Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Quel-Thul said: zorla izlettiler bana da eregorn'un kız arkadaşının arkadaşlarından birisin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 kız arkadaşım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Ölümlü dünya recep ivedikten daha kötüydü. Hiçbir filmde küfürün bu kadar sirittigini görmemiştim.Feyyaz 1 2 yerde güldürüyor o kadar. Irem sak in oyunculuk falan rezaletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 eregornun aşiret komediden anlamıyor desene. bi 8-9 kişi toplanıp temiz dayak atmaya gelseler keşke sinir stres kalmaz vallahi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 eregorn said: ilk tek gittim, beğendim. ailemli de götüreyim dedim, gittik beğendik. aile üyelerinden biri şehir dışındaydı. o gelince hep beraber bir daha gittik. kız arkadaşımı götürdüm. o da çok beğendi. onun arkadaşları ile bir daha gittik. Acaba dedim arkadaş yer gösterici filan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 reyou said: abi adam gold un ä sina kadar duzguncene yazmis. patide @gold yazinca isimleri listeyelen eklenti mi var haberimiz yok asdf 20 abartidir herhalde ya, yani tum arkadas x akraba x kantin caycisi kombinasyonu yapsan 12 fln eder anca, 20 nedir abi. ilk gün 3 defa izlemiştim. tek başıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 film makinistliğimi yapıon dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 spiderman yorganlı sarper eregorn galiba sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Scenes from a Marriage (1974) Criterion Collection / Theatrical Cut 8/10 diyalog agirlikli bir film, kadin/erkek iliskileri ve evlilik uzerine. herkese gelmez. isvecte sinemada gosterildigi yil bosanma orani artmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 8/10 On the Waterfront (1949) yonetmeni elia kazan (istanbul dogumlu rum, babasi kapadokyali rum) basrol marlon brando. m. brando, godfather disinda baska bir yerde aklimda kalmamis, ama bu filmi guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Mollys Game 2017 6,5/10 arkadasim birlikte izlemeyi teklif etti, yoksa senaryosu ilgimi cekmemisti... bilmiyorum, cok sevmedim. gercek hikaye referans alinmis o da enteresan ama senaryo tirt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Blindspotting (2018) 5,5/10 USA oakland temali black dude/white trash aski filmi seveni cikar illa buralardan rapci'li falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 https://image-cdn.hypb.st/https%3A%2F%2Fhypebeast.com%2Fimage%2F2018%2F06%2Ffirst-bumblebee-spin-off-trailer-0.jpg 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 GONDARCENGIZ said: film makinistliğimi yapıon dayı zengindik o zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 yıl 1972 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 yaşlanmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51b9R99CLZL.jpg Richard linklater'ın Amerikan kolej filmi. 80'lerde bir üniversite beyzbol takımının dersler başlamadan önceki hafta sonunu izliyoruz. Hormonlar tavan ve herkes kız peşinde doğal olarak. Politik doğruculuk yok, olabildiği kadar, siyasi mesaj yok. Ortada pek bir senaryo da yok açıkçası, iyi vakit geçirmeye çalışan bir grup üniversiteli var. Biraz kazıyınca herkesin kendini tanımaya çalıştığı bir evreyi anlatıyor. Üniversite birinci sınıfta kendinden emin olan karakterler, her istediğini yapabileceğini düşünüyor. Yıllar geçtikçe sınırlarını bulmaya başlıyorsun. Filmin sonunda açıkça mesajını yazmış Linklater. Filmin havasını çok sevdim, insanı tatlı tatlı gülümsetiyor. Filmin kendisi o kadar iyi değil sanırım. 70'lerde geçen lise filmi Dazed & Confused'un bir nevi devamı (iki film de yönetmenin memleketi Teksas'da geçiyor). Yönetmenin bir önceki filmi boyhood'u kesin bayarım diye izlememiştim ama bunu izledikten sonra bir şans vermeye karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BYWQxN2I1NjItMDVjMS00ZmJjLWIyYjItOWI2OGY5NTU1ZjI2L2ltYWdlL2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyNTc3MjM3OTA@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg fena değil, çerezlik http://tr.web.img4.acsta.net/pictures/16/06/27/10/27/579057.jpg bunu çok sevdim ya, ilk sezonun 4. bölümüne geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 ZOE (2018) Sırf sonu için 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 eeh yeter lan bu Z kuşağı işlerinden bıktım https://www.heavenofhorror.com/wp-content/uploads/2018/12/black-mirror-bandersnatch-netflix-review.jpg seçimli hikaye konseptini uygulayak, bunu da yaparken İLÜŞIN OF FRİ WİL WOW klişelerinin hepsini kullanarak fena baydılar beni. bilim felsefe sik sok hepsine uzaksanız bayıla bayıla izleyeceksiniz, hatta çocukken milliyet gazetesi eki seçimli hikaye kitabı falan görmediyseniz hayatınızın en yenilikçi yapımı gibi gelebilir ama bana çok banal ve poser geldi. ortada bir ilüzyon yok ki, seçimler sıkıyor sadece. bir iki tanesi hariç hiçbirinin kritik seçim olmamasıyla ilüzyon vermişler ama sıradışı seçimlerle aynı sonuca giderek vermeleri lazımdı bunu. verdict: 6/10 oysa çok büyük hevesle oturmuştum başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Planescape oynmadan yazmışlar çok bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BZjI3ZTdmNjMtMTI5My00M2EyLTg5YmItMDAwODU4ZWYyYjFhXkEyXkFqcGdeQXVyMTA0MjU0Ng@@._V1_SY1000_CR0,0,700,1000_AL_.jpg 6/10 mommy issuez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Ölümlü dünyaya laf etmişler arka taraflarda ama muhteşem bir film. Heralde komediyle hatta mizahla araları yok arkadaşların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 fular boğazımı sıkıyor gülemiyorum kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Ölümlü Dünya'ya fularlık film diyorsanız eşiği çok aşağıya koymuşsunuz ya, yapmayın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar