Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

For Honor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4v4 baya zevkliymiş ya. 1v1 ya da 2v2 bi yerden sonra çok bayıyor. 4v4ü ilk gün oynamıştım da anlamadığım için çamur atmıştım. Bugün bi kaç kere oynadım aşırı hoşuma gitti. Şu son classları da açsınlar çok merak ediyorum.
Mesaj tarihi:
farklı bisiler modlar lazım ama, medieval açlıgını bastırıyo şimdilik

su dueller hızlı olsa daha iyi olurdu her seferinde round 1 round 6 map previev bayıyor. girip takır takır sırayla kapışıp cıksak
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:

teknik sıkıntıları çözerler ya, division'da da betada cheat basmışlardı 1-2 günde sdf

Division cok kotu bir ornek teknik konularda bug ve exploitin biri fixlenmeden digeri cikiyordu, ki hile vs hic girmiyorum :)
division'da edindigim tecrube, yubi'nin oyunlari aceleyle almamak
Mesaj tarihi:
division exploit ve hile olayları çok kötü yönetildi ama arkadaşlarımla single co-op 70-80 saat eğlendirdi. mmo değilmiş gibi davranırsanız fena oyun değil =)
Mesaj tarihi:
valla önce de yazdığım gibi; daha fazla moveset, daha farklı oyun modları (takım olarak oynamanı gerektirecek) ve daha çok gear lazım.

şu haliyle 20 dolarlık oyun.
Mesaj tarihi:
oyun maalesef animasyon, grafik, karakter çeşitliliği ve customization gibi en zor kısımları en başarılı yapmış ama o kadar basit ama önemli yerlerde hatalar var ki, eğlenceli olduğu kadar delirtiyor da.

ben de doydum şahsen bu nedenle, fiyatı dörtte bire düştüğünde infilak etmemişse veya m&b2 yerini almamışsa tekrar düşünürüm.
Mesaj tarihi:
arcane said:

onun hakedisini de telekoma verdik dial up olarak sdfhg.

rofl hakkaten ya
bi ay mal gibi 146'dan girmiştim de gelen faturayı görünce babam küfrü basmıştı tey
  • Yeni Oluştur...