Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New World - (Pati > CaerSidi / Covenant)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ya bu serverların 2000 kapasitesi çok saçma değil mi. hadi release'i geçtim 2 ay sonra bile 2000 kişi ne abi. UO serverları daha fazla kapasiteliydi.

hani şu an sözde bekliyoruz da, boşuna bekliyormuşuz gibime geliyor bide.

Mesaj tarihi:

millet amazon server master dünyadaki serverlar bu adamlara ait hiç problem olmaz dedi. adamlar milleti resmen kekledi . 8k sıra nedir yahu. rezillik desem kimin umurunda. kargo firması oyun yaparsa budur. 

Oyun çok güzel herkese tavsiye ederim ama oynayamıyorsun ayrı konu ?

Mesaj tarihi:
34 dakika önce, Mortis dedi ki:

ben Sereglin ve Falrod'a kapılıp Urdbarbrunn serverına girmeye karar verdim çıktım bifrost tan

burada da 1200 sıra vardı ilk girdiimde şu an 900 deyim ama yine daha iyi 7000e göre ?

Abi şuna yanlayalım bari, ben de oraya giderim gibi gozukuyor

Mesaj tarihi:

We have been adding more worlds as we go and will continue to address these issues. No news on increased server capacity.

twitterdan verdikleri cevaba bak ?

server kapasitesi max 2k, oyun motoru böyle codelanmış o yüzden değişemez demekmi şimdi bu ?

Mesaj tarihi:
18 dakika önce, Quo-Vadis dedi ki:

İyi ki almamışım gaza gelip, beklenmez la bu kadar. Kesin sinir olur bir daha oyuna bakmazdım. Verdiğim paraya yazık olurdu.

3 gun sonra alirsin abi sira gecince, yuz yildir ayni seyleri yasiyoruz her mmo cikinca artik refleks olmasi laizm.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

az önce us east baktım çıkmadan 40-50 kişiden başlıyodu queueler.

daha doğrusu çıkmadım. iki karakterim vardı. world is going under maintenance dedi kapandı. sonra ana menüde tek karakterim kalmış. silindi mi bug mu ne bilmiyorum. bi hafta falan umudum yok.

asa.jpg

sylvanas tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...