Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adil Kullanım Kotası Kalkıyor (Soon™)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mokoko said:

türk telekom özelleştirildi abi seneler önce. hatta özelleştirilen hariri ailesi içini boşalttı, üzerine kredi çekti ve borçlarıyla beraber geri teslim etti.

belli bir süreliğine özelleşti diye biliyorum ben ama devlet(yani biz) borçlarına karşılık fazladan atıyorum 10 yil daha devredicek hakkını bankalara.

Sikilen kim oluyor >>> devlet yani biz
Siken >>> hariri ve hariri'ye risk alıp borç veren bankalar.
Mesaj tarihi:
twitter'da TT olduktan sonra, yukarıdaki görselde bulunan tarifeleri TTnet internet sitesinden kaldırmış asjdhsa

BBC News
@bbcturkce
4 saat önce
Türk Telekom’un yeni tarifeleri: En ucuz 24 ay taahhütlü 4 mbps internet 70 TL oldu, sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi
Mesaj tarihi:
taahüt ü bitene sağlam yapıştıracaklar ama şimdilik tt bile mecburende olsa AKN lileri sınırsıza çeviriyor. 2 sene rahat olabilirim sonrasına bakacağız yine, sağlam eleştiriler başladı sanmıyorum basın böyle bıraksın. Geçen AKN değişikliklerinde bu kadar tepki olmamıştı.
Mesaj tarihi:
zipzip said:

ah şu superbox bu kadar pahalı olmasa

bizim orada fiber yok. 9-10mbit zor geliyor adsl. akn'siz diye 100 lira ona 60 lira da bizimkiler için ikinci hat vardı. o hat olmasa 10 hiç yetmiyor.

160tl 10 mbite verene kadar ikisini kapatıp superbox'a 280 veririm daha iyi en azından 100mbit download 50 mbit upload ile hızına sövmem.

bi ay deneyeceğim bakalım. sonuçları yazarım. yarın kurulacak.
Mesaj tarihi:
https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/superbox-4-5g-internet-kampanyasi

şu 159luk sınırsız pakedi 10mbit yerine 16-20 civarı aypsalar aslında kullanılır ama 10 baya az vdsl/fibere alışana

online oyun oynanmaz tabii pingden o ayrı
Mesaj tarihi:
Abi fiber hariç pingler yalan direk. Hızla çok alakası yok. VDSL veya ADSL farketmeksizin, 70ms alıyorum ben overwatch'ta mesela. Geçen hafta İstanbul'daydım, fiber'le 49ms mi neydi.
Mesaj tarihi:
10 için verilmez. alınacaksa tek alternatif 279 luk olan. pingler telefonda 18-20 tr 60-70 avrupa çıkıyor.

ttnet ile adsl şu an aynı değerleri veriyor. tabi direkt pc'de görmekte fayda var.
Mesaj tarihi:
aynen hız denilen şey bant genişliği aslında gerçek anlamda hız değil ki. hızı bağlantı tipi belirliyor, fiber > all.

10mbit çok rahat yeter her oyuna. 5 bile yeter. ama oyuna yeter; video, stream vs izleyemedikten sonra napayım ben onu.
Mesaj tarihi:
çok affedersiniz de Türktelekom'un hâli hazırda kotalı/kotasız paketlerinden kotasız paketlerine bakıp oha çok pahalı diyorsunuz.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/3-ay-bedava-kampanyasi.aspx

paket seçenekleri ve özellikler kısmında tüm paketler diye sağa ok var ona basarsanız yalın internet akn'li tarifeler vs hâlâ duruyor.

henüz fiyat belirlenmemiş. 1 Ocak'tan sonra güncellerler.

15 sayfa rage'de şuna bakabilen insan çıkmaması da ayrı mesele.
Mesaj tarihi:
bajazet said:

çok affedersiniz de Türktelekom'un hâli hazırda kotalı/kotasız paketlerinden kotasız paketlerine bakıp oha çok pahalı diyorsunuz.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/3-ay-bedava-kampanyasi.aspx

paket seçenekleri ve özellikler kısmında tüm paketler diye sağa ok var ona basarsanız yalın internet akn'li tarifeler vs hâlâ duruyor.

henüz fiyat belirlenmemiş. 1 Ocak'tan sonra güncellerler.

15 sayfa rage'de şuna bakabilen insan çıkmaması da ayrı mesele.

sen okudugunu anlamamissin 15 sayfa birader
Mesaj tarihi:
df said:

10 için verilmez. alınacaksa tek alternatif 279 luk olan. pingler telefonda 18-20 tr 60-70 avrupa çıkıyor.

ttnet ile adsl şu an aynı değerleri veriyor. tabi direkt pc'de görmekte fayda var.
vsdl2 tr 4ms, lte 20den başlıyor. ayrıca wireless olduğu için stabil değil arada 80e 100lere çıkıyo falan, fps veya moba gibi pingin önemli olduğu şeyler oynanmaz pek
Mesaj tarihi:
vdsl, kablo, fiber vs hiçbiri yok burada. ya adsl ya bu. adsl ile de cs de 60-80 pingle oynuyorum zaten. şimdi çok değişmez gibi geliyor. ama bakacağım tabi gerçek değerlere yarın. olmadı yol yakınken iptal ederim ilk ay.
Mesaj tarihi:
adsl ile kapisabilir evet ozellikle hattin interleaved mi ne oyle bir moddaysa modemden ilk hop 15 20msden basliyordu. Bir de bunu anlatamiyosun musteri hizmetlerime anca santraldeki adam anliyor. Bu arada vdsl (hipernet) olmasigindan emin misin? Genelde adsl olan cogu yere getirdiler destegi bina onundeki kutulari degistirip
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/superbox-4-5g-internet-kampanyasi

şu 159luk sınırsız pakedi 10mbit yerine 16-20 civarı aypsalar aslında kullanılır ama 10 baya az vdsl/fibere alışana

online oyun oynanmaz tabii pingden o ayrı

Adamlar senin yazını okumuşlar resmen fark etmişler, 279 TL diyo şimdi o pakete.
  • Yeni Oluştur...