Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 (düzenlendi) valla eskisi kadar oturup rpg'ye vakit gömemiyorum. o yüzden kesin bir şey diyemeyeceğim. singleplayer odaklı crpg'lerde var ama genel olarak. diablo vs poe özelinde bakarsak poe'da her karakteri alıp her büld'ü yapabiliyoruz. aynı build'ı "uymayan" class'la yaparsan skill tree'ye başlangıç yerine göre artıları eksileri oluyor, endgame'de 2 prefix az yapıyorsun haritayı belki ama oynayışın ve karakterin genel feel'ı aynı oluyor. diablo'da gayet var bu ayrım. hatta "kaç karakter var, oo necromancer duyurmuşlar, lan paladin / holy warrior gene mi koymadınız" diye marketing'çilerden takip ettirecek kadar var. poe2'de zannetmiyorum ki "x karakter var/yok" diye sevinen ya da üzülen bi kitle olsun. artıları ve eksileri olan bir durum tabi. "oo x class'la y class farklı, her class'ın hissiyatını daha iyi veriyor!" diyoruz ama mecburen her karakterde her build olamadığı için karakter başına uygulayabileceğin build sayısı azalıyor doğal olarak. tercih meselesi. Aralık 15, 2022 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2022 On 13.12.2022 at 16:57, Suark dedi ki: gamepass e beleş gelecektir bu ya sony dava açmış temmuzda. Netleşsin satın alma tamamlansın beleş olur bu canım microsoft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2023 24-26 mart arası open beta olacakmış, 17-19 arası ise alanlara early acess beta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2023 Sam, 19.02.2023 16:56 tarihinde dedi ki: 24-26 mart arası open beta olacakmış, 17-19 arası ise alanlara early acess beta. oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2023 betayı oynayalım abi de darktide gibi olmasın lol. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2023 ya bunu ben 17 Mart a kadar alacağım sanırım. gamepass falan kasamam. 17 Mart a kadar tüm işleri bitireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2023 bence tırt olucak. yani beklentim baya düşük, d2r oynuyorum zaten, daha iyisi çıkar mı? zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2023 (düzenlendi) nedense çok dandik gibi geldi bana intro, nerde d2 marius intro Şubat 19, 2023 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2023 ne kadar celestial basarlarsa o kadar kötüleşiyor abi. yok nefalem geldi, yok cenneti kurtardık filan noliy la. ne kadar grounded, o kadar iyi. varhammer age of sigmarines'te de aynı durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2023 d2nin tum cutsceneler sektorde profesyonellesmek isteyen herkes tarafindan calisilmali. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2023 haha rastalı zenci diversification Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2023 izledim ne olduğuna dair hiç bir şey anlamadım. herhangi bir keyif de vermedi. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2023 gerilim kasmışlar müzik vs ama bi bok anlamadım adam var yürüyor atı ölüyor sonra mağaraya giriyor. rüzgar var. ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2023 Standart Edition 1199 TL oha yani. İtem pazarı fiat veya kripto para olarak açık olsa değerdi ama.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2023 70 dolar/euro oyunun fiyatı, 1200 TL maalesef yine ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2023 benim umutlarım son video ile biraz söndü ya biri açıklasın bu vidyoyu plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2023 Devamı gelecektir büyük ihtimal ya da bir zone veya eventin prologue videosudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2023 (düzenlendi) Videodaki asıl olay şu: Bunun gibi birçok sinematik sahneler olacakmış, tabii hepsi hikayeye bağlı. Buradaki rastalı siyahi yerine kendi karakterimiz olacakmış. Yani oyun başında karakter oluşturma kısmında oluşturduğumuz tip, tüm cutscenelerde olacak. Oyuncuyu hikayeye bağlamak için çok iyi bence. Nefis teknoloji. Şubat 23, 2023 Selamisahin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2023 bu tarz cutscene'lerde kendi karakterinin olmasi zaten kullanilan bir ozellik. introyu izlerseniz in game grafikle yapildigi belli, cok da sey etmemek lazim. ama bu oyunun bi imaj sorunu var bence, cok sonuk pale heyecansiz duruyor amblemi bile faleket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2023 bence oyunun pazarlama sorunu var. hala eski diablolar güncel olarak oynanıyor. bir yandan hala yeni patch çıkıyor d3'e falan. diğer oyunlardan komple vazgeçip buna yoğunlaşamadılar sanki bir. yine dünya kadar satar tabi o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2023 d3 varsa oynayan hepsi buna gecer de, bu acaba 3 gibi fiyasko olur mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2023 (düzenlendi) D3 geneline bakınca çok fiyasko değildi esasında da bazı yanlışlarda çok direttiler başta. Blizzard oyunları, blizzardın şuanki ölmüş bitmiş halinde bile parasını hak ediyor ama 1200 lira vermek çok içimden de geçmiyor tabii. 70 euro -> 1200 tl avantajlı normalde ama 3 hane olsaydı daha iyi olurdu. Şubat 23, 2023 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2023 gene d3'ün son geldiği hal gibi günde 15 saat aynı iki skill'i basılı tutmak üzerine kurulu olursa bu da, benden şahsen pas. insanlar oynuyor gerçi o halini de, patlamayabilir. ha yok d3'ün ilk hali gibi istenen skill setup'ı "x set y skill'e %1000 bonus veriyor o yüzden z seçemem" düşüncesi yaratmadan oynanıyorsa o zaman oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2023 bence diablo immortal yeterince ipucu vermiştir d4'ün geleceği ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2023 1200 bence de çok (ciddiyim) ama aldım Ben bayağıdır takip ediyorum komüniteleri, youtuberları falan. Olumsuz anlamda patlayacak gibi durmuyor. Millet hala heyecanlanıyor Diablo deyince. D3'ün o ilk baştaki dengesizlikleri vs. olmayacak gibi bu oyunda. Öyle tek skill bas git de yok gördüğüm kadarıyla. Skillerin hem çeşitliliği hem de customize edilmesi falan D3'ün bayağı önünde gibi. Renk paletini falan iyice karanlık ve diablo dünyasına yaraşır hale getirmeleri de iyi. Görücez bakalım 17'sinde. Benim umudum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar