Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 senko said: ney bu anlamadim? For you https://www.youtube.com/watch?v=-Li998pZxwU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 overrated , 7.5/10. Tom Hardy'e oturduğu yerden para verecekler, çekimleri herhalde 6-7 saati geçmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Komik degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Beklentimi o kadar düşürdünüz ki, ileride evde izlerim kategorisine attım filmi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 ben bugün gidiyordum gitmedim. snopy yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 http://i.imgur.com/5m6q4s3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Xenus said: senko said: ney bu anlamadim? For you https://www.youtube.com/watch?v=-Li998pZxwU eyw unutmusum sahneyi, hatirladim izleyince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Rewendor said: Beklentimi o kadar düşürdünüz ki, ileride evde izlerim kategorisine attım filmi :/ onlar marvel dc filmleri ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Filmin iyi olması bir yana, sinemada, özellikle de IMAX'de izlemek bu film için diğer pekçok filmden daha gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Beklentini düşürtmek degil de bunlar nedir abi... http://www.imdb.com/title/tt5013056/criticreviews?ref_=tt_ov_rt Art dersin , yeni bir tür dersin , dersin de dersin.... ama en iyi savaş filmi , en iyi nolan filmi demeyi ve 10 puan basmayı anlamiyorum bu filme... Gitmeyin bence de sinemadan cıktım gerilim müzigi hala kulaklarımda çınlıyordu... 1 saniye susmadı arkada. Bir de şu cıkarılan sahnelere bakıyorum nereden nereye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 sen ne bakion ya onlara git seyret işte. kötü olsa blie eminimki sinema da seyredilmeyecek kadar boş bir film değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Beklediğim kadar kötü değildi şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 dimi, gonul rahatligi ile shitpost kasamiyorsun :( bi intersteallar kotulugunde diil hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 interstellar'da basariliydi da neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 ya zaten hans zimmer olunca filmin puanı 7'den başlıyor. ama nolan filmlerine aşırı hype olduğundan dolayı hayalkırıklığı kaçınılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 http://i.imgur.com/LGF9Q4N.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Filmdeki karadelik, uzay zaman kavramlari guzel oturtulmustu, pek dalga konusu olacaklarını dusunmuyorum senin aksine. Az bucuk ucundan kozmoloji ile ilgilendigimden ayri bir hosuma gitti. Google a kip thorne un birkac roportajina bakarsan, bu konularda film icin ne kadar kafa patlatildigi gorebilirsin, ki kip thorne unlu bir astrofizikci zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 kip thorne un askin gucunun fizikin kurallarini astigi hakkinda bir calisma/makale veya beyanini bilemiyorum :P zaman manipulasyonu, tesseract ve eve geri donme olayi tamamen nolanin poposundan son anda salladigi seyler. %90 inda bilimsel gidip son %10 da nolan sicmigina donusuyor film zaten, ending facia ki kip thorne biz boyle hayal etmediydik nolan yazdi dio zaten said: That’s the ending that has had audiences and scientists alike scratching their heads. I have my own (probably incorrect) theory of what the heck happened, but I was eager to hear it directly from the script’s original writer. Jonathan Nolan’s much more straight-forward ending “had the Einstien-Rosen bridge [colloquially, a wormhole] collapse when Cooper tries to send the data back.” So no tesseract (that was Christopher’s idea), no time manipulation, and no return home. Nolan didn’t elaborate on this point, but we might speculate that the original end to the movie was as dark and unforgiving as space. If the wormhole collapses, that means there is no way for Cooper to get home (though the data maybe made it back to help the dying Earth), no way to find Anne Hathaway’s character, and likely a one-way trip into a black hole. It would be a classic hero’s sacrifice, which admittedly bends fewer physical laws than gravity waves ripping across worldlines embedded in a 5th-dimensional cube by some “bulk beings.” That wasn’t the only major change from the script’s initial drafts. The gravitational anomalies that pointed Cooper and his daughter toward the remnants of NASA were initially supposed to be gravity waves emanating from the destruction of a neutron star via black hole. Since the waves could only be produced by something so catastrophic, and we know nothing like that exists in our solar system, the waves detected must be coming out of some wormhole close to us, Kip Thorne explained to the audience. The waves were also supposed to be detected by the Laser Interferometer Gravity-Wave Observatory or LIGO, the construction of which Kip Thorne spearheaded. “That was very near and dear to me,” Thorne said, “but Chris thought it was too much science for the public to digest at once.” http://i.imgur.com/4mjTako.jpg B R A V O N O L A N R A V O N O L A N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Bilimkurguda %100 bilimsellik aramak zaten baştan hata. Filmin sonu dramatik açıdan veya hikayenin kendi içindeki tutarlılığı açısından tartışılabilir ama hayali diye eleştirmek abes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 insanlar sinema filmlerini belgesel zannetmeyi bıraktığında dünya bayağı değişik bir yer olabilir bence. artık nolan'a bok atma devri bitsin ya. yaşlandı adam ölünce arkasından at gibi ağlarsınız. sanki doğru düzgün film yapan insan kaldı dünyada da gelmiş interstellar bokluyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Hayir olmaz, nolan'a bok atinca cok hip, cool olunuyor. Embesil gibi 4chan'den meme sivayinca buraya sinema eksperi oluyor bazilari, oturup iki paragraf senaryo yazamaz, olanin kusuruna alternatif onermez ama anca bok atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Interstellar'in isledigi sey zaman olgusu. Filmde bu bircok acidan irdeleniyor, sadece bilimsel acidan degil. Olaya tamamen bilim diye bakmamak gerekir diye dusunuyorum. Ama konuyu sapitmayalim. Dunkirk'den ciddi intense bir savas atmosferi bekliyorum, gerisi onemli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 neutrino said: Hayir olmaz, nolan'a bok atinca cok hip, cool olunuyor. Embesil gibi 4chan'den meme sivayinca buraya sinema eksperi oluyor bazilari, oturup iki paragraf senaryo yazamaz, olanin kusuruna alternatif onermez ama anca bok atar. O meme de /tv/nin en les, en aptal memei olabilir harbiden Bayik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 interstellarda don lastiği boyutuna geçtiği yer çok komikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Filmin son çeyreğine kadar gerçekçilik kastıktan sonra konuyu bağlayamadıkları için SEVGİ BOYUTU :') LAWD yapmaları komik olmuştu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar