Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 The Seventh Seal 8/10 Yine sembolizmin dibine vurmuş bir film. Bir kez daha seyretmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 güzel sinema, sarmayan hikaye 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Netflixte izledim. Video games tarihi belgeseli. Eski atari zamanları, ultimanın ortaya çıkışı falan şeklinde gidiyor çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Ne hosu abi, gaming tarihi belgeseli yapmislar hesapta ama her bolumun yarisi escinsellik uzerinden yuruyor. Eyvallah oyle olsun da gaming tarihi diye sunmasinlar onumuze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 On 30.08.2020 at 12:26, µh dedi ki: Netflixte izledim. Video games tarihi belgeseli. Eski atari zamanları, ultimanın ortaya çıkışı falan şeklinde gidiyor çok hoş. vpn mi lazım bulamadım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 (düzenlendi) yok ya düz var https://www.netflix.com/title/81019087 böyle açılıyor mu acaba Eylül 10, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 ulan çocuk hesabından giriyomuşum. ne arasam yok diyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 3 saat önce, deadwoll dedi ki: Ne hosu abi, gaming tarihi belgeseli yapmislar hesapta ama her bolumun yarisi escinsellik uzerinden yuruyor. Eyvallah oyle olsun da gaming tarihi diye sunmasinlar onumuze. cosplay'li lord biritiş gösterdi sırf onun için bile seyredilir ama onu gösterdikleri kadar da sırf eşcinsel diye tam bir nobody herifi bulmuşlar evsizler kampından toplama tier, onun "evimi taşırken oyunumu kaybettim yardım edin bulmama ühühü" ağlamasını gösterdi. hayatımda bu kadar saçmalık görmemiştim bir belgeselde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 (düzenlendi) İlk gösterdiği mantıklıydı aslında. Düzenlenen ilk gaming turnuvası şampiyonu. Trans olması bonus oldu Netflix için ama her türlü konurdu o. Sonra tepetaklak gitti ama. İkincisi boş gay oyunu yaptım kaybettim diyo. Oyun camiasında esamesi okunmayan lokal spesifik iş. Bilen eden yok, oyunu da kaybetmiş zaten. onu da yapılmış ilk lgbt oyun diye yedirdin diyelim, bi sonraki gayde hiçbir şey yoktu. EA'de çalışan random dev. Adama başarı bulamamışlar, Madden Football'da default ten rengini beyazdan siyaha çevirdi demişler atılım olarak belgesele koymayı legitleştirebilmek için. Eylül 10, 2020 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 3 saat önce, deadwoll dedi ki: Ne hosu abi, gaming tarihi belgeseli yapmislar hesapta ama her bolumun yarisi escinsellik uzerinden yuruyor. Eyvallah oyle olsun da gaming tarihi diye sunmasinlar onumuze. aynen gay rpg oyununa 2 3 bölümde değinmeleri çok saçmaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 (düzenlendi) en komiği de adam kendi bir çözüm filan geliştirmemiş, sadece siyahların konması için ısrar etmiş. dahası şu da imdb'den: Alıntı Netflix misrepresenting history to fit diversity agenda Phaserblast21 August 2020 I am enjoying this documentary. But Netflix and the writers are misrepresenting history in order to shoehorn racial diversity into the documentary. The section I take issue with is with Jerry Lawson, a black man who is stated to be the "inventor" of the game cartridge. The documentary states that before Lawson became involved, it had "never been done before." This is just flat out wrong. The swappable ROM cartridge concept was invented by Wallace Kirschner and Lawrence Haskel. Lawson worked on the Channel F game console, the first of its type, but swappable game cartridges had already been invented before he came along. So while it's certain he played a role in the development of an actual marketable, sellable product that used cartridges, it was not his invention, and unfair to the actual inventors to deprive them of their credit. While I have no problem with Netflix very obviously choosing diverse individuals (transgender, black etc) to fit their well-known diversity mandates, it is NOT cool to twist the facts just to make the narrative work. yani ilk bölümde de yalan söylemişler sırf "siyahın hakkı yendi" palavrası sıkabilmek için. belgeselin yarısını kesip montajlamak lazım. oscarlara da token kadro kuralı getirdiler artık, netflix'te herhalde çoktan var bu. başka açıklaması yok çünkü açık açık yalan söylemenin, revizyonizmin. https://www.fastcompany.com/3040889/the-untold-story-of-the-invention-of-the-game-cartridge Eylül 10, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Netflix izlerken artik bazi seyleri yok sayiyorum ta, anlattiklariniz dogru da ne yapalim baska yapimci kalmadi discovery channel bile realite kanali oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 (düzenlendi) bbc iplayer (uk vpn ile bedava) bakabilirsin belgesel icin veya vpn ile Netflix UK'ye baglan orda bir suru belgesel var. (UK en cok belgesel olan region) (David Attenborough'lardan basla zaten 3 sene surer izlemen) Eylül 10, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 güzeldi netflixin ötesinde. genresi amerikan fular. çohen vibeleri var. filmin tonu güzel mütevazı. marvalcılar uzak dursun yanlışlıkla spiderman sanıp tıklayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 hosuma gitti o kayip oyun gibi oyle obscure bir oyuna deginilmis olmasi. otuzuncu defa mario nasil yapildi, sonic nerden cikti diye izliyor oldugumdan olabilir. turnuvaci ablanin gamer vaktini konu etmisler. developer olarak belki de daha onemli bir kisi. interplay'in erken donemlerine dair roportajlarina denk gelmistim. https://en.wikipedia.org/wiki/Rebecca_Heineman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 mutlaka söylenmiştir, çağın ötesinde bir yapım. hikaye anlatımı meh olsa da 1971 yılı için bilim kurgu şöleni. "Dünya dışından gelen ve son derece ölümcül olan bir virüs, kaza sonucunda serbest kalır ve kasabadaki hemen herkes kısa bir süre içinde ölür. Olayı çözmek için getirtilen bir grup doktor ve bilimadamı virüsü yok etmek için zamana karşı zorlu bir yarışa girecektir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 sunu nerisini spider man sanip tiklicaklar aliminyum. bir de text based not verilmis. meh. banlayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 afişte son sipiderman var diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 (düzenlendi) ya ben bu arada "filmin tonu güzel mütevazı" yi "filmin notu güzel mütevazı" diye okuyup ona istinaden text based rating verilmis demisim, sozumu geri aldim. banlamayin, kalsin. son spidir min oldugunu bile bilmiyodum lel, ben tobey de birakmistim en son. Eylül 17, 2020 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Ya bi insan avençırsın örümböceğini nasıl bilmez mümkün mü böyle bişey? Düşmeyin şu tonbiğin fular tuzaklarına, "ben bilmiyorum çünkü kültürlüyüm bunları hiç izlemiyorum" falan bunlar inanılır ifadeler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2020 On 16.09.2020 at 15:49, goldbären dedi ki: güzeldi netflixin ötesinde. genresi amerikan fular. çohen vibeleri var. filmin tonu güzel mütevazı. marvalcılar uzak dursun yanlışlıkla spiderman sanıp tıklayabilirler. GÜZELMİŞ EYV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 hayret piyasaya cikan turk filmlerini iyi kotu takip ederim de, bundan tamamen habersizdim. bu konuda benzer filmler cekilmis olsa da epey guzel olmus bu da. yalniz basroldeki cocuk pek guzel oynamis, ivmeyi iyi yakalarsa adrien brody olur bundan. 7.3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Shoplifters (2018) The Farewell'in imdb sayfasinda onerilenler kisminda karsima cikti, bir sans verdim. Oldukca basarili bir film. Bu zamana kadar izlemedigime kizdim. Fular gerektirir. 8/10 https://www.rottentomatoes.com/m/shoplifters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Love and Monsters (2020) çıtır çerezlik, postapo 6-6,5 / 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar