sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 yaw daha yeni ceza aldı işte aral, vatan, teknosa vs. bunların da almaması için bi sebep yok. ama kanıt lazım içerden mail sızıntısı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Hayir. Kanit lazim degil. Anlasma oldugunu belirten davranis ceza icin yeterli. Rekaber hukukunda kanit isleri ceza hukuku gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 ya 3-5 gb için yaptığınız şu tantanaya bakın ya ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 sabonis said: yaw daha yeni ceza aldı işte aral, vatan, teknosa vs. bunların da almaması için bi sebep yok. ama kanıt lazım içerden mail sızıntısı falan. dönen paranın yanında o ceza enseye şaplaktı abi. aral sence o cezayı görünce lan ne yapacaz falan mı dedi. ki demediler yani ben biliyorum. sorun değil dedi adamlar. rekabet olayı bu ülkede doğru işlemiyor. işlemez de zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 zaten illa bi avukat falan dava açar veya açmıştır bile şu olaylardan sonra. Kanıt lazımsa eğer bulunmaması için neden yok. Telefon konuşmaları, yazışmalar, aynı ortamda bulunmalar bile yeterlidir herhalde ispat için. Bankalar kaç kere ceza aldı. Sorun cezaların yetersiz olması ve geç verilmesi. Yoksa birçok şey için ceza tanımı var. Ama hukuk yavaş işliyor ve cezalar adamların elde ettiği karlara oranla devede kulak. Adamlar hem eşek yüküyle para kazanıyor, hem kazandıkarını yatırıma döüştürmüyor ve alt yapı yapmıyor hem de eski teknloji, kalitesiz alt yapı ile fahiş fiyatlar talep ediyorlar. Benim 2 yıllık sözleşmem var. 1 senesi kaldı bitmesine. 50mbit 250kota uydunet. 90tl aylık. Şimdi baktım fiyat aynı kota aşım ücreti 2tl/GB max 350tl diyor. Dalga mı geçiyorsunuz lan siz. Bu fiyat nedir. sözleşme bitsin yenilemeyeceğim. Teledünya + analog kablotv de var. Onları da iptal edeceğim direk düzeltilmezse bu aptal sistem. GB başına para ödeyecek olsam gider Turkcell/vodafone falan onlara domalırım. Ulan eskiden 146 dan internete girerdik o bile bukadar fahiş değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 dua edin ttnet pazar lideri olarak bunlara uymadı yoksa baya gg olacaktık. superonline direk sattı kablonet'i. yakında onlarda da değiştirir herhalde bu salak sistemle devam etmek intihar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 belliki sol ve kablo beraber tasarlamislar bunu ama tepkiyi gorunce satti direkt sol hakkaten ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Güvendiğim, desteklediğim firma şark kurnazı çıktı anasını satayım. Bunu 1 Mayıs itibariyle mi çıkardılar? Daha yeni görüyorum kotalı tarifeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 ttnet de pislik yok gördüğüm kadarıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 02-08 arasını kotaya yansıtıyormuş sanırım ttnet. dh'de adamlar bitirmiş ilk geceden kotayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 O konuda da DHde açıklama vardı. Kota sayfasında bu Roket gibi gece limitsiz paket aldığında da kota sayfasına yansıyormuş filan. Muhtemelen kota sorgulama ekranında geliştirmeleri yapmadılar müşteri tarafı için. Yoksa sıkıntı olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 sıkıntı olsa da kasıtlı değildir bence, 1 haftaya düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 o zaman sıkıntı yok ttnet için. hayret en çok onlar gıcıklık yapar diye düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Anlamadınız işte adil kullanım kotasını kaldırıyoruz derken adil olmayan kullanım kotasını getircez demek istediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 GERGE said: DA2019 said: https://turk.net/taahhutsuz-ozgur-iletisim-abonelik/ Turknete başvuracaktım, 120 Liraya kadar cayma bedelini de desteklediklerini belirttiler. Ancak benim cayma bedelim 324 lira imiş Telekom sağolsun. Ağustosa kadar beklicem mecburen. Şu an 35MB 100GB AKK li internete 87lira mı ne ödüyorum. Turknet 75MB 150GB AKKli 59.90. Zor tutuyorum kendimi değiştirmemek için. Nasıl? Türknet sitesinde yazmıyor bu? Cayma bedelini mi diyorsun? Onu telefonda söylediler bana. 324 lira verelim demediler ama. :( Xenus said: turknet'e donanımhaber'de bile ağlamışlar yalnız baya. sonra sıkıntı olmasın abi. Ne içi ağlamışlar? Bu arada Turk Telekom da sessiz sedasız güncellemiş sitesindeki AKK bilgilerini falan. Benim 35 16ya düşecekmiş buna da şükür. Ama para çok yine de. Ağustosta taahhütüm bitince mutlaka değiştireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 türknet 120tl ye kadar cayma bedelini ödüyor. şöyle ki sen başta peşinen ödüyorsun cayma bedelini daha sonra belgeyi turknete faxlıyorsun onlarda 120 tllik bedeli taksitler halinde faturandan düşüyorlar bu şekilde oluyor. Ben de daha önce yazmıştım. geçiş süreci sancılı oldu 19 gün bekledim ama ttnet aktifti o yüzden internetsiz kalmadığım için sorun teşkil etmedi. Geçiş sürecinin sancılı olmasının sebebi de türktelekomun bilinçli olarak zorluk çıkartması 2 defa kimlik fotokopisini kabul etmediler hiç bir sorun olmamasına rağmen 14 gün o yüzden gecikti. 75mbit tanımladı hattıma türknet 60 ın altını görmedim hiç. Akn yok bende ama olsada 24 mbite düşecekti akn sonrası gayet iyi. Türknet biraz şans işi gibi duruyor okuduklarım doğrultusunda senelerdir sorunsuz kullanan da çok ama uzun süre sürünen de var. (ttnette beni 4 ay süründürmüştü gerçi) Fiber altyapım olmadığı için bana en iyi alternatif türknetti. Alt yapısı düzgün olan insan çin bence sorun çıkmayacaktır turknette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Yok arkadaş 2001 senesinden beri kullandığım kablonete veda zamanı geldi anlaşılan , açıklamaya bak adamlarda. Özellikle madde 4 de dikiz atın. Sıçıp sıvamak buna derler, canlı örnek. Aynen şirketi batırıp satacaklar, ben başka maksat düşünemiyorum. İlgili link : 1 mayıs hakkında bilgilendirme yazan kısım. https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler Resim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 kablo fena kucak yapmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 ne güzel işte kullanan sayısı azalır asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 abi su sene basi bir gelsin akgoz karagoz belli olsun ondan sonra oynatmak lazim basigozu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 kablo son zamanlarda berbattı yeni üye gelmesin diye yapıyolar zaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Quo-Vadis said: Yok arkadaş 2001 senesinden beri kullandığım kablonete veda zamanı geldi anlaşılan , açıklamaya bak adamlarda. Özellikle madde 4 de dikiz atın. Sıçıp sıvamak buna derler, canlı örnek. Aynen şirketi batırıp satacaklar, ben başka maksat düşünemiyorum. İlgili link : 1 mayıs hakkında bilgilendirme yazan kısım. https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler Resim: bu forumda ve çevremde hep türksat kablo tavsiye ettim, en az 7-8 kişi de geçirmişimdir kabloya. ama bu gerçekten rezalet yani. eski üye olarak etkilenmiyorum ama aşırı fitil oldum. hatta arayıp azarladım, kotadan sonra gb başı para almak gibi bi rezalet olamaz, taahhütüm bittiğinde başka servis sağlayıcıya geçeceğim, iletin üstlerinize diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 İyi iyi, kablonet kullancısı az olunca daha güzel oluyor sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 ttnet de de var mı bu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 ttnet ve dsmart sabit ücret garantisi veriyor. Şu ana kadar öğrendiğim bu ikisi var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar