razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 (düzenlendi) 1 saat önce, Aceace dedi ki: Allaalaaaaa. Ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum acaba? i7 9750, 2060 rtx, 16gb ram, SSD'de yüklü işlemcin de ekran kartın da düşük zaten benden daha düşük alman normal 1080m + i7 7700HQ ile arkadaş laptopta 35-45 arası alıyor şehirde. rtx'i de kapat bence. bazı görevler çok call of duty ya. act 2'ye geçtim oyun yeni başladı galiba. Aralık 10, 2020 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 (düzenlendi) Spoiler Edit: Yalanmış https://www.gamerevolution.com/news/669408-cyberpunk-2077-circumcised-lock-out-romance-options Aralık 10, 2020 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 dfsdf gerçek olabilir mi olm şu, oyunda kaslı sakallı adam yapıp vajina koyabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Now it's Cyberpunk 2077's turn to be the fastest-selling PC game of all time - 8m pre-orders across all platforms - 59% of all pre-orders were on PC ( 4.72m copies on PC ) - 74% were for digital versions of Cyberpunk 2077 - Cyberpunk 2077 already exceeded $50 million in revenues on the Steam https://www.eurogamer.net/articles/2020-12-10-now-its-cyberpunk-2077s-turn-to-be-the-fastest-selling-pc-game-of-all-time https://www.gamesindustry.biz/articles/2020-12-10-cyberpunk-2077-racked-up-8m-pre-orders-74-percent-were-digital Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 (düzenlendi) Oyun çok iyi asansörde 10 dk tv izledim hdjdjjfk milfguard göndermesi çok iyi ahah Spoiler Bu arada ben hiçbişi izlemedim doğru dürüst okumadım da spo olmasın diye. oyunun hemen başındaki komiser gaunter mı lan? w3 de ciri bi dialogda cp evrenini anlatıyordu boyutlar arası takılırken ki maceralarından geralta. Sadece cameo mu yoksa harbi harbi? Dıdın dııdın.. Aralık 10, 2020 ad3m tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 (düzenlendi) act2'ye şimdi geçtim ben de, şahane ya. 8 yıllık beklenti üzmedi hele şükür. prolog sonu: Spoiler çalınan çip, kafaya kurşun, şehrin sahibi asırlık industrialist. ain't that a kick in the head? jackie'ye de fragmanlarda kıl olup oyun içi sempati duydum. rip. Aralık 10, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 w3 un yan gorevlerinin cogu guzel yazilmis, hikayesi ozenilmis, dialog animasyonlarina kadar calisilmis gorevlerdi. bu bildigin GTA. Random quest generator da uretilmis gibi yan gorev yagiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 10 saat önce, Sam dedi ki: yalnız şu a seçip charın b söylemesi durumu bunda da var maalesef. offff hem de ne var ya, gerçi "very funny" seçtirip "FUCK YOU" dedirten şirket skjdhfgfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Diyalogta verdigim cevaplardan cok gorevlerde oncelik verdigin opsiyonel objektiflere gore degisiyor gidisat galiba. Biriyle konus / bi mekana git diye iki secenek vardi gorevde. Bambaska sonlandi. Daha once boss fight vardi, sectigim bu secenekte karsilasmadim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 rtx ultra 35 fps rtx mid geri kalan her sey ultra 60 fps low ayarlar 70 fps dsafsafa oyunda bir sorun mu var kart 2070 super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 16 dakika önce, Namessar dedi ki: w3 un yan gorevlerinin cogu guzel yazilmis, hikayesi ozenilmis, dialog animasyonlarina kadar calisilmis gorevlerdi. bu bildigin GTA. Random quest generator da uretilmis gibi yan gorev yagiyor. yalnız side questler giglerden ayrı, onu yazmıştım. sq crafted, gig rng. 11 dakika önce, Cokomantis dedi ki: offff hem de ne var ya, gerçi "very funny" seçtirip "FUCK YOU" dedirten şirket skjdhfgfsds adama rahatlasın diye birşey dedim resmen birbirimize girdik. öbürünü seçtim onda da aynısı oldu. sustum ben de. bizim burası gibi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 zayıf gpular için fakirin dlssi. 1660sde ben de kullanıyorum %85 filan. fps çok düşükse deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 (düzenlendi) tutorial/intro değil de sonraki ilk uzun kısım act 1 bitirdim. Spoiler kesintisiz iki saat falan sürdü galiba. otel soygun görevinin başından misty'nin beni evime bıraktığı ana kadar olan süre çok aşırı yoğun güzel duygular yaşattı gerçekten. güzel bi dizinin başrolüymüş gibi hissettim her anında. oyun bu kısmın üzerine çıkabilecek mi sonuna kadar merak ediyorum. Aralık 11, 2020 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 (düzenlendi) gta, hitman, watchdogs ogelerini guzel yedirmisler oyuna. videolardan gorunenden oynanis hissi daha guzel. ai cok kotu, taktik maktik yok, olduklari yerden bam bam bam. npc ler adam akilli muhhabbet etmiyolar. asansordeki televizyondaki rahiple kadin arasindaki "relic" tartismasi ne guzeldi lan asdf yalniz ben adama cuk koymayi unutmusum, oyunda ilk eve varinca aynaya baktigimda anladim. fml. Spoiler bir de bizim kanka ile ilk bulustugumuz bar/club sahnesindeki muzigi bulamadim ya. this is the century gibi biseyler diyodu, 2 tane dallamanin bizi isten attigi mekan. - you start the fire, we join. Aralık 11, 2020 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 hahah çüksüz. sms ile rahip veya karıya oy verebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 6 saat önce, Sam dedi ki: zayıf gpular için fakirin dlssi. 1660sde ben de kullanıyorum %85 filan. fps çok düşükse deneyin. %90 bile deli blur oluyor ya bence düşük fps oynayın daha iyi bunun yeine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 cidden ai niye bu kadar kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Gördüğüm kadarıyla bugların çoğu Nvidia'da, AMD'liler genelde çok bug görmedim diyor. Ben de görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 perk reset 100k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 kül tablası toplamaya devam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 iste o yuzden buildimizi yapip oyle gidiyoruz, 90 puan icin yaptim ben, bir kac tanede yedek var https://nukesdragons.com/cyberpunk-2077/character?v=1&a=akcak&s=a1akkkccaakk&p=h23h51h72h83hd1hh1u11u41u52u61u71ua3uh1b03b42b51b72b83bb1bc1p02p42p81pd2pe2ph1q12q93qd2a41a62a91aa1ab3af3n31s12s31s41sc1se2sk1sn1c01c11c42c61c82c93ch1ci1r91re1rf2e41ea3eh2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 benim build yapabilmeme engel oyunda henüz sadece bir tane lmg bulabilmem oldu. arlara kıyasla ne avantajı ve dezavantajı var deneyemediğimden reflexesi tamamen sallayacak mıyım yoksa tamamen ona mı gideceğim hala belirleyemedim. ar perkleri cover arkasından daha iyi bonuslar veriyor sadece gördüğüm kadarıyla, lmg ileride gerisinde mi kalıyor anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Oyunda skill sistemini tam çözemedim ben. Şimdi oyun başında 22 puan falan veriyor 5 attribute'a dağıtmalık. Sonra da her level atlayışta +1 puan kazanılıyor. Yani oyun sonunda maksimum 49+22 = 71 attribute puanın mı oluyor 5'ine paylaştırmalık? Attributelar altında skill'ler var, onları sırf level atlayınca gelen skill puanıyla arttırmıyorsun, kullandıkça da artıyor sanırım değil mi? Bu durumda level atlayınca gelenleri kullanılmayanlara pay etmek daha mı mantıklı? Onun bi capi falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Full pistol build gidiyorum ortada kalmam ins. Dizi kahramanlari dedektifler falan da basit bi tabancayla takiliyorlar genelde. Biraz puan crit falan dagitinca sungerbobluk azaldi sanki adamlardaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 14 saat önce, GERGE dedi ki: Film Grain ve Chromatic Aberration nedir yani, bir insan niye bunları istesin oyununda? Niye istemesin, Alien:Isolation'da tek başına ikisi bildiğin film effect yapmıştı benim için. kesinlikle güzel duruyor. sen kapatabilirsin de opsiyona neden karşı çıkıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar