Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 (düzenlendi) 8000 kisi sira... Beklenmez kapadim. Eylül 28, 2021 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 (düzenlendi) Eylül 28, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 ya bu serverların 2000 kapasitesi çok saçma değil mi. hadi release'i geçtim 2 ay sonra bile 2000 kişi ne abi. UO serverları daha fazla kapasiteliydi. hani şu an sözde bekliyoruz da, boşuna bekliyormuşuz gibime geliyor bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 millet amazon server master dünyadaki serverlar bu adamlara ait hiç problem olmaz dedi. adamlar milleti resmen kekledi . 8k sıra nedir yahu. rezillik desem kimin umurunda. kargo firması oyun yaparsa budur. Oyun çok güzel herkese tavsiye ederim ama oynayamıyorsun ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 26 dakika önce, Fistan dedi ki: screenshotlarınızı atın da görelim ilk gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Serveri caer sidi olarak degismis. Discor dan bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 34 dakika önce, Mortis dedi ki: ben Sereglin ve Falrod'a kapılıp Urdbarbrunn serverına girmeye karar verdim çıktım bifrost tan burada da 1200 sıra vardı ilk girdiimde şu an 900 deyim ama yine daha iyi 7000e göre Abi şuna yanlayalım bari, ben de oraya giderim gibi gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 We have been adding more worlds as we go and will continue to address these issues. No news on increased server capacity. twitterdan verdikleri cevaba bak server kapasitesi max 2k, oyun motoru böyle codelanmış o yüzden değişemez demekmi şimdi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 hayır abi öyle demek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 "Arttırılmış sunucu kapasitesi hakkında haber yok" demekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Ben de Urdbarbrunn'da siraya soktum 1000 kisi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 yanlış yerde sokmuşsun. caer sidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 İyi ki almamışım gaza gelip, beklenmez la bu kadar. Kesin sinir olur bir daha oyuna bakmazdım. Verdiğim paraya yazık olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Refund da seçenek tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 bende 1 saat önce Gaunes serverına tıkladım . 1000 kişiden anca 400 e düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 hayvan gibi $apiyosunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 18 dakika önce, Quo-Vadis dedi ki: İyi ki almamışım gaza gelip, beklenmez la bu kadar. Kesin sinir olur bir daha oyuna bakmazdım. Verdiğim paraya yazık olurdu. 3 gun sonra alirsin abi sira gecince, yuz yildir ayni seyleri yasiyoruz her mmo cikinca artik refleks olmasi laizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 şöyle bi açıklama yapmışlar. 2 hafta boyunca her yere migrate ücretsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Tek seferlik mi sınırsız mı peki 2 hafta boyunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Hah iyi bari, kim nerde istiyosa girsin oynasin da sonunda birlestirelim şu serverlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 us'ta falan açsak da geçerli mi acaba. bomboş serverler. hepsi doluşmuş eu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 (düzenlendi) E tum serverler 2000kisi sira ki Hmmm usa iyi fikir Eylül 28, 2021 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 (düzenlendi) az önce us east baktım çıkmadan 40-50 kişiden başlıyodu queueler. daha doğrusu çıkmadım. iki karakterim vardı. world is going under maintenance dedi kapandı. sonra ana menüde tek karakterim kalmış. silindi mi bug mu ne bilmiyorum. bi hafta falan umudum yok. Eylül 28, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 abi eu dolu oldugu gibi bide bosalmiyor, sardi galiba oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 ilk gün hype ı normal ya, birde bu oyun tabi sub istemiyor o da etkiliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar