Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 sabonis said: Niye öle yarım yarım o screenshot. GERGE farketmeden kendi koydu backgroundda mı gördünüz nedir. Mac daha iyi (kanıtlar) da iyiymiş adam windows kullanmıyorum diyor abi yıllardır. o backgroundun gergeden gelmesi, özellikle gerge gibi bir adamın notepad kullanması, ADDITIONALLY küçük harfler falan ghaçsdösaç ciddiye almanız da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Ne bilim bişi beklerken telden okuyorum, önceki sayfada dövülecekler listesi falan geçti sonra screenshot çıktı. Dedim eski muhabbet heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 ben gergeyi hepsiburadadan 32li paket alıyorum daha ucuza geliyor. hem de lisanslı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Flameoffear said: Şakamısın birader ya. Tekel ne demek bir onu öğrenin önce. Bir ürününü sadece bir firmanın üretmesi demek değil sadece tekel. İnanmıyorsanız açın bakın TDK da yazıyor. "3. Bir kişi veya kuruluşun herhangi bir alanda kazandığı büyük güç" Hala daha gelmiş bunun üstüne ceza alan firmaya tekel değil diyorsan da konu çarpıtan sensin. Ben değil. OS konusunda tekel olduğu için ceza yemedi Micros~. Bi kere daha oku cevapladığın mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 kara murat benim gerge yıllar önce üni hocasıyla fantezi yapıp haberlere düşen bi kızın çıplak fotolarını arıyolardı bi topicte de atarlanıp hepinizi bilgisayarıma kaydettim iğrenç insanlar demiştin. bi de adamın biri seni yanlış anlayıp dijital çizgiroman almıştı baya para verip fghj ona yapmıştım. o liste duruyosa atsana ya. kimmiş o pisler görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Liste atmasına gerek yok, aç öyle bir başlık yine düşerler bir bir asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 profesörle poz veren kız mı ? fotoyu hatırladığıma göre listede varımdır.yaz beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 resimleri bulan varsa pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Bu donanım yazılım bölümü konularında , kurtlar vadisinden fazla entrika dönmeye başladı. Game of Thrones entrika larına yarışır vaziyette. Ayrıca link pls, bende merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Hepiniz iğrenç insanlarsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 hatırlıyorum ben galiba bilgi üni de mi geçiyodu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Hatırlamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 You know nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 reampage said: abi hepsiburada linkinde ssd 128 vatan linkinde 256 rewendor her türlü güzel fırsat koymuş. Hah evet bu da varmış, linkteki 128'lik SSD, bende 256 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Ben de bakayim arada, bi daha gelirse bi de ben patlatirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 CthuLhu said: Flameoffear said: Şakamısın birader ya. Tekel ne demek bir onu öğrenin önce. Bir ürününü sadece bir firmanın üretmesi demek değil sadece tekel. İnanmıyorsanız açın bakın TDK da yazıyor. "3. Bir kişi veya kuruluşun herhangi bir alanda kazandığı büyük güç" Hala daha gelmiş bunun üstüne ceza alan firmaya tekel değil diyorsan da konu çarpıtan sensin. Ben değil. OS konusunda tekel olduğu için ceza yemedi Micros~. Bi kere daha oku cevapladığın mesajı. Aydınlatsana beni microsoft ne diye ceza yemiş? Pazar hakimiyetini kötüye kullandığı için yememiş yani, I.E zaten windows da çalışmıyor. Nedir anlatmaya çalıştığınız? Devletler bir ürünü sen çok satıyon pazarı ele geçirdin diye ceza kesmiyorlar doğal olarak. Microsoft da os alanında hakim güç olduğu için yediği haltlardan ceza yedi. Hala neyi savunuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Tartışma çok iyiymiş. 70 TL'ye aldığınız Windows & Office ürün anahtarları, farklı kurumlarya da kişilerin(okul, bayi, ticari firma, kişisel MSDN ) ücreti ödenerek sahip olduğu keyler arkadaşlar. Aktifleşiyorsa doğru lisanslıdır anlamına gelmemektedir, ticari amaçla kullanmamanızı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Yıllar önce Logitech'in teşhir mouse'unu satıp geri almayan bir mağaza olduğundan beri Vatan benim için çoktan bitmişti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 vatan'ı hiç sevmem ama adamların suçu değil. şikayeti müşteriler yapmıştır hep ürün bulamıyoruz diye büyük ihtimal. PC toplamayı seçen ama fazla bilgili olmayan kesim zaten bi GPU'u bi de işlemciyi bilir. bi 1080 alayım gerisini sen donat diye gidiyorlar mağazaya. ama en azından 1 kişiye max 1-2 ürün diye limitlemeleri lazım. amazon ve türevlerindeki gibi. https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/6ko5c8/crypto_mining_and_rising_gpu_prices/ mining çılgınlığı yüzünden amazon'da bile kart bulunmuyor, hep 3rd party sellerlarda, fahiş fiyatlarda. GPU üreticileri mining'i sürdürebilir görmüyorlar ki herhalde üretim kapasitelerini arttırmıyorlar. ama btc şöyle bi %30 daha değer kaybetsin, 2.el piyasası çoşacak dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Flameoffear said: Aydınlatsana beni microsoft ne diye ceza yemiş? Pazar hakimiyetini kötüye kullandığı için yememiş yani, I.E zaten windows da çalışmıyor. Nedir anlatmaya çalıştığınız? Devletler bir ürünü sen çok satıyon pazarı ele geçirdin diye ceza kesmiyorlar doğal olarak. Microsoft da os alanında hakim güç olduğu için yediği haltlardan ceza yedi. Hala neyi savunuyorsunuz. IE Windows'ta yüklü geliyo o zaman OS değil IE tekel demek! diyen adamlara niye laf anlatmaya çalışıyosun kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Teknik olarak bir kart miningte kullanilmis mi diye anlamak mümkün mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Para basmak için kart falan alınıyor 10larca.. wat a time to be alive wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar