escape Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 gittim geldim 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 filmin %80'inde insanların tam olarak sahnenin hangi tarafına güldüğünü pek anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 ya bi de gidip para kazandırıyosunuz xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Adam belki sadece bu yorumu yapmak için gitti kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 bi gidenler kimin zoruyla gidiyor merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 adam sinemada para vererek izlemiş bunu, helal olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 merak ettim, ayrıca ben para vermedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 imaxte varsa gidecem lan. imaxta recep ivedik izliycem düşünsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 valla gerçekte izlemeyip sırf başkaları gitmesin diye "izledim çok kötü pff" demeyi bile göze alamam ben. recep ivedik ne ya kendinize gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 escape said: gittim geldim 3/10 fazla puan vermiş inanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Suna gidenleri bu basliktan tek tek bulup ban hammerla tanistirmak lazim, bi daha vizyon bolumune giremesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Sahan bok gibi bir komedyende. Recep Ivedik ortalama bir Comar oldugundan biz anlamasakda baya bir komiklik karsiligi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Cokomantis said: valla gerçekte izlemeyip sırf başkaları gitmesin diye "izledim çok kötü pff" demeyi bile göze alamam ben. recep ivedik ne ya kendinize gelin. yeni türkiye kimliği ile savaşmayın, kabullenin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Şahan bok gibi komedyen değil abi en azından değildi. Sadece bu seçtiği karakter en boktan karakter olabilir ama tuttu ve herkes gibi bokunu çıkardı. Diğerleri için Hababam Sınıfı Gora Arog gora 3 Eyvah eyvah 1 2 3 Çalgı çengi x y z Maskeli 5ler Kolpaçino bunları bi kalite sırasına göre falan vermedim en kalitelisi de en dandiğide tutuyor işte ülkede sonra devam çekiyorlar. E adamlara da kızamıyorsun en kaliteli diyebileceğin türk filmlerinin hasılatlarına bakın bir de bu komedi(!) filmlerinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Kolpacino serisi iyi bayagi o listede olmayi haketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Bence kolpaçino hariç hepsi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 ve evet senko yine sasirtmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Ben senkoyu anlıyamadım zengin rpsi yapan bir fakir mi gerçekte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 şafak sezer mi şahan mı deseler şahanı öper başıma koyarım. beterin beteri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 abi gora ile kolpaçinoyu aynı cümlede kullanmak bile ayıp lan kolpaçino ne aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 abi cem yılmazı beğenmeyen tamamen değişik bir insan olup mainstreamlikten kurtulmak ve toplumun ilgisini çekmek için beğenmiyordur. cem yılmazı sevmemek diye birşey olamaz. ya cem yılmazı seviyorsundur ya da komedi, stand up veya absürd komedi filmi denen şeyi sevmiyorsundur. bunun başka bir yolu yok ve kabul etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Şu önermenin aynısını beytullah abim şahan için yapabilir ee? Ayrıca Cem Yılmaz sevmemeye neden bağlandı? (banaysa göndermen) Yukarıda verdiğim liste duyumlardan ibaret son üçlüyü oturup izlemişliğim yok ama oyuncu listesinden bana göre olmadığı ap açık.Sadece kaliteden bağımsız tutuluyor bu ülkede bu yapımlar demek için ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 senko'ya permanent ban pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 gelsin yapsın beyto lafımız yok. filmlerini sevmemek olabilir belki ama cem yılmaz sevmemeyi kabullenemiyorum. bağnazım. adam türkiyenin en iyi komedyeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 kolpaçino 1 ve 2 çok iyi haksızlık etmeyin. 3 leş ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar