Mal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Mal said: yok ben öyle bişey demedim şu videoda iyiymiş https://www.youtube.com/watch?v=SHsUIZiNdeY dumbelları bar gibi paralel tutuyor. iterken başparmakların bulunduğu uçlar daha yukarda olacak şekilde itiyor. yani öyle anladım ben. Bu baya etkili oldu sanırım. Set bitimlerinde sadece ön kolda baskı hissettim omuz triceps hiç zorlanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Macfit'te özel ders/grup dersleri vs randevu almak ekstradan ücretli mi? Bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 grup dersleri beleş de özel ders-ölçüm falan paralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 µh said: grup dersleri beleş de özel ders-ölçüm falan paralı Teşekkür ederim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 bench pressi arttırmak için setleri tekrarı falan nasıl ayarlamak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 noob olarak fikrim: hiçbir önemi yok, her antrenmanda kaldırabildiğin en ağırını koyup kaldırıyorsan git gide artacaktır. ha ama asıl amacın saf güçlenmekse 3x12x50kg yerine 3x5x60kg kilo yapman seni daha çok güçlendirir, çok tekrara göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 3x12x(maxweight%70) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 12 tekrar cardioya girer bence http://s2.quickmeme.com/img/74/74b699711549d867fce4e8e4ceda6fa5ee0681a472ddc0dcf798c13127b4bc7c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 ulan sansima sicayim grcen sene bu donem canavar gibi vucut sixpack vardi simdi kol yine teyze koluna dondu, gobek cikti.skerler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 ben de bıraktım zayıflamayı artık yiyorum banane ya. %18lerde takılırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 olm saglikli yasamanin bir hayat tarzina gelmesi lazim. ha maksat sadece 6pack yapmak ise orasi ayri. duzgun bir spor yapmak icin hala 25gun daha dinlenmem lazim. her sabah 6da kalkip 1saat kosuyorum hafif tempo. 10gune de yuzmelere baslarim kucuk kucuk. simdi gay olmayi birakin da normal bir saglikli hayata geri donun ibisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 diyet zükertmeye başladı ya canım deli gibi yemek yemek istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Dasaaa ne sporu olm ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 seks sporu hep bebegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Jaegerjaquez said: diyet zükertmeye başladı ya canım deli gibi yemek yemek istiyor şu bulk halinle bol bol fotoğraf çekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 tek elle yazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Ya ben öyle çok kaslı sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 O da biyikli sevmiyor zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 ya ben agirlikla calismiyorum erkek gibi kasli gozukmek istemiyorum kiz rpsi, 5 kg kaldirinca hulka donusuyorsun cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 sanssizsansli said: tek elle yazdı Hhhppzhffhfhsds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 bulk üzerinde kıyafet varken güzel define çıplakken sdfkdslkfs 120kg oldum winnie the pooh gibi oldum amj sdkjnfljgfdşlgdfgdf şimdi iyi gerçi 105kg smooth sailing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 µh said: bench pressi arttırmak için setleri tekrarı falan nasıl ayarlamak lazım? youtubeda dolanırken denk geldim Elliot'ın kafayı yemeden önceki faydalı video serisinden http://www.youtube.com/watch?v=G_SItASl9LE Bir de Alan başkanın uzun bir videosu var http://www.youtube.com/watch?v=ZqyMdpI2S54 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 dasaaa said: seks sporu hep bebegim. spor sagliga zararli abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Jaegerjaquez said: diyet zükertmeye başladı ya canım deli gibi yemek yemek istiyor tarcin oneririm. insulin tavan yapiyor diyette, ona en iyi atar yapip gideri koyan sey tarcin. bizzat yapiyorum, acligi ciddi oranda bastiriyor. belki sende de ise yarar. dogal insulin dusmani; tarcin. bakkaldan aliniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 sağolasın abi kullanıyorum zaten bi nebze de olsa bastırıyo açlığı ama canım böyle 2 tane triple whooper falan çekiyo xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar