vivavale Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 çok iyiydi nes deki müzikler vardı filmde konu olarak da fena diil sinemada izlicektim kaçırmıştım dün gece izleyebildim 10/7 oyundaki müzikleri de vereyim eskiye götürdü baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 " Predestination "....guzeldi epey enteresan, beyin yakici, yani takip etmekte zorluk cekildiginden dego. olay her ilerlediginde sasirtiyor, begendim, oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Bildiğimiz Woody Allen filmi, ne fazla ne eksik 7/10 Büyük beklentiyle seyretmeye başladım, 15-20 dakika sonra sona alıp bitirdim, Edge of Tomorrow u bir daha seyret daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 UZAK, ( Nuri Bilge Ceylan ) Hep merak ederdim bu filmi, nasıl bu kadar ödül aldı diye. Sonunda izledim. Aslında sinemadan sanattan anlamayan insan yorumu yapıcam istemeyerek. Çünkü filmi izlerken hep şunu düşündüm : " E ne var bu filmde, herkes bu senaryoyu yazabilir, herkes bu çekimleri yapabilir. " Ama demek ki benim göremediğim, anlayamadığım şeyler var bu filmde. Tahmin edilebileceği gibi konuşmanın, müziğin minimumda olduğu, yalnızlık üstüne, insanların birbirine uzaklığıyla ilgili bir film . İzlerken bunaltabilir, size Samsun sigara içirtebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 swiss army man başta cidden saçma, bir yerlerde toparlayıp heh dedirtiyor ama sonunda bi olmamışlık tadı bırakıyor. bazı kısımlar sinemasal anlamda güzel bazıları ise sıçalım belki tutar havasındaydı. alt metinlere biraz felsefe katalım anlamlı olsun tamam güzel de ı ıh yemedi. 6/10 değişik bir şey çektiyse canınız bakarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Dune (2000) Güzel yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Free State of Jones 60-70 dakika seyrettik, bir baktık bir o kadar daha var, kapattık. Vakite yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 http://mycarcassonne.com/upload/evenements/cinema/mandarines-20-gd.jpg tiyatro oyunu tadında 7.6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 5/10 seri baydı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Swis army meni izledim. 8/10, başta izlemesi çok zor geliyor ama zaman geçtikçe güzelleşiyor.hani denir ya hiç Görmediğiniz bir hikaye diye,bu öyle absürt ama guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/2016/06/miss-peregrines-home-for-peculiar-children-poster-banner.jpg 7/10 Klasik Tİm Burton filmi Gayet akıcı ve eğlenceliydi. Not: Ulan bu arada çocuk ne boy atmış öyle. Allah yürü ya kulum demiş uzamış ta uzamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Çıktı mı o ya, ergen eski kız arkadaşım çok seviyordu bunun kitabını filmini de bekliyordu bayağı asdfasdffsad Biraz baktım gerçi zaten ergen kitabı ve hikayesi diyorlardı. Öyle mi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Kitabı bilmiyorum ama film öyle ergen filmi değil. Salon dolu sayılırdı. 30yaş+ falan dı izleyici kitlesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 sanssizsansli said: swiss army man başta cidden saçma, bir yerlerde toparlayıp heh dedirtiyor ama sonunda bi olmamışlık tadı bırakıyor. bazı kısımlar sinemasal anlamda güzel bazıları ise sıçalım belki tutar havasındaydı. alt metinlere biraz felsefe katalım anlamlı olsun tamam güzel de ı ıh yemedi. 6/10 değişik bir şey çektiyse canınız bakarsınız. benden de 6.5, herkese hitap etmez bi de. hitap etmiyosa puan daha da düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Daesu said: The Beginner's Guide oyun aslında ama ben oturdum izledim tubedan , no commentary linki var aşşada hatta son senelerde böle saglam bişeyde izlemedik vizyonda The Beginner's Guide is a narrative video game from Davey Wreden, the creator of The Stanley Parable. It lasts about an hour and a half and has no traditional mechanics, no goals or objectives. Instead, it tells the story of a person struggling to deal with something they do not understand. puan muan vermiyorum harika iş çıkarmış adam, sundance cannesa falan yollasa şunu parlar direk https://www.youtube.com/watch?v=bswgQg-F3QE buna bi bakayım ben de, izlemek değil de oyniyim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 mani said: http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/2016/06/miss-peregrines-home-for-peculiar-children-poster-banner.jpg 7/10 Klasik Tİm Burton filmi Gayet akıcı ve eğlenceliydi. Not: Ulan bu arada çocuk ne boy atmış öyle. Allah yürü ya kulum demiş uzamış ta uzamış. Ben pek beğenmedim. Eh işte bir filmdi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 4/10 tırt.sonlarına doğru uyumamak için zor durdum geçen 2 saate acıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 black swan izledim geçen gün puanım 9/10 1 puanı da kızın bacakları geriye kıvrılıyordu kuğuya dönüştüğünü hayal ederken ordan kırdım. biraz fazla çıkıntı olmuş o sahne, o gergin havadan çıkartıp "heheh hasktr" dedirtti onun dışında natalie zaten parçalamış, oyunculuk filan çok üst seviye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 ARQ , sıkılmadan izleniyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 born to be blue 7.5/10 whiplash 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 geç oldu ama sonunda izledim bi hayli de beğendim. özellikle çekim tekniği gerdi beni filmde. konusunu da beğendim baya. eleştirebileceğim tek şey spoiler vermeden söylemek gerekirse full animasyonla canlandırılmış crooked man. görsel olarak hiç yakışmamıştı yani filme. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/b9/Conjuring_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Ben izleyemedim Conjuring 2'yi. Birinciyi beraber izlediğimiz arkadaşlar "kırmızı gözlü adam ve ful cgi basmışlar, ilkinin o gerilimli atmosferinin yanına bile yaklaşamıyor" deyince izlemek gelmedi içimden. Güzelse bir bakayım ama? Ben de yazayım bari. http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/neverdied.jpg 6,2/10 Düşük beklentiyle çerezlik izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Aynı yönetmenin değil mi hacı film, biri sevdiysen ikiyi de izleyeceksin. Kötü deseler bile izlerdim ben. Mecbursun buna :D Psikolojim zaten bozuk diye gündüz izledim ben filmi :) Conjuring 2 (tu) İblis (td) koltuktaki adam(tu) Küçük kız (tu) Şeytan çıkaran çift (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/2016/06/miss-peregrines-home-for-peculiar-children-poster-banner.jpg 5/10 poor man's x-men olmuş bildiğin lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Fin said: http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/2016/06/miss-peregrines-home-for-peculiar-children-poster-banner.jpg 5/10 poor man's x-men olmuş bildiğin lel. tekrar tekrar aynı posteri koymayayım az önce cevahir'de izledim, son zamanlarda izlediğim en temiz 3d filmlerden biriydi, hadi bu da 3d olsun diye değil cidden özenle yapılmış. filmin müzikleri, ortamları falan 10/10 cidden atmosferin içine sokuyor insanı. 8/10 keyifli zaman geçirtir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar