Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Bu Lego oyunlari bitmek bilmiyor, hepsi de kotu elestiriler aliyor, 3DS'den Switch'e. PS4'e her ortama portlaniyor. Kim aliyor yahu bunlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 betadaki oyunu prepurchase yapanlarin cocuklari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Gerçi aradan 2 sayfa geçmiş de yeni okudum. Galactus dediğiniz karakteri çocukluk X-Men çizgifilmlerinden hatırlıyorum, "Karnım acıktı gezegen yiyorum ehü ehü" diyen bi karakter değil mi ya, niye övdünüz o kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 çünkü galactus force of nature tier bir karakter, iylik-kötülük, hükmetme, intikam, ütiliterlik filan ekseninde değil. kişileştirilmiş kozmik olay gibi. beğenirim ben o bakımdan, küçük işlerin adamı değil. endboss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 boss da degil abi, adam ac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Feamer said: yeri değil ama kara seyit için güzel bir bio yazmışlar https://tengunner.wordpress.com/2010/10/01/darkseid/ ama işte önceki sayfalarda konuşulanlar ile alakalı Bu tarz yazılar için Alt Evren çok iyi bir site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Dün ikinci kere gittim. Film hala çoook iyi ya sdf. IMDB'de 18. sırada bu arada şu an film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 GERGE said: Katiyorum abi, Kaptan filmini duyunca ilk aklima gelen Katee Sackhoff olmustu. Tam oturuyor su anki cizimlerine karakterin. o kadını istiyordum ben de hep. ama gördüğüm kadarıyla olgun, sert ve güçlü Ms. Marvel yerine, yumuşak, sevimli, enerjik bir Captain Marvel tercih etmişler. modern zamanlara uyumluluk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 sardalya said: dun izledim bekledigim kadar kotuymus, bu kotu karakteri jokerle karsilastirmak jokerden hicbisey anlamamak demek. psikopatligi, mazosistligi, akil oyunlari ayri ben sana 3 vurdum ben sana 4 vurdum oraya gittim 5 vurdum sinirlendim 10 vurdum 3 tane falan cok guzel espri vardi filmin tek olumlu yani oydu bana gore. ilk izlediği çizgi roman filmi The Dark Knight olan insan serzenişi olmuş bu resmen ahaha. µh said: joker derin bir karakter degil sadece dark knightta iyi islenmis bir karakter o da yonrtmenin, senaristin, oyuncunjn basarisi. yoksa genel olarak marvel karakterlerinden daha derin diyemeyiz. aynen böyle. Joker o kadar da aman aman bir karakter değil. her ne kadar en iyi versiyonunun Batman Animated Series'teki olduğunu bilsek de, çok felsefik veya çok trajik olsun diye yaratılan biri değil. Batman'in yapısının tam tersi olduğu ve bu yüzden de arch enemy olarak sürekli önümüze getirilen bir karakter. The Dark Knight filminde genel seyirci kitlesinin ilgisini çekebilecek şekilde sundular diye kendisine olduğundan büyük bir anlam vermek gereksiz. gerçi film kötülerinin çoğu böyle. ekranda karizmatik olsa da, motivasyonları ve arkaplanları çok da etkileyici olmuyor. sanırım Darth Vader'ın bu kadar meşhur olmasında pay bu, hem karizmatık hem de motivasyonu ve davranışları da senaryoda rol oynuyor. internette Thanos'un Joker'le kıyaslandığını görmedim, ama Darth Vader'la kıyaslandığını çok gördüm. bu da bahsettiğim derinliği verebildiklerini gösteriyor. ne kadar akılda kalıcı yaptılar, onu da zaman gösterecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 o kadar film çekildi kaç tane kahramana tek filmde thanos go oldu başkasının sözü dahi edilmiyor, belki biraz thor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 https://funnygoblin.com/wp-content/uploads/2018/05/Darth-vader-vs-Thanos.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Feamer said: KenshinHimura said: karakter olarak film thanos u çizgi roman thanosunu döver , çizgi roman doomu çoğu villanı döver https://comicnewbies.files.wordpress.com/2015/12/god-doom-kills-thanos-3.jpg karakterin kişiliği konuşulurken, güç dengesinden bahsetmek gereksiz... Doom'a evren üstü bir güç vermişler de Thanos'u dövmüş de felan filan, boş muhabbet o tamamen. ona bakarsan Bendis de hepsini döver, çünkü senaryo akışı tamamen ona bağlı. istediği kişiyi güçlendiriyor istediğini öldürüyor felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 yalnız josh brolin de iki hafta üstüste ne hasılat yaptı ama, helal olsun adama. top 50 grossing actors zaten marvel'cı dolu, o da ilk 50'ye girer yakında ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=NcEbZ_vexA8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Bone said: Feamer said: KenshinHimura said: karakter olarak film thanos u çizgi roman thanosunu döver , çizgi roman doomu çoğu villanı döver https://comicnewbies.files.wordpress.com/2015/12/god-doom-kills-thanos-3.jpg karakterin kişiliği konuşulurken, güç dengesinden bahsetmek gereksiz... Doom'a evren üstü bir güç vermişler de Thanos'u dövmüş de felan filan, boş muhabbet o tamamen. ona bakarsan Bendis de hepsini döver, çünkü senaryo akışı tamamen ona bağlı. istediği kişiyi güçlendiriyor istediğini öldürüyor felan. kişilik olarak bahsediyorum zaten güç dengesi vs. değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Doom sutten su anda, cok uzuyor bizi. Er-gec duzelir ama, cok tepki aldi. DOOM VILLAINDIR, VILLAIN KALACAKTIR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Hulk’in ayagi takiliyor dusuyor cok komik, butun sinema altimiza sictik orayi bez baglayip izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 extended varsa düşen biri ateşleyebilir mi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Quel-Thul said: düşmüş bi yerine bişey olmuş mu :DDDd bişeyler buldum ben ama emin olamadım ya, hadi bana da ateşleyin edit: tamam gerek kalmadı esprimi editlemiyorum çok komik olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Bu gün zaten dijital olarak yayınlayıp ağustosta blu ray yayınlayacaklardı. düşmüş olması sürpriz değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 5.12 cibigaytlık imax 3d snopy versiyon çekiyoz, doğru değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Yine izledim hala thanosçuyum fjfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 tarihin en iyi villaini dediğiniz bu muydu abi of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 http://galeri8.uludagsozluk.com/412/sikin_844766_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar