Frostbite Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 ilerde ankara yada kayseri subesini benimle acarmisin kurtar beni su hayatdan çek cikar:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Isminiz haric guzel bence her sey. Hayirli isler bol gunesler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 olm hani 26 tl idi kumpirler.Sadece 1'î öyleymiş o da trap abi olur her restorantta. Meraklı müşterilere itinayla sokulur yani Boşuna taunt'lattınız adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Kız arkadaşımla gelmek üzere sözleşip, üşenip erteledik :( Bi dahaki sefere artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Az önce yedim, olmuş. Hakikaten doluydu, glb açılış günü gibiydi, eş dost doluşmuş. Bazı ufak tefek aksakliklar vardı ama lezzet çok iyiydi. Biri demişti bira alıp gitmece en mantıklı fikir. Nispeten sakin bir sokakta sokağa masa sandalye tarzı. Misket köfteli yedim; köfteyi ayrı, patatesi ayrı, sosunu ayrı beğendim. Hatta ketçap mayonez kondurmayın, tadını ezmeyin. Buradan da yazayım ketçap mayonezi default yapmayın. Maliyet iyi ayarlandiysa, hizmeti oturttugunuz gibi yürürsünüz. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 iş temposuna nasıl dayanacaksınız denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 ankaraya şubenizi açayım lan çok güzel duruyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Hayırlı olsun. Patateslerin dışını yıkayın kabuğunuda yiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 o bi alttaki konu canım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 tamam editledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 bugün yedim. malzemeler kaliteli belli. sucuklu güzelde susatır amk. fiyatlarda gayet uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Dragonfire said: iş temposuna nasıl dayanacaksınız denmiş. Istersen ayda 30k kazan. Harcayacak zaman ve enerjin olmadiktan sonra. En guzel yaşlarını kendi kendinin kolesi (what ?) olarak gecirip yaşlanınca harcayacağın (ne kadar yasarsan artık) parayi kazanarak geçirmek.. düşünürken bile hayattan soğudum. Bu motivasyonu korumak zor her türlü saygi duyarim erken yaslanir valla insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 kermit said: bugün yedim. malzemeler kaliteli belli. sucuklu güzelde susatır amk. fiyatlarda gayet uygun hangi ara geldin yedin, söyledin mi peki? ben pek kafamı kaldıramadım kumpirden yoğunduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 eldar said: Az önce yedim, olmuş. Hakikaten doluydu, glb açılış günü gibiydi, eş dost doluşmuş. Bazı ufak tefek aksakliklar vardı ama lezzet çok iyiydi. Biri demişti bira alıp gitmece en mantıklı fikir. Nispeten sakin bir sokakta sokağa masa sandalye tarzı. Misket köfteli yedim; köfteyi ayrı, patatesi ayrı, sosunu ayrı beğendim. Hatta ketçap mayonez kondurmayın, tadını ezmeyin. Buradan da yazayım ketçap mayonezi default yapmayın. Maliyet iyi ayarlandiysa, hizmeti oturttugunuz gibi yürürsünüz. Hayırlı olsun. Eyvallah sağolasın, beğenmene sevindim.Ufak tefek hatalar oldu evet ama engelliyemiyosun bazı şeyleri:D Lezzet tuttuktan sonra gerisi hallolmayacak şey değil tekrar sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Ankaralı olarak fotoğraflara baktım gecenin bu saatinde karnım acıktı. Hayırlı olsun bol kazançlar inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 kadıköyde olmasa hanımla gelirdik de, park derdi falan bak terlemeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 adamınbiri said: kermit said: bugün yedim. malzemeler kaliteli belli. sucuklu güzelde susatır amk. fiyatlarda gayet uygun hangi ara geldin yedin, söyledin mi peki? ben pek kafamı kaldıramadım kumpirden yoğunduk kalabaydı ya sakin bi anda gelirim yine bi selam veririm. diğer çeşitleride denerim. bu arada lütfen telefonla paket işine girin askjdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 yemeksepetine girin evet. bol bol söyleriz. hem arada joker de çıkar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 yazık lan adamların kazandığını da yemeksepeti alır. ben yemeksepetini büyük emperyal zincirler batsın diye kullanıyorum. oh wa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Dragonfire said: iş temposuna nasıl dayanacaksınız denmiş. Resmen imrendim elemana ya.. Hayallerinin peşinden gitmek o inanc o hırs ne güzel bişey ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 nereden geliyor bu adamı haftada 6 gün 8-23:30 çalıştıran motivasyon? hayır işini seversin eğlenirsin de adam 15 saat çalışmış dükkanı kapıyor hala gülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 sen işin bitince eve gitsen ne düşünürdün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 yarin is var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
etranger Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Süper gözüküyor en kısa sürede denemek lazım. Yemeksepetine girerseniz vale yöntemiyle girin, motorcuyla bokuyla püsürüyle uğraşmazsınız. Kendimi işten attırabilirsem bikaç ay sigortasız calısabilirim. Not aşçıyım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 etranger said: Süper gözüküyor en kısa sürede denemek lazım. Yemeksepetine girerseniz vale yöntemiyle girin, motorcuyla bokuyla püsürüyle uğraşmazsınız. Kendimi işten attırabilirsem bikaç ay sigortasız calısabilirim. Not aşçıyım :d gel adam lazım koşarak gel hatta:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar