Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 hediye geldi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 bu sefer yırtmışsın ama 3 aya dlc ler bile 300 ü geçecek malesef. kendine yeni psikolojik sınır belirle 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Daha lvl 41 im ilk bölgeden çıkmadım sindire sindire oynuyorumda çok sindirdim galiba çok baydı şimdiden.yeni bir zindan çıktığında haritada heyecan yerine bıkkınlık hakim.hersey çok monoton çok rutin hatta angarya.sezonlara da çok güvenmiyorum açıkcası.ha rune set item vb bir sure daha oyalar milleti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Her classi 100 lerim diye dusunurken feci baydi lvling... asiri agir geliyor leveller.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 (düzenlendi) Frostbite, 12.06.2023 20:08 tarihinde dedi ki: Daha lvl 41 im ilk bölgeden çıkmadım sindire sindire oynuyorumda çok sindirdim galiba çok baydı şimdiden.yeni bir zindan çıktığında haritada heyecan yerine bıkkınlık hakim.hersey çok monoton çok rutin hatta angarya.sezonlara da çok güvenmiyorum açıkcası.ha rune set item vb bir sure daha oyalar milleti.. abi main'i ilerlet, side quest çöplüğüne girince hızlı bayılır o hatayı yapmamak lazım. zone'u bitirmeden başka zone'a geçmek ocd triggerlıyor biliyorum, ama öyle yap. Act 4'ün başındaki atı aldıktan sonra o tip işler çok rahatlıyor. çayır çimen geze geze yaparsın sonra Haziran 12, 2023 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 evet atı alana kadar main quest yapın en azından, bayağı hızlandırıyor at world map’te hareketi. bir de t2 lvl50’de duruyormuş, yoksa ben de side quest yapacaktım. 49 oldum daha bitmedi ama az kaldı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 ben atı aldım yeni. t2 act4 te 49 um. 50 den sonra t2 de level gelmiyosa bi tane bile side yapmayayım daha. kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 side questlerden ve map progressden gelen renown bir noktada end game icin baya fark yaratir, 20 tane paragon cok fazlaymis. 8 tane skill puanida geliyor pot filan ama onlari acmak kolay zaten, paragonlari acmak baya grind. ama yapan icinde baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Yaşam çeyize saklanmaz. -Komutçu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 https://www.twitch.tv/serhatakin serhat da oynuyor bunu da bir dungeon bulmuşlar. hızlı dönüyorlar güzel xp veriyor. drop rate de fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 lmao credits izlemeyi ihmal etmiyorum, bazen böyle ödül çıkıyor. hikaye bazı yerlerde biraz fazla sakız gibi uzatılmış sanki ama olsun iyiydi. özellikle in-game cutscene'ler daha önce yapamadıkları daha şahsi bir anlatımı mümkün kılmış cgi videolara bağımlı kalmadan. dlc mi expansion mı bakalım hikayenin devamı nasıl olacak, önümüzdeki yıla birşey duyurmuş olurlar herhalde devam ettirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 hah bunu yapan manyak bi tek ben değilmişim nays adsf 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Abi sorc sanki heronun yanındaki yancı gibi mi ben mi yapamadım. Daha act 1 i yeni bitirdim istediğim performansı skill çeşitliliğini falan bulamadım. Resmen belli spellere itmiş adamlar mecburen onlarla oynuyoruz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 (düzenlendi) Bi de cok melee ya Sorc. Nerede o blizzardlar frozen orblar uzaktan. Hydra nerf de gelince baya soguttu beni de Sorc acikcasi, illa dibinden arc lash + 2 armor lu kombolara filan gidiyorsun. Necro'ya da isinamadim cok. Druid bear form baya OP duruyor ilerki levellarda full unstoppable gidiyor. Fundamental belli sikintilar var eye candy gecince bakma. 100'e kadar kimse kasmaz bir sezondan fazla. Haziran 13, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 abi ben level 54'üm, sorc frozen orb+blizzard+frost nova yapıyorum, terör estiriyorum. siz hata yapıyosunuz bence sdfg üstelik frozen orb viable build değil diyorlar, frost shard kullanıyo millet genelde. bi tane aspect buldum frozen orb gittiği yerde duruyor, 2 kere patlıyor üçüncüde full patlıyor. ondan beri bam güm bam güm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 (düzenlendi) Aynisi bana betada dusmustu baya OP ama dusmeyince de tirt iste. Max manada en fazla 3 orb atabiliosun zaten. Bir tik daha zoom out edebilsen ileriye dogru atabilsen orbu super olacak. Ice shard oyundaki en sevmedigim skill olabilir. Haziran 13, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Sam, 13.06.2023 00:02 tarihinde dedi ki: lmao credits izlemeyi ihmal etmiyorum, bazen böyle ödül çıkıyor. hikaye bazı yerlerde biraz fazla sakız gibi uzatılmış sanki ama olsun iyiydi. özellikle in-game cutscene'ler daha önce yapamadıkları daha şahsi bir anlatımı mümkün kılmış cgi videolara bağımlı kalmadan. dlc mi expansion mı bakalım hikayenin devamı nasıl olacak, önümüzdeki yıla birşey duyurmuş olurlar herhalde devam ettirecek. hee aynen bunu bende discord a yapıştırmıştım, tam manyağız ya birde credit hayvan gibi uzundu hani. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Bitirdiğimde credits izlemediğim oyun olmadı yıllardır. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 O da bir sey mi, tum creditsdekileri not edip fb den vs friend request gonderiyorum... Geri donus almadim ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Scalanova, 13.06.2023 12:36 tarihinde dedi ki: O da bir sey mi, tum creditsdekileri not edip fb den vs friend request gonderiyorum... Geri donus almadim ama olsun. Fgjbgj bi arkadasim daha yapiyomus bunu, lotr serisindeki az ünlü figuranlara hep istek attim bi tanesiyle baya sohbet ettim falan diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Ben saka yaptim, varmis meger lol.. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 ahaha amaç ne acaba onu yapanda, inside bilgilere sahip biriyle muhabbet etmek herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Frostbite, 12.06.2023 20:08 tarihinde dedi ki: Daha lvl 41 im ilk bölgeden çıkmadım sindire sindire oynuyorumda çok sindirdim galiba çok baydı şimdiden.yeni bir zindan çıktığında haritada heyecan yerine bıkkınlık hakim.hersey çok monoton çok rutin hatta angarya.sezonlara da çok güvenmiyorum açıkcası.ha rune set item vb bir sure daha oyalar milleti.. diablo abi böyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Ya oyunun sürekli zorlaşması beni de sıkmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Oyun zorlaşıyorsa build yanlışlığı veya item eksiği vardır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar