Bright Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 %15 performans farkında ne tarz bir sübjektiflik buldun anlayamadım açıkçası, 1 üst nesil ekran kartının performans farkına eşit bir değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Arama nasıl olmuş, o önemli. Şimdiye kadar hep OS X ve Linux'un arkasındaydı. Hatta öyle performans düşürüyordu ki kapatıyorduk. Gerçi 8 ile düzelmişti bir nebze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Win8 sadece 2-3 gün kullandım sorunluluktan ama ısınamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Bu win 8.1 i nasıl kullanıyorsunuz şimdi? Adam gibi start menü istiyorum, MS şunu yazmış http://windows.microsoft.com/en-us/windows-vista/change-the-start-menu-to-classic-view Aga yok böyle bi ayar. 8.1 pro var son güncellemeleri yaptım yok yok. Manyak mı la bunlar? Startisback falan tavsiye ediliyor ama beleş olması gereken bi ayara 3 dolar bile olsa para vermek istemiyorum. Bide fullscreen çalışan appleri fullscreen çalıştırmamak nasıl oluyor var mı bunu ayarlayan bişey? Ya özetle saçma salak metro uiden kurtulmak için siz neler yaptınız? Sorduklarımın bi kısmına şöyle cevaplar var bu arada http://www.gizmag.com/windows-81-modern-ui/29552/ , bi o hazır gelen appleri kaldırma olayını beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 axedice said: Adam gibi start menü istiyorum, MS şunu yazmış http://windows.microsoft.com/en-us/windows-vista/change-the-start-menu-to-classic-view link vista için abi gördüğün gibi sdflkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Ya öf sdfsdfs gece ararken win10 yazmıştım hayin ms kandırmış beni Nette biton bişey buldum, parayla app resize etme bile var. MS şunları nasıl opsyonel yapmaz akıl almıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 resize etme burda http://www.youtube.com/watch?v=uskLH-E4wJs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 iphone mantığı belki bizede tutara dönmüş bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 axedice said: Bu win 8.1 i nasıl kullanıyorsunuz şimdi? Adam gibi start menü istiyorum, MS şunu yazmış http://windows.microsoft.com/en-us/windows-vista/change-the-start-menu-to-classic-view Aga yok böyle bi ayar. 8.1 pro var son güncellemeleri yaptım yok yok. Manyak mı la bunlar? Startisback falan tavsiye ediliyor ama beleş olması gereken bi ayara 3 dolar bile olsa para vermek istemiyorum. Bide fullscreen çalışan appleri fullscreen çalıştırmamak nasıl oluyor var mı bunu ayarlayan bişey? Ya özetle saçma salak metro uiden kurtulmak için siz neler yaptınız? Sorduklarımın bi kısmına şöyle cevaplar var bu arada http://www.gizmag.com/windows-81-modern-ui/29552/ , bi o hazır gelen appleri kaldırma olayını beceremedim. start menu öyle çok lazım olan bişi değil ki artık, olduğunda da start'a basıp direk istediğin şeyin adını aratıyosun, alışınca süt gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Start yerine Windows Key + X cok daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Winkey+X'te sık kullanılanlar falan yok ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 axedice said: Adam gibi start menü istiyorum, MS şunu yazmış classicshell.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Windows 10 God Mode Sam'e kulak vermişler sdsfsf edit. 8'de falan da varmış ya bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 e bunları gizleyip saklamasınlar işte, koysunlar vitrine. kontağı çevirince araba 100 beygir, düz kontak yapınca 150 beygir olmuyorsa bu da olmasın, normal kontak 150 versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Oha oha , Windows'u Windows 95 ten beri kullanıyorum. Çıkan hepsini sıra ile kullandım. Windows 7 yi yıllar oldu kullanıyorum , yeni öğrendim böyle bir şey olduğunu, Windows 7 de de oluyor God Mode. Rezillik valla benim için, insan hayatı boyunca öğrenir derler, harbiden öyle. God Mode makalesini okuyunca şaka zannetim önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Windows 10 previewu günlük işler için kullanan var mı? Buna oyun moyun dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 windows10 pratikte bedava olacak son haberlere göre çünkü korsan windowstan bile bedava update seçenegi koymuşlar. http://www.windowscentral.com/you-can-upgrade-windows-10-free-even-if-youre-using-pirated-version-windows bir de sam ın söyledigi mevzuyu da kendilerince çözmüşler artık denetim masası yok http://www.windowscentral.com/microsoft-replace-traditional-control-panel-settings-app Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 ulan surface pro 3 fiyatlara bakayım apple laptoplarından pahalı dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 MrLevie said: Windows 10 previewu günlük işler için kullanan var mı? Buna oyun moyun dahil. ben varım hatta ofiste kullandırtıyorum offis mofis Oyun da ben oynuom win7 den 8 e geçince nasıl oyunlar resmen fps artti Bundada aynı şekilde 8 den 10 geçişte bi artık gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 şu pirated win7'den win 10'a upgrade beleş olacak haberini okudum da, ne yani win 10 %100 bedava mı olacak? Yoksa trial tarzı bişey yapacaklar da böle abuk subuk başlat çubuğu falan kapalı olacak, full versiyona geçince unlock olacak tarzı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 1 yıl bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Güncelleme olayı nasıl olacak şimdi? Windows Update üzerinden güncelle deyince eski sistemin kurulu olduğu kısmı formatlayıp kuracak mı yoksa mobil işletim sistemlerindeki gibi sistemi güncelleyip kurulu yazılımları optimize mi edecek? Çok uzak kalmışım işletim sistemlerinin işleyişine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 walled garden'ın dibine vuracaklar belli, app komisyonlarından söke söke çıkaracaklar o parayı. iwinos geliyor yolda. app rezilliğine gitgide batacağız belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 1 yıl bedava olayı öyle değil diye biliyorum. Windows 10 çıktıktan sonra 1 yıl içinde herkes ücretsiz upgrade yapabilecek.. Yapan yine kullanmaya devam edecek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Editor said: MrLevie said: Windows 10 previewu günlük işler için kullanan var mı? Buna oyun moyun dahil. ben varım hatta ofiste kullandırtıyorum offis mofis Oyun da ben oynuom win7 den 8 e geçince nasıl oyunlar resmen fps artti Bundada aynı şekilde 8 den 10 geçişte bi artık gördüm asıl performansı dx 12 gelince görün. dual cpu-gpu lar coşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar