ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Filmin ilk yarısını beğenmedim açıkcası. Ama ikinci yarı bütün filmi kurtardı. Hatta ilk yarının kötü izlenimini sildi attı. Hele ki sondaki sahne varya, offf spoiler yapmayım, 1080p çıktığında o sahneyi kesip, tekrardan tekrardan izliycem. O kadar yaniiiiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 İzlemesem de olurmuş, ilk yarı yanımda arkadaş uyuyordu az daha bende sıkıldım ara verse de çıkıp bir su alayım diye. Sadece son sahnede spoiler ana seriye bağlanma sahnesinde bir an yürek burktu o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Sıkıntıdan bayıldık ya niye bu star wars filmleri bu kadar kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 onun sebebi filmin basinda yaziyor. izleme yasi 12 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Star Wars 40 senelik seri, konsepti 3 aşağı 5 yukarı aynı. Hikayesi de öyle. Halen gelip de çok kötü diye bait atan geri zekalıları toptan başlıktan dışarı alsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 İşte izleme yaşı ve kalitesinin göstergesi bir cins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 hayır bir de çok orjinal yapımlar varmış gibi günümüzde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 @Kanuni :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Mükkemmeldi ya çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 scorch said: Star Wars 40 senelik seri, konsepti 3 aşağı 5 yukarı aynı. Hikayesi de öyle. iyidir kotudur savunmuyorum ama konsept tamamen degisti abi. female protagonizminin kalesi, duygusallikta kalaslik seviyesinde degil. "_luke i am your father. _ok" yok artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 -Deno- said: hayır bir de çok orjinal yapımlar varmış gibi günümüzde. Buna katılırım.. İki dakikalık sahne için gidilir filme ama, sanki film 128 dakikayı o Son iki dakika için hazırlıyor gibiydi şimdi düşününce. Bi budur be dedik yani. Vader!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Litminov said: Sıkıntıdan bayıldık ya niye bu star wars filmleri bu kadar kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 En iyisi bu action filmlerini mad max gibi yapsınlar minimum konuşma maksimum atraksyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Film kotu diyecekken son dakikalarinda mutluluk patlamasi oldu iyi izlenim birakti. Kayan yazi olaydi moda girerdik moda sokamadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 ahaha şu tepkiler bile daha iyiydi filmden. http://cplus2magazine.com/newmag/wp-content/uploads/2012/05/rage2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 film net iyi olmuş. VII saçmalığından sonra SW evrenine uygun bir film yapabilmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Dünyanın en keyifsiz filmi olabilir. Toplu çatışma iyiydi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Episode 7'ye göre gayet iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 kimsenin anlamayacagı bir benzetme yaparsam halo serisi içindeki odst gibi olmuş. kendi başına iyi de yani star wars yerine bir uzay filmi yazılsaymış da aynı şey olurmuş. ben 7. u hiç beğenmemiştim. daha dogrusu eleştirdigim bir sürü noktası vardı. ama izledikten sonra aklımda bir sürü şey kalmıştı. o nasıl kötü karakter tavırlar dövüşler falan. veya aşırı mükemmel kız karakter falan. binbir tane geyik yapıldı zaten sonradan. rogue one u dün izledim iyi filmmiş dedim de bugün aklıma çok az şey geliyor filmle ilgili. son bölüme fanservice koymuşlar sanki bu durumu kurtarmak için biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Ilk 6 filmden kotu,7 nci filmden net daha iyiydi.Imax de izledim filmi,imkan varsa izleyin imax olarak,baya guzelmis ses ve 3d hissi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Son sahne için tekrar mı gidilir bu filme ama acayip sıkılınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Film fena değil. Star Wars'ı Episode 3 ile tanıyanların Episode 7'i beğenmediğini biliyorum. Ama "eski filmlerin birebir aynısını yapmışlar" diye klişe sarfedenlere rağmen, bence Prequel Trilogy'e kıyasla çok daha "Star Wars ruhu" içermişti, belki de o yüzden bu klişeler ortaya çıktı. Ancak bu atmosferi yüzünden ben çok beğenerek ayrılmıştım. Bu filmde de benzeri bir hava alırım diye gittim ama çok farklı bir sonuçla karşılaştım. Yıllar boyunca Kyle Katarn sevgisiyle büyüyünce, önyargılıydım bu filme karşı. İzlerken önyargımı kırmayı başardı. Ama bir Episode 7 seviyesine kadar çıktı diyemem. Spin-off kafasında yaptıkları için olsa gerek. Bu düşüncelerime karşın, SWG oyunu kafasında bir film geldi önüme. Asileri de İmparatorluk kuvvetlerini de gri bölgede tutmasından dolayı da olabilir. Teräs Käsi ustası bile vardı. Günümüzde "demode" kalmış olan araçları, kendi zamanının heybetiyle aktarabilmiş olmaları ayrıca hoşuma gitti. Yine de aksiyon dozunun bazı yerlerde daha az tutulup, seyircinin o anki sahneyi farklı yönlerinden inceleyebilecek zaman sağlanmasını isterdim. Buna benzer şeyler Episode 7 ve Guardians Of The Galaxy filmlerinde vardı mesela. Sanırım bu filme notum 7.5/10'dur. "Bok gibi olmuş" diyenlere katılmıyorum, güzel yanlarını göremedikleri için böyle yorum yapmış olmalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Film neden bu kadar karanlıktı? Sanki kaçak cdden izliyormuşum gibi geldi elim R ye gitti brightnessi açmak için. İlk kısımlar bayıktı cidden son sahneye hazırlaamk için kasmış adamlar. Ama ilginç bir şekilde olmuş ya 7den çok daha güzel ne olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 @Bone, kendi kendine bir varsayim uydurup bir de, onu evet boyle biliyorum gibisinden yazman o kadar sacma ki ne desem bilemedim. Evet bir tek sen orijinal uclemeyi izledin o ruhu anladin, biz 1-2-3 gibi filmlerle buyuyup star wars ruhunu o sandik. Kaldi ki Episode 7'nin hikaye ve islenis olarak 4'un karbon kopyasi olmasi klise filan degil, bariz bir fact. Itirazin varsa tartisiriz. Ha ben bunu boyle sevdim, 7 guzeldi demek baska, bir de su anlamsiz cumlelerin baska. Episode 7 riske girmemek icin hazirlanmis, icine hersey koyulmak istenmis bir filmdi. Star Wars ruhu diyorsan protagonistlerin gelisimini bir incele mesela, Luke'un katetittigi yola bak bir de Rey'in 1 saat icindeki gelisimine bak. Ayni sekilde zenci elemanin lightsaber almasi vs, bunlarin olmasinin sebebi SW filmi oldugu icin bir lightsaber duel koyma zorunlulugu olmasiydi. Episode 4'te Luke duel yapiyor muydu? Hayir cunku mantiksal olarak oyle bir gelisim gostermemesi gerekiyordu zaten. Bu filmde oha uber dedigimiz Kylo Ren'e kafa tutuyor oburu de zaten stormtroper. Obur iki filmde senaryo nasil olur da bunlar mantikli olur su an bilemem. Tek basina baktigimda sacmalikti. Mekanlar cekimler vs guzeldi 7'de, ama senaryo rezildi ve herseyi gectim yapilabilecek tonla seyden gidip ayni donguyu yapmak felaket kotuydu. O yuzden Episode 3'le filan bir alakasi yok isin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Abv jjabrams diye çıktım filmden. 7. filmden çok daha iyi ve başarılı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar