Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 full revenge gear giyen tank adamlara rastlamamışsınız henüz belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 hepsine rastladım sen merak etme shieldfaglere nerf lazım kabul ediyorum ama broken da değil onu demeye çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 4v4 baya zevkliymiş ya. 1v1 ya da 2v2 bi yerden sonra çok bayıyor. 4v4ü ilk gün oynamıştım da anlamadığım için çamur atmıştım. Bugün bi kaç kere oynadım aşırı hoşuma gitti. Şu son classları da açsınlar çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 dominion çocugun adama dönüştüğü yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 farklı bisiler modlar lazım ama, medieval açlıgını bastırıyo şimdilik su dueller hızlı olsa daha iyi olurdu her seferinde round 1 round 6 map previev bayıyor. girip takır takır sırayla kapışıp cıksak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 ya ben asıl 3 takım lı freeforall veya gene dominion bekliyorum faction var kafası 3tane 4erli takım...of tam bir kaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 klavye macrolarıyla scriptlerle bok olcak kısa sürede oyun ama aklınızda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Hala almayı düşünen varsa indirim yapmış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 alicam da bi ciksin ustunden 2-3 ay gecsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 razzRaziel said: teknik sıkıntıları çözerler ya, division'da da betada cheat basmışlardı 1-2 günde sdf Division cok kotu bir ornek teknik konularda bug ve exploitin biri fixlenmeden digeri cikiyordu, ki hile vs hic girmiyorum :) division'da edindigim tecrube, yubi'nin oyunlari aceleyle almamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 division exploit ve hile olayları çok kötü yönetildi ama arkadaşlarımla single co-op 70-80 saat eğlendirdi. mmo değilmiş gibi davranırsanız fena oyun değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 alıyor muyuz şimdi. giriyor mu 200tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 bana toplamda 3 saat yetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 valla önce de yazdığım gibi; daha fazla moveset, daha farklı oyun modları (takım olarak oynamanı gerektirecek) ve daha çok gear lazım. şu haliyle 20 dolarlık oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 jonq said: Hala almayı düşünen varsa indirim yapmış adamlar. indirim nerde steam da zaten 180 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Moveset kesinlikle lazım ya. Ayrıca yeni ırklar da lazım. Böyle combat sistemi olan oyunu harcamasınlar çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 kusana kadar oynadık yetti https://i.redd.it/vdrcd1g5eqcy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 patlar bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 oyun maalesef animasyon, grafik, karakter çeşitliliği ve customization gibi en zor kısımları en başarılı yapmış ama o kadar basit ama önemli yerlerde hatalar var ki, eğlenceli olduğu kadar delirtiyor da. ben de doydum şahsen bu nedenle, fiyatı dörtte bire düştüğünde infilak etmemişse veya m&b2 yerini almamışsa tekrar düşünürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 anlaşılan 180 tl vermeyi hak etmiyor. ben de bekliyeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 180 tl'yi ancak 2001 ultima'si falan hakeder abi. onun hakedisini de telekoma verdik dial up olarak sdfhg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 arcane said: onun hakedisini de telekoma verdik dial up olarak sdfhg. rofl hakkaten ya bi ay mal gibi 146'dan girmiştim de gelen faturayı görünce babam küfrü basmıştı tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Geceden macro'ya bırakan bi arkadaşım vardı, oha zenginliğe bak demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 https://www.gamersgate.com/DD-FOR-HONOR-DELUXE-EMEA/for-honor-deluxe-edition deluxe edition 153tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Pati turnuvası yapalım diyorum. En delikanlı kim belli olsun. Orochi-fags need not apply. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar