Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 4. sezonu diamond'la kapamış adamları dövüp 5/5 bitirince dedim oo iyi bu sefer diamond'lara yakın başlarız heralde, 2600 küsür SR verdi, tenks bılizord :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 8/10 2080sr. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 1700 verdi bana. her sezon rankimi daha da düşürüyor. ulan 2750'e yükselmeye çalışırken geldiğim noktaya bak. utanmasa bronze çakacak. anlamadığım şey, düşük rankli takımlar, hayatında ilk defa pc oyunu açan tiplerle dolu oluyor. kasten widow alıp oyunu satan, oyunun ortasında quiti basıp sana beleşinden lose verdirtten, aldığı karakteri ilk defa oynayan felan tipler dolu. böyle bir comp league sisteminde nasıl rank yükselmeni bekliyor ki? illa smurf hesabıyla oynayan master ekip bulup keriletmem mi gerekiyor nedir yani... hayır, şöyle eli yüzü düzgün iki takım karşılıklı geldiğinde çok keyifli maçlar dönüyor, ama oyun düşürmeye devam ettikçe o tip kapışmalar görmek iyice hayal olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 o tipler her ratingde var 12 mac yaptim bugun 7yenilgi 7sinide satti herifler. su oyundan fransizlari cikarsalar cok guzellesecek oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Abi tamamen şans. Her rankta salak tipler var. 4k da bile var. Tabii yükseldikçe oranı düşüyor ama 6v6 bir oyun şu SR düşme olayına balance lazım. Kişisel performansı bir şekilde mmr hesaplamaya dahil etmeleri lazım çok zor değil. Ona göre 25 sr gideceğine 10 gitsin 15 gitsin, performansın kötüyse gitsin 30. 2850ye geldim ben, şu ana kadar sövdüğüm tüm takım üyelerim ile maçı kazandık, inandığım herkes ile oyunu kaybettik. Çok garip bir competitive insan topluluğu var şu oyunun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 benide aranıza alsanıza KORKUTKHAN 2349 daha lvl 28 im sesonda şu ilk 10 luk maçımı yaptım altın başlattı beni ama devamlı puan kaybediyorum emenike. reinhardt oynamaya çalışıyorum elimden geldiğince tavsiye alırım veteranlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 2700 baslatti oc sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 paradoksalkedi said: Kişisel performansı bir şekilde mmr hesaplamaya dahil etmeleri lazım çok zor değil. Ona göre 25 sr gideceğine 10 gitsin 15 gitsin, performansın kötüyse gitsin 30. Şu kesinlikle lazım ya. Tabi bundan önce quitterların ağzına sıçılması lazım, atıyorum takım kişi başı 20, toplamda 120SR mi kaybedicek, 70-80 SR si filan quitterdan düşsün, geri kalanı diğerlerinden bölüştürülsün. Contribution hesabı filan da çok gerekli tabi. 40% 25% 15% 10% 5% 5% filan diye puanlasın maç bitiminde, toplamda kaç SR geliyorsa ona göre bölüştürsün. Lan bu adam resmen takımı taşımış diyip SR abansın, sonra sıra Widowla Hanzoya gelince lan siz kenarda durup sıkarak arada göte bala 1-2 defa tutturup sonra ölmüşsünüz, alın size 5% diyip bıraksın. Tabi kaybederlerse de tam tersi, bu sefer işe yaramayanlardan 40% 25% düşsün uğraşan çabalayan adamdan az düşsün. Hem ranking sorunu komple çözülür, hem trollerin etkisi azalır, hem de boosterlardan kurtuluruz. Hatta contribution hesabında özellikle tanklara, ve daha da özellikle supportlara öyle bi kıyak geçmeleri lazım ki milletin sen dps ol ben support olucam diye tartışmaya başlaması filan lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 o ayrımı blizzardan competitive moba ve türevlerine giriştiğinden beri yapmadı yapmayacağını da söyledi. sebebini bilmiyorum kanser etmek hoşlarına gidiyor olabilir, ticari sorun da öngörebiliyor olabilirler. quitter dediğiniz şeyin de ortası yok, malesef istem dışı interneti giden biri için acımasız olabilir. zor yani hiçbir türlü tatmin edemezler. mobaların genel sorunu bu, doğuştan sorunlu bu genre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 @shadowfury tank support'u favorlamanın sorunu da bu sefer pistol ile gezip I'M BATTLE MERCY ve cooldown doldukça leeroy charge atan Reinhardt dolar tüm sıralamalar. ben artık saldım alıyorum zenyatta'yı erişiyorum iris'e sdfs fup fup fup biriktirip LAAAK diye top boşaltmak çok zevkli hmmpfhss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 ShadowFury said: paradoksalkedi said: Kişisel performansı bir şekilde mmr hesaplamaya dahil etmeleri lazım çok zor değil. Ona göre 25 sr gideceğine 10 gitsin 15 gitsin, performansın kötüyse gitsin 30. Şu kesinlikle lazım ya. Tabi bundan önce quitterların ağzına sıçılması lazım, atıyorum takım kişi başı 20, toplamda 120SR mi kaybedicek, 70-80 SR si filan quitterdan düşsün, geri kalanı diğerlerinden bölüştürülsün. Contribution hesabı filan da çok gerekli tabi. 40% 25% 15% 10% 5% 5% filan diye puanlasın maç bitiminde, toplamda kaç SR geliyorsa ona göre bölüştürsün. Lan bu adam resmen takımı taşımış diyip SR abansın, sonra sıra Widowla Hanzoya gelince lan siz kenarda durup sıkarak arada göte bala 1-2 defa tutturup sonra ölmüşsünüz, alın size 5% diyip bıraksın. Tabi kaybederlerse de tam tersi, bu sefer işe yaramayanlardan 40% 25% düşsün uğraşan çabalayan adamdan az düşsün. Hem ranking sorunu komple çözülür, hem trollerin etkisi azalır, hem de boosterlardan kurtuluruz. Hatta contribution hesabında özellikle tanklara, ve daha da özellikle supportlara öyle bi kıyak geçmeleri lazım ki milletin sen dps ol ben support olucam diye tartışmaya başlaması filan lazım. Şimdi böyle diyosun da bu sistem gelirse her maç 5% almaya başlayınca da sistem bozuk kötü yapmışlar dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 sanssizsansli said: quitter dediğiniz şeyin de ortası yok, malesef istem dışı interneti giden biri için acımasız olabilir. İstem dışı gittiyse bile başkası onun bedelini ödemek zorunda olmamalı. İnterneti gittiyse kendi problemi olması lazım. Ha, ilk quitte olmasın, 1 hafta içerisinde 2. 3. quitinde olsun ama bir şekilde olsun yani. scorch said: @shadowfury tank support'u favorlamanın sorunu da bu sefer pistol ile gezip I'M BATTLE MERCY ve cooldown doldukça leeroy charge atan Reinhardt dolar tüm sıralamalar. ben artık saldım alıyorum zenyatta'yı erişiyorum iris'e sdfs fup fup fup biriktirip LAAAK diye top boşaltmak çok zevkli hmmpfhss Battle Mercy heallemezse Leeroy Reinhardlar tanklamazsa contribution hesabı düşük kalır işte, o favorlama kapsamı dışında bırakalım demiyorum, otomatikman dışarıda kalıyorlar zaten. Atıyorum her harekete puan veriyorken kill başına 10 puan, kill contribution 5 puan, shieldla damage absorblamak 5 puan, heal 10 puan filan diye bi toplam puan oluşturursun, contribution % sini bunun üzerinden hesaplarsın onu amaçladıktan sonra hesaplamak kolay. mulgear6 said: ShadowFury said: paradoksalkedi said: Kişisel performansı bir şekilde mmr hesaplamaya dahil etmeleri lazım çok zor değil. Ona göre 25 sr gideceğine 10 gitsin 15 gitsin, performansın kötüyse gitsin 30. Şu kesinlikle lazım ya. Tabi bundan önce quitterların ağzına sıçılması lazım, atıyorum takım kişi başı 20, toplamda 120SR mi kaybedicek, 70-80 SR si filan quitterdan düşsün, geri kalanı diğerlerinden bölüştürülsün. Contribution hesabı filan da çok gerekli tabi. 40% 25% 15% 10% 5% 5% filan diye puanlasın maç bitiminde, toplamda kaç SR geliyorsa ona göre bölüştürsün. Lan bu adam resmen takımı taşımış diyip SR abansın, sonra sıra Widowla Hanzoya gelince lan siz kenarda durup sıkarak arada göte bala 1-2 defa tutturup sonra ölmüşsünüz, alın size 5% diyip bıraksın. Tabi kaybederlerse de tam tersi, bu sefer işe yaramayanlardan 40% 25% düşsün uğraşan çabalayan adamdan az düşsün. Hem ranking sorunu komple çözülür, hem trollerin etkisi azalır, hem de boosterlardan kurtuluruz. Hatta contribution hesabında özellikle tanklara, ve daha da özellikle supportlara öyle bi kıyak geçmeleri lazım ki milletin sen dps ol ben support olucam diye tartışmaya başlaması filan lazım. Şimdi böyle diyosun da bu sistem gelirse her maç 5% almaya başlayınca da sistem bozuk kötü yapmışlar dersin Yok noobluğumla tamamen barışığım ben, hiç öyle gocunmam o işten. Ayrıca her maç rezil takımlara düşüp kanser olmaktansa 5% almayı tercih ederim. Orada problemin sistemde değil kendimde olduğunun bilincinde olurum en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 arcane demisti, blizzard hicbir zaman picligi cezalandirmaz diye sdfg adam quitler sen takimca kaybedersin. adamin 2 quitle 50-100 puan arti 1 gun ceza aldigini dusunursek takimin total kaybettigi puandan az. bi de karsidaki takimin sr i seninkinden dusukse 35 yerine 35 de gidebiliyo adam basi. yani quitter oldugunda macin iptal edilmesi teklifi abuse edilir diye sana sokuyo kafadan. bu oyunda 5v6 almak gibi bi fantazi cok nadir. alinca da ekstra puan gelmiyo "bravo buyuk is basardin" diye seviye atlatmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 this is how i get my cancer bu leş statlar ile full 4 gold alacaktım neredeyse zen ile... allahım sabır ya takım da hanzo genji mccree soldier ile mahşerin 4 atlısı bu arada... nasıl beceriyorlar bilmiyorumda insan şansa birini öldürür falan lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 1 aydır girmiyorum şu oyuna sinir-stress seviyem 0. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 dün hayvan gibi win streak yaptık ammo ile, uzun zamandır böylesini yapamıyodum, illa araya loss giriyordu. 6-7 maç üst üste kazandık. bu sefer erkenden diamond'ı kapatıcam İNŞŞŞŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 500 sr alttan başlattı şaka gibi ya. 2w8l aldım muhteşemdi. Placement çok şans işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 bu sezon herkes -500 başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 2k sr civari pek fps gecmisi olmayan birisi icin nasil? En cok oynadigim destiny'di. Overwatch'i da ilk ciktiginda 50 saat civari oynadim toplamda. Bu sezon competitive isine gireyim dedim ama kotu bir mmrdaysam hic zorlayip sinir bozmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 2k 3k pek önemi yok comp oynanacak bi oyun değil aksini savunan arkadaş ortamından falan eğleniyodur ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 bingildak said: bu sezon herkes -500 başlıyor ben -100 basladim ya. cok koymadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 1300 başladım olm. Ayağımla da oynasam değişen bir şey olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 abi kotu oynayanlar kendini belli ediyo iste sikinti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Esh said: abi kotu oynayanlar kendini belli ediyo iste sikinti yok https://img-s1.onedio.com/id-52a4d501e6d939f13a00006c/rev-1/w-500/s-4ed2253acb6b22af1717c21bae54a3c84a282834.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 muzip cüce nedir ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar