ginaly Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 adamlar global olduğu için tek taraflı çalışmıyor, kurdan dolayı buradaki müşterisine satabileceği ürün azaldıkça, dışarıdaki müşterisi buradaki ürünleri daha ucuza alabiliyor. o yüzden 80 milyonluk ülkede varolmak, kazanmaları için yeterli. edit: dananın dediği özetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 escape said: Benim teorim şu. Hepsiburada bir Doğan Holding kuruluşu. Doğan'ları bitirmek için reis sokmuş olabilir ülkeye. Doğan'ları bitirmeye yemin etmiş adam çünkü Nasıl?? u....u dostunuz değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Lan Fiyatlar sürekli artıyor yarım saat öncesine göre. Ölücüler mesaiye başladı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Dark_Soul said: Lan Fiyatlar sürekli artıyor yarım saat öncesine göre. Ölücüler emsaiye başladı galiba amazon'un kendi sattıkları ucuz ama stok çok az. onlar bitince normal satıcılar başlıyor işte onların fiyatlar normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Neler ucuz beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 amazon inventus'dan pahalıya satiyor pc parçalarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Valla bazı ürünler yarı fiyatına birçok yer ile karşılaştırınca, bazı ürünler de üç katı. Elektronikte henüz çok bi avantajlı yanını göremedim baktığım ürünlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Dell xps'i amazon'dan 2bin lira ucuza aldim, iyiki beklememisim gelmelerini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Amazon.de baya kotu pc parcalarinda ya. Bi bok bulunmadigi yetmezmis gibi pahali da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 birde dh de diyorlar ki amazon faturayi siparis kargolandiginda kesiyor para o zaman cekiliyor..yani sen simdi 3k lik mali 1.8k satan yer buldun aldin bu almis oldugun anlamina gelmez..gonderilip de karttan kesilirse o zaman almis olursun..o yuzden fiyati buradakinden anormal ucuz -muhtemel fiyati yanlis girilmis urunlerin gonderimi yapilmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 olm bazı ürünler ucuz diyonuz da ne ucuz emenike süpürge uzatma hortumuna falan mı bakıyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 matkap ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 spiderman li ps4 amazonda 300tl daha ucuz gittigidiyordan. 2.600'e ps4 spiderman collecter var ama başka sitede bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 ab dh de pil ve tükenmez kalem falan alan adam var lan topluca ahamsdanzxcasda. ps4 sabah 1800müş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Seks oyuncakları ne alemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 ercüment halkaları, ercüment halkaları neymiş bu ercüment halkaları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 herhalde herkesin deli gibi merak ettigi soru su. peki amazon.com.tr’den yurtdışına satış yapilabiliyor mu? yoksa turkiyeye satilacaksa sadece sahibinden.com’dan devam et gitsin durumu var. bunla ilgilide adam akilli bir bilgi yok gibi satis kisminda. bilgisi olan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Alibaba gibi bir şey değil ki amazon. Şu anda da mesela Amazon.de'de satış yapabilirsin. Anlaşmanı yaparsın, buradan malları yollarsın Almanya,Polonya vs.'deki anterpolara. Gümrüğünü de ödersin, satış yapacağın ülkelerin standartlarına uyarsın, sertifikalarını alırsın. Bu şekilde satışını yapabilirsin tabii ki. Yoksa Amazon'a vereyim ben burada o ihraç etsin gibi bir şey çok aklımı yatmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 ama illa ki antrepodan mal ciksin odensin durumu yok ki. adam malini kendi stogundanda gonderebiliyor sonuc olarak. boyle bir secenegide var. sadece kargo ve paketleme tarih ve prosedurlerine uy, musterimi memnun et diyor. eh haliyle seller central’da turkiyeye acilmis durumda. ek tum sirket bilgilerini yazip basvuruyu gonderiyorsun. neticede avrupada kendi evinde stok yapip mal gonderen bir cok arkadasim var, yurtdisina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 bu arada ekside bu fiyat farkliliklari icin 6 ay once onyukleme gibi birsey yapilmis magazalar tarafindan*turk saticilar bugun hepsi birden acilinca 6 ay onceki kurun fiyatlari ile gorunmus bircogu..bunlarin da cogu gonderilmeyecek fiyatlari da ufaktan normale cekiyorlar deniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 ilk siparişimi verdim ben dijital tartı aldım sadece amazonda olan bi modeli azcık kontrol ettim ingilteredeki fiyatıyla aynıya satıyolar bazı tartı modelleri çok daha ucuzdu hb den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Kelepir kaçırmamak lazım. Radyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 açılışta prime videoyu falan türkiye'ye özel fiyatlarla getirmemelerine çok şaşırdım. prime video kısmında tonlarca türkçe alt yazılı film ve dizileri var adamların. hatta originals dizileri saymazsak dizi konusunda netflix'e on basar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 daha yeni ama ya, az kategori var zaten zamanla çoğaltırlar. Bir yığın hizmet vs eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 ee bisi yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar