Shadow Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 VAY AK mi adı yine? sfdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Sparkcaster, 20.03.2023 00:21 tarihinde dedi ki: Ogrenmeye vakit ayirmayacaksan poe tavsiye etmem, yeni oyuncu deneyimi muthis degil biri sabirla anlatmiyorsa. Ulan en zor oyunlardan eve online bile yaninda çocuk oyunu kaliyor bence poe nin hele currency sistemi falan..poe yi çok sevmeme rağmen bıraktım çünkü cok şuursuz oynuyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 PoE ogrenebilen bir oyun degil ya shdj. Tam anladim diyorsun adamlarin cani sikiliyor tum mekanikler degisiyor. Ben temkinli yaklasiyorum d4’e muhtemelen alir oynarim ama PoE kadar derinlikli mekanikleri veya sik guncellenen sezonlari olacagini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Titan Quest ve Grim Dawn yükledim, Titan Quest'in eksik DLC'leri varmış, indirimdeyken onları da aldım. Oynarım şimdi. Önce Titan Quest'e bakayım, daha eski ne de olsa. Title'ları, skinleri filan alınca Diablo 4'ü de sildim, oyun çıkınca düzgünce oynarız. Hayatımda ilk kez bir oyuna bu kadar para verdim ama, 1699TL çok yahu. ₺1199 vereceğime tam olsun, hızlandırılmış season pass gelsin dedim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 PoE güzel fakat şu bulduğun buildin her dediğini yapman gerek olayı geriyor beni. ben kafama göre sürekli bi o site bi bu site dolaşmadan o an güzel gelen skilleri seçip ilerlemek istiyorum :d diablo sanki benim gibi oyuncular için daha doğru tercih. grim dawn'ı indirimde almıştım zamanında burda bahsi geçtikten sonra 2 gündür denemeye karar verdim şimdilik kafama göre gidiyorum güzel görünüyor. endgame'e gelebilirsem (var mı onuda bilmiyorum :d ) bakacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 abi 3090ti ile titan quest mi oynayacaksın lol. sen paticik'in 20 yıllık oyun önerme tuzağına düşmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 progressive bir oyun eksikligi var piyasada, umarim d4 ile dolar o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 D4 ün en düşük paketi ile en yuksek paketi arasında kozmetik fark haricinde bir fark var mi? Dlc falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Yok, tamamen duygusal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 mount hede hödö birde şu season pass şeysi var. ne halta yaradığını henüz bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Sözde sadece kozmetik veriyor battle pass ama zamanla öyle kalacağına inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 2 tane değişik battlepass var ama, biri premium seasonal diğeri accelerated seasonal diye xp bile verse sadece kozmetikte kalmıyor. Genshindeki gibi lvl bazlı battlepass de olabilir aylık, onda da 10 dolara battlepass i açıyor 15 dolara ekstra +20 battlepass lvlı veriyor. 50 lvl var, 2 segment her lvl çeşitli bonuslar veriyor , parasız olanın rewardları daha düşük paralının daha fazla doğal olarak. Ama böyle olursa bile iş kozmetikte kalmamış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 lan bari d4 alınca d3 verseler yanında, ben d3 oynamadım. d4 gelene kadar onu oynardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 d3 ü zamanında 1 senelik wow sub a vermişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 O dönemde forumdan birisi alayımızı tokatlamıştı sdlkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 RAF vardı di mi. oradan bir şeyler döndüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Free open beta nın downloadı açık mı veya ne zaman açılacak bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 (düzenlendi) https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/23916442/your-guide-to-the-diablo-iv-open-beta?blzcmp=blizzard-news#Specs 9am PDT bizde gece 7pm ye denk geliyor sanırım. Mart 21, 2023 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Gece 7 hangisi oluyor abi hangi 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 akşam 7 tsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 pyromagdurlari.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Beta gemaplay izledim şimdilik güzel görünüyor alınır oynanır. Sorcerer güzel ama druid ve necroyu da görmek lazım tabi. Sorcerer necro veya druid bunlardan birini main yaparım. Hafif bir hype kıpırdanma olmadı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Öff bende de bi iç gıdıklayıcı hype var. Telefonunu ekranını kırdım 2k TL'ye yaptırıyorum, 1k buna vermek üzecek gibime geliyor ama elim de gidiyor, ALINIR MI LAN DOĞRU SÖYLEYİN fjdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 acele etme bence. betalarda end game gösterilmedi hiç bir şekilde. release olduktan 2 hafta sonra millet end game'i görmüş olur o zamanın yorumuna bakmak lazım. ve şu bir gerçek: d4 kesinlikle poe ile herhangi bir yarış içinde değil. daha casual oyuncuları hedeflemiş durumda. kafa yakan über süper sistemleri getirmeyecekler büyük ihtimalle oyuna. ilk defa oynaması kesinlikle keyifli ama asıl olay end game. bir kere lilithi keserim kapatırım diyorsan al tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar