Bugun bende kurdum oyunu,sahil boyunda pespese pokestop ve pokemon cikinca 2km lik sahil seridinde lvl 5 oldum.Gym lerin hepsi bostu,merak ettigim bir husus var,gym e pokemon biraktiktan sonra puanlari toplamak icin donmek gerekiyormu 22 saat sonra yoksa bulundugumuz yerden toplayabilirmiyiz.
oyundan çok cevabı elli kere verilmiş yükleme konusunu konuşmayı nasil basardiniz yaa..
paticik im disappointed...
ele gecirir gecirmez aliyorsun ödülü sonra almak için 21 saat geçmeli.
eger o sirada elinde gym varsa gitmeden aliyorsun
zaten kac gym varsa elinde o kadar puan aliyorsun
Bugun bende kurdum oyunu,sahil boyunda pespese pokestop ve pokemon cikinca 2km lik sahil seridinde lvl 5 oldum.Gym lerin hepsi bostu,merak ettigim bir husus var,gym e pokemon biraktiktan sonra puanlari toplamak icin donmek gerekiyormu 22 saat sonra yoksa bulundugumuz yerden toplayabilirmiyiz.
Shop tuşuna basar basmaz rakam (gym kadar) bonus alıyorsunuz. Mesela absürd bir saatte (sabah 6 gibi )5-6 gym i ele geçirip hemen shopa basmak yeterli olur, zaten diğer saatlerde illa ele geçirecekler. Tekirdağın köyünde bile bugün gym i almış adamlar yuh yav.
Eskisehir sazova parkındaki 3 gym'i ele gecirdim, birinde tutunamadim. Baya bi oynayan vardı parkta. Bi suru de pokestop'lardan malzeme topladim ve baya pokemon yakaladim. Eskisehirdekiler icin fena bi yer değil
mal gibi ar ile oynarsalar öyle olur tabii. ar marketing ve casual'dan başka bişi değil dicem de oyunun kendisi zaten oyun bile değil diye lafı yicem şimdi sdf. koleksiyon + pokemon win sonuçta, yeterli oluyor.
o değil de 2 3 gündür 5 lvl olcam diye kurak mahallede geziyorum, kız arkadaşım yarım saatte moda sahilde 5 lvl oldu. hepsi de birbirinden farklı, yürümeye bile gerek yok akıyolar resmen. olay oralardaymış.
Ben daha oynamam bunu ya skerler...
Bu ne abi sürekli hata üstüne hata.
Oyuna girmez
Girer hiçbişey göstermez
Gösterir pokemonu yakalayınca oyun donar
Şarj desen anasını ağlatıyor
Malca bi gameplay
Yok yani bu haliyle hiçbir anlamı kalmıyoe. Düzeltsinler belki bakarım öbür türlü aptallık.
ahahah lan. adamlar yeni zelanda ve avustralyaya falan açıyor oyunu test etmek için, adam türkiyeden indiriyor oynuyor ve sövüyor lan. ahahahahahah olum çok ilginç insanlarsınız lan.
Bi de bu oyunu yapanlar ingress diye bi oyun yapmışlar , o oyun her geçen zaman insanların inputlarıyla güzelleşmiş. Yani şuan pokemon go tam bi ingress değil , öyle olucak ilerde ama belki bi sene belki iki sene sürücek o zaman ama muhteşem ötesi olur , şimdi dişini sıkan o zaman çok ekmek yicek.
ahahah lan. adamlar yeni zelanda ve avustralyaya falan açıyor oyunu test etmek için, adam türkiyeden indiriyor oynuyor ve sövüyor lan. ahahahahahah olum çok ilginç insanlarsınız lan.
Harbi mi lan ben niye bunu hiç düşünemedim. Zekanla gözüm kör oldu.
La ben zaten topiğin ilk başından beri bu senin söylediğini söylüyorum. Şaşırmışlığım falan yok. Şu haline sövdüm ve böyle olduğu sürece oynamayacağımı söyledim. Ne diyeyim yani onca hata varken olmaz yoldan girdik o zaman cezamızı çekicez mi diyim.
Düzelince bakarım.
Öne çıkan mesajlar
miyaw33
Sosyal ağlarda paylaş
applev0dka
paticik im disappointed...
ele gecirir gecirmez aliyorsun ödülü sonra almak için 21 saat geçmeli.
eger o sirada elinde gym varsa gitmeden aliyorsun
zaten kac gym varsa elinde o kadar puan aliyorsun
Sosyal ağlarda paylaş
Drall
Denedim ios 8 istedi minimum :(
Sosyal ağlarda paylaş
Aluriel
Sosyal ağlarda paylaş
yildirimokur
Sosyal ağlarda paylaş
Claiborne
http://i.imgur.com/oSB1Npf.png
ez.
Sosyal ağlarda paylaş
yeahh1986
Shop tuşuna basar basmaz rakam (gym kadar) bonus alıyorsunuz. Mesela absürd bir saatte (sabah 6 gibi )5-6 gym i ele geçirip hemen shopa basmak yeterli olur, zaten diğer saatlerde illa ele geçirecekler. Tekirdağın köyünde bile bugün gym i almış adamlar yuh yav.
Sosyal ağlarda paylaş
Norak
bana 10m mesafede bir park var ve etrafinda 3 tane pokestop var, hepsini tek seferde cemberime alabiliyorum, lel
birde 30dk icinde gordugum kadari ile telefona soyle bir pil lazim asd
http://www.lesenveloppesuniverselles.com/prod_pict/bu100.jpg
Sosyal ağlarda paylaş
Lectre
https://eksisozluk.com/entry/61643455
Sosyal ağlarda paylaş
Norak
https://www.youtube.com/watch?v=4YMD6xELI_k
Sosyal ağlarda paylaş
xaty
Sosyal ağlarda paylaş
razzRaziel
mal gibi ar ile oynarsalar öyle olur tabii. ar marketing ve casual'dan başka bişi değil dicem de oyunun kendisi zaten oyun bile değil diye lafı yicem şimdi sdf. koleksiyon + pokemon win sonuçta, yeterli oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş
razzRaziel
Sosyal ağlarda paylaş
kavurma
Sosyal ağlarda paylaş
vivavale
Zaa kısa günün karıdır
Sosyal ağlarda paylaş
marksman
Sosyal ağlarda paylaş
Narius
Sosyal ağlarda paylaş
Laraken
Sosyal ağlarda paylaş
sanssizsansli
Bu ne abi sürekli hata üstüne hata.
Oyuna girmez
Girer hiçbişey göstermez
Gösterir pokemonu yakalayınca oyun donar
Şarj desen anasını ağlatıyor
Malca bi gameplay
Yok yani bu haliyle hiçbir anlamı kalmıyoe. Düzeltsinler belki bakarım öbür türlü aptallık.
Sosyal ağlarda paylaş
Laraken
Sosyal ağlarda paylaş
Mithat
Sosyal ağlarda paylaş
sanssizsansli
Harbi mi lan ben niye bunu hiç düşünemedim. Zekanla gözüm kör oldu.
La ben zaten topiğin ilk başından beri bu senin söylediğini söylüyorum. Şaşırmışlığım falan yok. Şu haline sövdüm ve böyle olduğu sürece oynamayacağımı söyledim. Ne diyeyim yani onca hata varken olmaz yoldan girdik o zaman cezamızı çekicez mi diyim.
Düzelince bakarım.
Sosyal ağlarda paylaş