sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 İzmir'in en iyi 3 lisesinden biri olan güzelim okulumu adını değiştirmişler, bilin bakalım neye? http://haber.sol.org.tr/toplum/karsiyakanin-koklu-okulu-15-temmuz-oldu-sosyal-medyada-tepki-yagdi-178206 15 temmuz şehitler anadolu lisesi... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Kusacam yeminle sürekli fetö, darbe, 15 temmuz yeter lan tamam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Resmen bilinçli yapılan bir değişiklik bu. Öyle rasgele falan değil. Daha çok kusacağız kardeş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Of gerçekten arıtk kuscam yeter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 ülkeyi 15 temmuz şehitleri cumhuriyeti yapsak da rahatlasak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 benim de okulumdu :( Değiştirecek okul mu bulamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Adınızı 15 Temmuz yapmadıklarına dua edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 benim ilkokul ortaokul lise ve oynadığım amator futbol takımı kapandı asd. bi universte kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 15 temmuz gecesi olaylarda hayatını kaybeden bir arkadasımın ismi de bir okula verilmiş, geçen gün gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 http://galeri12.uludagsozluk.com/552/ezel-dizisindeki-temmuz-karakteri_920623.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 antalya lisesi nooldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Antalya lisesi diye biliyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mezunlar derneği uğraşıyor hemen organize olmuşlar, bazı başvurular itirazlar falan olacak sanırım.. Umarım bir sonuç çıkar, cidden çok üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Masakari said: Adınızı 15 Temmuz yapmadıklarına dua edin. Temmuz diye tanıdığım var sayılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Antalya Demokrasi Lisesi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Promenader said: Masakari said: Adınızı 15 Temmuz yapmadıklarına dua edin. Temmuz diye tanıdığım var sayılır mı Forumda 2-3 tane Temmuz vardı bir ara sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 lan bi de salak salak koyuyolar. 15 temmuz şehitler anadolu lisesi ne mk. şehitleri lisesi de bari, 15 temmuz lisesi de. bildiğin düşük cümle. fütursuzca hiç bakmadan falan koyuyorlar ya hunharca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 temmuz vardı madmaximus diye. 15 tanesini toplasak fayda eder mi ki bilmem. sorayım dedim de yüzümüze bakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 bizim de otogarın adı değişmiş her gördüğümde kıllanıyorum gerçi otogarın adının değişmesi çok yaygın sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Erdoğan'ın okulunun adını değiştirselermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 yetmez ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 oha benim zamanımda baya iyi bi anadolu lisesiydi bal ve 60.yıldan hemen sonra falan mı ne gelioyudu kim uğraşıyo bu okul isimleriyle? koskoca karşıyaka'ya yakışmamış lan hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 kız imam hatip lisesi olmasından bir nebze iyi bence. http://intaskizaihl.meb.k12.tr/ neye dönüştüğü belli değil okulun. neydin ne oldun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Benim de ilkokulu imam hatip ortaokulu yapmışlar, 2-3 sene evvel önünden geçtiğimde gördüydüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 sipeyskek mesaj kutusunu boşalt dilekçe linki göndercem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar