applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Bu pazar bi pati buluşması yapalım. Hem destek oluruz, hem gercek sisman nolifer kimler var belli olur
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 10 erkek kumpir mi kaşıklayacaz parça parça gidelim bari
µh Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 sırt çantası falan alın abi yanınıza, dershaneden çıkmış roleplayi yaparsanız çok dikkat çekmezsiniz
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Ben zaten sakalları kesince lise öğrencisi gibi oluyorum kamufule olurum
khalad Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 hayırlı olsun aynen pazar filan bir toplaşma olursa katılabilirim.
eldar Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 adamınbiri said: Haydarimi kendim yapıyorum,acuka,şakşuka,Arnavut çiğeri bunların hepsini kendim yapıyorum dükkanda.Her sabah 5te hal'e gidip ürünleri alıyorum. Sizlerden isteğim benim dükkanıma gelin para kazandırın değil, benim gibi emek harcayıp lezzetli ürünler çıkaran insanlara karşı,herşeyi fabrikasyon olan ürünleri (arada fiyat açısından uçurum yoksa) tercih etmemeniz. Ketçap, mayonezi de kendin yaparsan yemeden onayı veririm. said: ve evet dükkana gelip "abi ben paticik'den geliyorum" demeyin esnafız o kadar paticikli falan demesinler.Gelmeden önce özelden yazın paticik'e özel bi kaç menü yapıyorum bile Şunu yazmamış sayıyorum, tabi ki paticik'ten geldim diyeceğiz dükkana girip. Zaten dükkanın ismini yazınca google'a burası çıkıyor sadece. Hatta cumartesi karşıya geçecektim, üşenmezsem bir gelip dükkanda paticik diye bağırırım.
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 toplaşlıp çelenk yaptıralım paticik diye koyarız tükkanın önüne
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 XLegolas said: bi de allahınız varsa ketçabı sadece tepeye değil alta ve ortaya da koyarsınız lütfen
khalad Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 eldar said: said: ve evet dükkana gelip "abi ben paticik'den geliyorum" demeyin esnafız o kadar paticikli falan demesinler.Gelmeden önce özelden yazın paticik'e özel bi kaç menü yapıyorum bile Şunu yazmamış sayıyorum, tabi ki paticik'ten geldim diyeceğiz dükkana girip. Zaten dükkanın ismini yazınca google'a burası çıkıyor sadece. Hatta cumartesi karşıya geçecektim, üşenmezsem bir gelip dükkanda paticik diye bağırırım. +1
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 hanıma şekilli kumpir bana bi sade patso
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 adamınbiri said: Haydarimi kendim yapıyorum,acuka,şakşuka,Arnavut çiğeri bunların hepsini kendim yapıyorum dükkanda.Her sabah 5te hal'e gidip ürünleri alıyorum. Sizlerden isteğim benim dükkanıma gelin para kazandırın değil, benim gibi emek harcayıp lezzetli ürünler çıkaran insanlara karşı,herşeyi fabrikasyon olan ürünleri (arada fiyat açısından uçurum yoksa) tercih etmemeniz. (tu) Saygı said: ve evet dükkana gelip "abi ben paticik'den geliyorum" demeyin esnafız o kadar paticikli falan demesinler.Gelmeden önce özelden yazın paticik'e özel bi kaç menü yapıyorum bile (td)
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 girip ibnecik.com diye bağırın burdqa mı toplanıyo diye
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 hormonluyu dayayıp hormonsuz dese ayırabilecek misin?
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 cumartesi gidiyo muyuz gerçek erkekler?
aente Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Hayırlı olsun, ilk gelişimde aşırı yiyecem, 3 TL'lik yarı at, yarı martı yarı insan sosisli, kısırlı kumpirler yüzünden yemiyordum senelerdir, bu güzel oldu... Bacon dedin, soslar dedin, etli bişeyler yazmışsın okudukça gözlerim karardı. Yanımda insanları da sürüklerim gelirken kalite kazansın.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 bu karidesli olan Bu da köfteli olan, bunları ben telefonla çektim,Fotolar bugün çekildi herhalde yarın elime geçer arkada duran bıyıklı benim.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Gelmek isteyen arkadaşlar her zaman gelebilir tabiki bu cumartesi ilk cumartesimiz olacak büyük ihtimal aşırı yoğun olucaz yani gelenlerle ilgilenememe şansım var sohbet edemeyebiliriz ama ben yerim geçerim aga derseniz o ayrı.Pazar gelirseniz en azından oturup bi çay sigara yaparız sonrasında :D edik: 26 liralık kumpirin içinde Meksika fasulyesi,100 gr hafif acılı kıyma,salsa sos,guacemalo sos,sour cream,jalapeno biber,tortilla cipsi ve sriracha sos var. ve emin olun zar marjı en düşük ürünüm :D
Fin Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 bütün soslar ev yapımı dedin arkaya çiköfteci gibi dizmişsin şişeleri sdf
Öne çıkan mesajlar