reampage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 (düzenlendi) AA kapama opsiyonuda koysalardi keske, aceleden herhalde konsol versiyonunu dayamislar. RDR'de inciğine cinciğine karışabiliyordun. Aralık 11, 2020 reampage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Grain goz yoruyor da kromatik seviyorum, baska oyunlara da reshade ile ekliyordum. Hem fps yemeyen efektler oldugu icin low spec gamingin tadi tuzu oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Cohh u buldum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Bu technical abilitynin unlock doors u ne unlocklıyor, hackingle açılmayıp bunla açılan kapı var mı? Çünkü tech e bağlı craft - engineer skilleri stealth bült için o kadar da elzem görünmüyor. Bide arkadaş UI yine kötü ya. Yani witcher da kötüydü ama bu iyice kötü dapdağınık skiller falan. Ne içip böyle ypıyorlar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Konsol için mecbur böyle menüler, Bazı kapılar direk skill istiyor evet. Engineer falan da iyi aslında kalabalığa bi emp sallıyorsun ağzı yüzüdağılıyor herkesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 en uyuz olduğum şey çaldığın aracın despawn olması, göreve giriyosun çıkıyosun araç yok. bi de middle mouse çalışmıyor ya oyunun başından beri kafayı yicem. menulerde de takılıyor falan tekerlekte, bar'ı tutup sürüklüyorum. hadi combat gadget'ın kısayolunu değiştirdim de kıyafetleri unequip etmek için yine middle button lazım taktığımı çıkaramıyorum lan. cyberpunk diye geldik bakırköy çocuğu olduk vintage 20'ler takılıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 evet screenshotları görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Kardeş murat boz yapmışsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Sdffd harbi mboz olmus bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Tam yaziyodum dfsc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 (düzenlendi) post emo-goth-cybernetic punk Aralık 11, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 RPG tartışmaları baya geride kalmıstı ama oynadıkça daha net belli oluyor. kendileri de steam sayfasına da yazmıs zaten, altta da twitterları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 ilk core rpgcilere orderlatmislar, sonra halka acmislar oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 (düzenlendi) şöyle bir şey yaşıyorum. karakterin grafikleri sürekli böyle glitch'te ama sadece bu yani. ne bi fps düşüşü ne başka bişi var. silahsız olduğumda da aşağı bakınca karakterin bacakları falan yine böyle glitchli. https://streamable.com/1sin5o driverları tamamen temizleyip yeniden yükledim vs ama işe yaramadı. grafik ayarlarını değiştirsem bile bi değişiklik olmuyor. zaten bu olan şey dışında bir sorun yok oyunda. çözemedim ama neden karakter grafikler böyle yapıyor. önerisi olan var mı? Aralık 11, 2020 mokoko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 ben de koyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 benim eleman devlet memuru gibi kaliyo bunlarin yaninda. soyle bisey iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 1 saat önce, mokoko dedi ki: şöyle bir şey yaşıyorum. karakterin grafikleri sürekli böyle glitch'te ama sadece bu yani. ne bi fps düşüşü ne başka bişi var. silahsız olduğumda da aşağı bakınca karakterin bacakları falan yine böyle glitchli. https://streamable.com/1sin5o driverları tamamen temizleyip yeniden yükledim vs ama işe yaramadı. grafik ayarlarını değiştirsem bile bi değişiklik olmuyor. zaten bu olan şey dışında bir sorun yok oyunda. çözemedim ama neden karakter grafikler böyle yapıyor. önerisi olan var mı? bende de oluyor, esc basıp geri gelşnce geçiyor. başka çözüm bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 çok kötüymüş lan, düzelir umarım. bug mug olacak, büyük oyun falan filan tamam kabul bi yere kadar da karakter gliçlemesin pls sürekli mi oluyor yoksa combat'ta filan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 (düzenlendi) 16 dakika önce, Sam dedi ki: bende de oluyor, esc basıp geri gelşnce geçiyor. başka çözüm bulamadım. valla abi sana da geçmiş olsun diyim ozmn ama tek olmadığıma da sevindim yani yalan yok. umarım çözülür ya çok kötü. oynatmıyo yani beni. sen oynayabiliyosan belki senin ki okadar kötü değildir. son çare oyunu sildim baştan yüklüyorum bakalım bi boka yaricak mı merak ediyorum 10 dakika önce, Cokomantis dedi ki: çok kötüymüş lan, düzelir umarım. bug mug olacak, büyük oyun falan filan tamam kabul bi yere kadar da karakter gliçlemesin pls sürekli mi oluyor yoksa combat'ta filan mı? sürekli ya. elimde silah olmayınca ekranda karakterle ilgili bişi olmadığı için herşey normal ama bu seferde mesela aşağı bakıyorum ve karakterin bacakları falan aynı böyle glitch'li. bu arada oyun başında mesela karakter yaratma ekranında falan hiçbi sorun yok herşey gayet normal. Aralık 11, 2020 mokoko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 invden çıkınca filan paso oluyor işte arattım filan birşey bulamadım. başka cansıkıcı bug olmadı zaten. oynanmıyor düzelene kadar bende daha da aşırı bir spazm. esc menüsüne çıkıp menüden geri geliyorum düzelsin diye yoksa 15-20 birşey yaptırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Bir ben mi bug görmedim? Sadece bir kere bir item açıklaması takıldı ekranda, başka yok. Şimdi tekrar başladım oyunu öğrenmiş olarak, karakteri tekrar yaratacağım, corpo stealth/melee/hack gideceğim. Oyunu epey akıcı yapmanın yolunu da buldum. 55-60 arası gidip geliyordu Ultra'da ama en sonuna kadar zorladığından sistemi arada takılma oluyordu. Radeon Chill ile 52 fps yaptım, FreeSync sayesinde akıcı, yani rahatsız etmediği gibi 60'a çıkıp arada yavaşlayıp teklemesinden çok daha rahat. PS. Bu arada cidden AMD'de bug epey daha az çıkıyor, reddit'te filan ben bug görmedim diyenler AMD kullananlar gibi. Zaten AMD standartlara daha bağlı kalıyor, open source teknolojiler filan kullanıyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Ben Geforce ile de sorun yaşamıyorum; tamamen sisteminin ne kadar iyi olduğuna bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 ben iyi ayarlamamış grafik ayarlarını, ilk arabalı shooting'de vuramadım hiç. 1080ti 3840x1080 9700k@5ghz old-school rockstar sistemimle 144hz akanzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 (düzenlendi) 3 saat önce, Goering dedi ki: post emo-goth-cybernetic punk oyundaki ufak detaylara hasta oldum. sene 2077, sağda JAH LOVE. belki widescreen sizde çıkmamış bile olabilirs, diğer ayna imaj görmedim hiç. "IT KEEPS YOU SMILING" dope. Aralık 11, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 (düzenlendi) Collision ve fizik glitchleri disinda bug gormedim 15 saatte. Screen space reflections acinca garip kumlu falan oluyor biraz goruntu, cisimler iz birakarak kayip gidiyor sanki boyle. Belki res dusuk diyedir. Yuksek sistemliler de stutter yasiyor mu bolge degistirirken filan? Fps baya dusuyo arkada bi seyler yukler gibi sonra duzeliyo 5 10 saniye gecince. Slow hdd ayari var da ne yaptigini bilmiyorum. Ssd de oynuyorum zaten. Aralık 11, 2020 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar