atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 tekrar açarsam kayıt alırım ispatlarım, bu kadar kanıt manyağı olmayın, dene gör inanmıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 adam neyi savunuyor ya. ya eğitim şart yemin ediyorum. hearthstone'da pati'yi eğitmeyi geçtim bi de istatistikte mi eğiticez lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Normalizasyon abi dediğin olay istatistik tamamen Ayrıca adamlar açıklama yapmış tamamrn random droplar diye ortada bi pseudorandom yok. Bi iki önceki postumda kaynak koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 anlattıklarına bakınca bi packten leg çıkma şansının %5 olduğunu, uzun vadede aşağı yukarı bu olasılığı koruyacağını savunduğunu anlıyorum ben. nesi saçma bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 "Yanlışın var, 40 pack 1 golden Leg veya 2 normal leg veriyor" diyebilmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 adam düşüncesini tam anlatamamış olabilir, biraz da siz anlamaya çalışıverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 dreagloth said: "Yanlışın var, 40 pack 1 golden Leg veya 2 normal leg veriyor" diyebilmesi hayır. asıl olay "3 kez denedim hep aynı şekil" demesi HDASUFHUDASFHFSHFUDASHFUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 atesbenicagiriyo said: tekrar açarsam kayıt alırım ispatlarım, bu kadar kanıt manyağı olmayın, dene gör inanmıyorsan İddaya girelim 10 tane 40 açalım. 1 ve 2 çıkmama sansı 1 ve 2 çıkma sansından fazla ise sen ödersin asfasfasfas. Ama tam sayılar olacak 1 golder 2 dz legendary yane 2 vs 2 çıkarsa gene ben kazanırım 0 vs 0 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 sabonis said: dreagloth said: "Yanlışın var, 40 pack 1 golden Leg veya 2 normal leg veriyor" diyebilmesi hayır. asıl olay "3 kez denedim hep aynı şekil" demesi HDASUFHUDASFHFSHFUDASHFUA this ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Abi acin youtube da "insane heartstone packs" serisini izleyip cevabinizi alin. Bana bile ayni packden golden malygos, deathwing 1 epic 2 rare cikmisligi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Roqq said: Roqq said: Behold! Magni Bronzebeard http://www.youtube.com/watch?v=GXxmHgaJfco 10 dolar fiyatı varmış. Sadece skin + cardback. Yenilik yok yani. Arkada kalmasın trailer (:P) Gold ile alınamıyormuş ya o kötü oldu. Allah belani versin gozun doysun blizz, yapa yapa Parayla satılan bir skin mi yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 2 satır kodla melyon dalır kazanma qeyfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 http://i.imgur.com/pQfRBbx.jpg demonzoo ne tatlıymış ya. malganis yok bi de elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 AHAHAHAH http://www.youtube.com/watch?v=WkNWTDr5BPI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 video traji komik oldu artık ya. blizzard bu konularda gerçekten inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ahaha şimdi gülüyoruz, bir murlock skin'i cıksa şurda kıyamet kopar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 rexxarı huffer yapma fikri iyiymiş yalnız asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 of öldüm video'ya ya, pirates ve murlocks mı olacak yeni paket öyle mi açıklamışlardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 magic başlıgının altına hearthstone konusundan devam etmekte efsane bişeymiş ya ahhaha .. Adamlar ısrarla şunun ismini CARD GAMES yapamadı..inanılmaz bişey.. aşagıda MORTAL ONLİNE DARKFALL ONLİNE gibi şeyler falan var.. 1 yıldır Hearthstone bölümü diye kıçımızı yırttık. geldigimiz noktaya bak sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 http://marunsozluk.com/galeri/resimler/-41.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 b.o.y.a.a.s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Druid ile Pyro atarak 500 win'e ulaştım. Prodüksüyon yapmış gibin oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 2 tane 500 win class, 0 legendary ranks. Paha biçilemez =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 ₺100 kadar ayirdim buna. Hem Blackrock'i, hem Naxx'i aliyorum. Dediginiz gibi yeterli olur umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar