sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 neutrino said: Caribou'nun coldbrew de starbucks'tan 10 kat falan daha iyi. Caribou da bir kere filtre kahve içtim, kusacaktım neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 senko said: buralarda mcdonalds'ın kahvesi güzel bayağı zaten çok içiliyor sirkülasyon da fazla olunca genelde taze oluyor kahvesi. TAM BİR VİZYONER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 konuya en son mesaj attigimdan bu yana sanalbaharat'dan Yirgacheffe Gr1 250gr - 19,98 TL aliyorum. memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 caribou ülkerin değil mi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 sipeyskeyk said: senko said: buralarda mcdonalds'ın kahvesi güzel bayağı zaten çok içiliyor sirkülasyon da fazla olunca genelde taze oluyor kahvesi. TAM BİR VİZYONER (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Goering said: orc_lord said: Goering said: petra acme, kronotrop kolombiya aliyordum her seferinde. MOC etihopia aldim, kahveden sogudum. 100g/200g asidite az kahve soyleyin, floral nota olmasin. cikolat notlu olabilir, tarcin vs. Starbucks'ın House Blend veya Pike Place'ını önerebilirim. Her ikisi de oldukça dengeli içimi kolay kahveler. Mağazadan alınca hemen çekip veriyorlar. Mobil uygulama ile alınırsa 1 adette ücretsiz içecek yükleniyor. 25-30 TL arası değişiyor genelde Starbucks'ın kahve fiyatları, Donanımhaber moduna bağlayıp ücretsiz içecek üzerinden düşünülürse daha hesaplı oluyor :D hmmm starbucks'da cok sira vardi, krispy kreme'den aldim. medium roast. 200g/32tl sanirim. ustunde su adres var: http://www.fmkahve.com Krispy kreme cok iyi ya, yani adam cekip yapiyor kahveyi hemen . Starbucks'tan hep daha cok sevmisimdir . Cekirdegi mi taze yoksa cekip hemen yapiyor ondan mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 cekirdek de taze, hemen cektigi icin de. starbucks buyuk ihtimalle gumrukten kendi cekiyor mallari ve cok uzuyor yurtdisinda zaten beklemis oluyor vs. krispykreme outsource ediyor ama outsource ettigi firmanin en buyuk musterisi :):):):) kronotrop guzel kahveler getiriyor ama her yerde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 cold brew için hangi çekirdek iyidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 farketmez. nasıl tad sevdiğinle alakalı. fakat şöyle durum var, cold brew sıcaklığından dolayı normal kahveden daha fazla yudumla içiliyo haliyle hacim artınca ağızdaki acılık tadı da yükseliyor. o yüzden sen yine medium roast bi çekirdek al. zaten dark roast kamyoncular için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 sıcak tutan bir bardak veya evde bardak niyetine kullanmalık güzel bir termos tavsiyesi aliim lütfen birilerinden. hem belki black Friday ayağına indirimli falandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Selam, Klean Kanteen veya Stanley. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Bende Contigo var fena sayılmaz ( tchibo dan almıştım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 filtre kahve ne alıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 2 senedir falan kullanıyorum aşırı memnunuz https://www.sanalbaharat.com/Kahve-Etiyopya-Yirgacheffe-1kg,PR-219.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 2-3 paket xmass blend alin starbuckstan baya guzel icimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 christmas blend heryerde aynı mı bilmiyorum da bizim burdaki sb'de verdikleri kusturunç. zor içtim geçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Starbucks kahveleri normalde de bayat, ya da aroma olarak bayatlamış kahve tadı kullanıyorlar. Christmas blend ekstra bayat. Triple shot bayat espresso gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 ben de öyle seviyorum ya böyle sert ve yoğun olucak alıyorum shortumu kaynar kaynar özütüyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 mulgear6 said: ben de öyle seviyorum ya böyle sert ve yoğun olucak alıyorum shortumu kaynar kaynar özütüyorum hemen sen çekirdeği çiğnemeyi seviyosun. koyu ve yoğun kahve sevenler ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Quel-Thul said: 2 senedir falan kullanıyorum aşırı memnunuz https://www.sanalbaharat.com/Kahve-Etiyopya-Yirgacheffe-1kg,PR-219.html Yirgacheffe kahvemiz bitmiştir, pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 dafuq. pazartesi siparis verecektim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 öğütücü olarak şu iş görür mü? https://www.hepsiburada.com/delonghi-kg49-kahve-ve-baharat-ogutucu-p-MTDELKG49 yoksa hario felan mı lazım? 5 dakka uğraşmak istemem ama öğütecem diye kg79 lar 400tl olmuş öhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 49'un reviewlarına bakmıştım amazon'dan birkaç haftada, birkaç ayda bozuldu diye review doluydu. o yüzden pek elleşesim gelmedi. benim çevredemde 4-5 kahveci var, her çekirdek aldığımda birine gidip çektirtiyorum :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Çöp suyu içmek istiyorsanız delonghi iyi tercih. Entry level çok para çıkmasın cebimden her gün 15 saniye uğraşırım ama iyi kahve içiyorum derseniz de Sözen, Hario vs handgrinderları. İkinci el Commandante de bulunur aslen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Bende kg79 var memnunum. Sanalbaharatı ilk defa gördüm, şimdi bir sipariş geçtim eğer güzelse kahvesi hep buradan söylerim çok uygunmuş fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar