir, çocuğunu falan sevindiririm. alman kazanır o arada da rahat temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 8K ya 8K fiyat yakisir, oyle bebe gibi 7999 yapmasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 sevmedim beyazı, hele o gamepad kiri pası olduğu gibi gösterecek. tasarım yaparken kafa kullanmayan nesil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 (düzenlendi) "Is it behind the router?" ahah. of yanken de fena. "Each new PlayStation has an exciting new way to be hard to get dust out of." şu da ilk aklıma gelenlerden, ps4'te de direkt benzer bişey düşünmüştüm katlı tasarımı gösterdiklerinde, o aralar hep toz içinde yatıyo şimdi. Haziran 12, 2020 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 ne kadar cirkin bi alet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Series X'e kutu sadece diyorduk ama, en azından çirkin değil. Bu ne böyle ya, salona koymak istemem ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 valla japon oto tasarımlarına benzemiş, çok başarısız bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 corolla gibi olmuş. beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 CESUR TASARIM geyiği yapılmış mıydı? Ellerini korkak alıştırmamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Alacaktim izleyince almaktan vaz geçtim, bekleyip görelim gelişimini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Tipini bi tek ben mi beğendim ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 (düzenlendi) Tipi ok, oyunlar hic ilgimi cekmedi, xbox 4 gen compatible miymis?, onumu denesem ilk kez.. corona ile pc yi aldim salona arti switch koltuktan xbox controller ile takiliyorum bambaska oldu gaming. Baymisim klavye mouse arti koltukta oturmaktan belim cok agriyordu, yaslandim mk. Haziran 12, 2020 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Tasarımı bu kadar kotu yapmayı nasıl başarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 7 saat önce, Natanyal dedi ki: valla almanya'daki arkadaşa ziyarete gideceğim. ps5 çıkışına denk getirir oradan alırım. kutuyu atarım orada aleti getiririm buraya sıkıntısız sokarım. bunlara vergi vermektense arkadaş sevindirir, çocuğunu falan sevindiririm. alman kazanır o arada da rahat temiz. bunu yapman gerekiyor mu?? Ben Amerika'dan gelirken switch getirdim. baya kutusuyla falan soktum. hiç de bir şey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Bavulda yer kapliyor bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 switch küçük değil mi? ps büyük biraz belki maraz çıkartırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Alet çok sexy olmuş. Siyah ve beyaz yapının arasında ki boşluk fan için. 360derece bir fan ortamı olacak. Alet heryerden hava üfleyecek. Aşırı beğendim ben oyunları - sunumu - makineyi (GTAV wtf. ps3de çıkış yap, ps4e upgrade ol, ps5 alanlara bedava gel). Aşırı yükseldim alete. Tvnin altında mis gibi duracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 En heyecanlandıran Horizon Forbidden West oldu. Muhteşem gözüküyor görseller. Spider-Man'i de iple çekiyorum, ama keşke hemen Miles'a bağlamasalarmış. İlk oyundaki gibi ara ara kontrol etsek daha iyi olurdu, Peter Parker çok iyi tasvir edilmişti ilk oyunda ve daha oynarız onunla diye umut ediyordum açıkçası. Konsol epey tombik geldi, ama yine de göze epey hitap ediyor. 12k olacak falan diye duydum TR fiyatı ama doğru mudur bilemedim. Bir de kutu içeriği epey zenginmiş. Controller'lar tasarım olarak hoşuma gitti, ama ELİMİZE ALMADAN bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Horizon zero dawn'a zerre heyecanlanmadım. Aşırı sıkılıyorum oynarken. Sıkıntıdan bitiremedim bile. Spiderman oyunu biraz ara oyun gibi. Spiderman 2 yapılıyor ama ps5 çıkış oyunu için bi tane spiderman yapalım demişler. Sonuna kadar akar, platinum trophy alırım o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 8 dakika önce, -Deno- dedi ki: Spider-Man'i de iple çekiyorum, ama keşke hemen Miles'a bağlamasalarmış. İlk oyundaki gibi ara ara kontrol etsek daha iyi olurdu, Peter Parker çok iyi tasvir edilmişti ilk oyunda ve daha oynarız onunla diye umut ediyordum açıkçası. Bu ara oyun gibi bir şey sanırım Spiderman 2 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Series X'in yanında bu kadar büyük mü kalıyor? Çok kötü cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar