Deacon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Namessar said: blizzort artık oyun dunyasının apple i olmaya baslamıs. 5 sene oncesinin urununu sur piyasaya, almak icin sıraya girecek dangalak fan base yarat, hype yarat. Apple'in boyle bir urunune ornek verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 apple watch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 beğendim ben, oyun eğlenceli gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 ipod, iphone, ipad, ibook, imac, ilmao http://www.youtube.com/watch?v=FrZRIW87eWI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Oyun bedava olmayacak mı ? Apple ile alakası yok. Şu oyunu 49.99$'dan satmaya çalışsaydı neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 f2p olup olmayacağı belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Cık olmamış. O teleport vs. nedir abi şaka mı? teleport ol, bomba koy, kendini geri ışınla... Bu ne abi? böyle op yetenekleri bir karaktere vermişler. Bu durumda diğer karakterlerde op olacak. Yani "single player" kafasıyla güzel duruyor ama bir grubun bu şekilde oynadığını düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 şu videodan sonra kesinlikle oynuyorum: https://www.facebook.com/video.php?v=391168224374325&fref=nf ayrıca tek class değil her class op duruyor baya baya hareketli bir oyun olacak kotarırlarsa piyasada e-sports alanında ciddi bir şeyle karşı karşıya olabilriz. tabi bu benim görüşüm ama cidden öyle duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Lectre said: şu videodan sonra kesinlikle oynuyorum: Aynısı bende de oldu. İlk video meh demiştim de şu videodan sonra bayağı kanım kaynadı. Widowmaker rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 bu piyasada e-sport niteliğini sadece popülerlik belirlediği için neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 applev0dka said: evet dota valve'nin özgün fikri lel Flassh said: bence lel lemeden önce tekrar bi düzgünce oku baya yanlıs anlamıssın çünkü applev0dka said: yoo gayet düzgün okudum. http://i.imgur.com/R1HbQph.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Lectre said: şu videodan sonra kesinlikle oynuyorum: https://www.facebook.com/video.php?v=391168224374325&fref=nf güzelmiş hakkaten, hele güvenliğin kıytırık bi mobil oyun oynaması^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 3 defa yüzlerce kişilik sıra bekleyip oynadık, oyun çogiyi. TF2 çakması olduğu kesin de, TF2'den daha çok hoşuma gitti oynanışı. Daha hızlı, daha noob friendly falan neblem. Bi de denge konusunda çok fazla sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü adamların da üstüne basa basa dediği gibi oyun death match oyunu değil, adam vurmalı fps oyunu değil. Objective kasan takım direk alıyo oyunu, birazcık koordinasyon yeterli. Oyunun business modeli belli değil henüz ama parayla satıp, f2p yapıp, karakter ve skin satma olaylarını getirirler gibime geliyo, HoTS gibi. Panelde kim ne dediyse hepsine "oww süper fikir" falan dedi Kaplan ve Metzen, yani resmen Titan'ı alıp reuse etmişler, arada yapılan PoC'lerde en başarılı bu öne çıkmış, direk basmışlar bunu oyun diye, şimdi bizden gelen feedback'e göre şekillendirecekler oyunu. Skin olayına bile "oww aklımıza gelmediydi" dedi adam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Warhero said: applev0dka said: evet dota valve'nin özgün fikri lel Flassh said: bence lel lemeden önce tekrar bi düzgünce oku baya yanlıs anlamıssın çünkü applev0dka said: yoo gayet düzgün okudum. http://i.imgur.com/R1HbQph.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Regalya said: Warhero said: applev0dka said: evet dota valve'nin özgün fikri lel Flassh said: bence lel lemeden önce tekrar bi düzgünce oku baya yanlıs anlamıssın çünkü applev0dka said: yoo gayet düzgün okudum. http://i.imgur.com/R1HbQph.jpg applev0dka said: yoo gayet düzgün okudum. valve'nin uzun yıllar var olan bişeyi kendine dahil etmesi ve bundan bir kaç yüz kamyon dolusu para kaldırması övülecek bir durum oluyor. ama blizzard'ın kendinde olmayan bir türde oyun çıkartıp aynı şeyi yapmaya calısması kötü görülüyor. hem de var olduğu söylenen benzer oyunu 1e1 kopyalamak yerine, kendisinden özgün bişeyler katmaya calısarak yapıyor. off oynayın geçin işte abi neden illaki valve*blizzard çükü yarıştırıyorsunuz. su videolar gayet güzel, insanı heyecanlandırıyor, burda sövenler de oynayacak hepimiz biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 tracer a cikartmadan 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 o da bişi mi, ben sokmadan 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Düzgün okuduğun bir yer yok. "Valve özgün fikirleri alıp kendi çatısı altında güçlendiriyor" diyorum, "evet dota valve'nin özgün fikri lel" diye atlıyorsun. Valve orjinal Fortress modunu yapan adamlarla TFC ve TF2, Narbacular Drop ve Tag ekiplerini getirip Portal ve Portal 2, Counter-Strike modunu yapan adamlarla anlaşıp Counter-Strike, Icefrog'u çağırıp DOTA 2'yi yaptırıyor. "Özgün fikirleri alıp kendi çatısı altında güçlendiriyor" derken bunu kastediyorum. Valve'ın bu politikasının, Blizzard'a yönelik "çalıyor" suçlamalarıyla bir tutulmayacağını anlatmaya çalıştım. Valve'ın yaptığı uzun yıllar var olan bişeyi kendine dahil etmesi ve bundan bir kaç yüz kamyon dolusu para kaldırması değil (tamam, DOTA'yı saymazsan). Aldığı ekipleri yönetiyor ve kendi altında oyunu çıkartıyor. Valve onları işe alıp birlikte daha gelişmiş bir oyun çıkardı. Bunda yanlış bir şey yok, keşke her büyük firma özgün fikirli küçük firmaları bünyesine katıp destek verip gelişmiş bir oyun çıkarmalarına yardımcı olsa. Blizzard'ın yaptığı ise kendinde olmayan bir tür çıkarması değil. İnsanlar TF2'ye çok benzemesini eleştiriyorlar. Yaptığı iş de Valve'ın yaptığı işle aynı değil. Nasıl diyorsun onu anlamadım, özgün bir fikir sunan başka bir firmayla ortaklaşa mı yapıyorlar bu oyunu? "1e1 kopyalamak yerine, kendisinden özgün bişeyler katmaya calısarak" diyorsun ama ben bunu göremiyorum videolarda. F2P ya da Kore oyunlarına özentilik var, kendisinden bişeyler katmaya çalışmakla kastettiğin buysa, tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 tamam söylerim blizzard'a iptal ederler oyunu. hatta KONAMI'ye de mail attım bir daha PES cıkartmayacaklarmıs.FIFA'dan çalmışlar hayatı hep uçlarda mı yaşıyorsunuz, hater ya da fanboy olmak zorundayım falan diyerekten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Yahu koskoca Microsoft'un bile doğru dürüst tamamen kendi yarattığı bir ürünü/buluşu yok. Innovasyon genelde böyle oluyor zaten. Brezilya ligi'nden topçuyu alıp Porto'nun yıldızlaştırması gibi dfsds... Sizin elinizde kaynak var, capability var. Fikrin illa sizden çıkması gerekmiyor zaten çoğu zaman. Facebook'u bile doğru skillere sahip olan kişi yarattı mesela, fikri bulanlar değil. (o zaman da özgün fikir değildi de demek istediğim o değil tabii).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 özgünü mözgünü salla eskiden blizzard bişi çıkardı mı deli hype yapardık gaza gelirdik falan bu bebe işi olmuş resmen 0 hype ha oyun güzel olur mu olmaz mı bilemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 applev0dka said: tamam söylerim blizzard'a iptal ederler oyunu. hatta KONAMI'ye de mail attım bir daha PES cıkartmayacaklarmıs.FIFA'dan çalmışlar hayatı hep uçlarda mı yaşıyorsunuz, hater ya da fanboy olmak zorundayım falan diyerekten ? Dediklerimin haterlıkla ya da fanboylukla alakası yok ama kafana bir önyargı takmışsın sanırım, o bağlamda saldırmayı tercih ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 ben bişeye saldırmadım. oyun gayet oynanacak güzellikte duruyor. kimse de var olan bir oyuna bişeyler katarak piyasaya cıkartamaz diye bir kural da yok. blizzard kendinden bişeyler katarak bir alternatif cıkartmış, kendisinde olmayan türde bir oyun yapmıs dedim diye. fangay diyip saldıran sizsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Lectre said: şu videodan sonra kesinlikle oynuyorum: https://www.facebook.com/video.php?v=391168224374325&fref=nf ayrıca tek class değil her class op duruyor baya baya hareketli bir oyun olacak kotarırlarsa piyasada e-sports alanında ciddi bir şeyle karşı karşıya olabilriz. tabi bu benim görüşüm ama cidden öyle duruyor. abi şaka mı, gameplay videosu diye girdim baktım. Alakasız cinematic trailer çıktı, buna bakarak oyun hakkında nası fikir edinilebilir ki? bundan sonra yazacağım sana değil, şu oyunu blizzard çıkarmasa dönüp bakan 3-5 kişi olurdu. Şimdi ortada fol yok yumurta yokken çok iyi oyun olacak demek, bence gaza gelmek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Her classın ability vidyoları, bide 5 dklık genel gameplay vidyosu var. Oynanabilir alpha var şu anda blizzconda. Baya bilgi var yani. Yalnız biraz daha bakındım da tam teamplay oyunu gibi duruyor. Ayağa roket havada rail yapamayan benim gibi adamlara yönelik asd. Yine de TF2deki gibi iyi demo/iyi soldierın fark yaratmasına benzer bi iki class da koyarlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar