Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cyberpunk 2077

Desqpio

Öne çıkan mesajlar

1 saat önce, Aceace dedi ki:

Allaalaaaaa. Ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum acaba?

i7 9750, 2060 rtx, 16gb ram, SSD'de yüklü

işlemcin de ekran kartın da düşük zaten benden daha düşük alman normal

1080m + i7 7700HQ ile arkadaş laptopta 35-45 arası alıyor şehirde. rtx'i de kapat bence.

bazı görevler çok call of duty ya. act 2'ye geçtim oyun yeni başladı galiba.

razzRaziel tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Now it's Cyberpunk 2077's turn to be the fastest-selling PC game of all time

- 8m pre-orders across all platforms

- 59% of all pre-orders were on PC  (  4.72m copies on PC  )

- 74% were for digital versions of Cyberpunk 2077

- Cyberpunk 2077 already exceeded $50 million in revenues on the Steam

https://www.eurogamer.net/articles/2020-12-10-now-its-cyberpunk-2077s-turn-to-be-the-fastest-selling-pc-game-of-all-time

https://www.gamesindustry.biz/articles/2020-12-10-cyberpunk-2077-racked-up-8m-pre-orders-74-percent-were-digital

?

Sosyal ağlarda paylaş

Oyun çok iyi asansörde 10 dk tv izledim hdjdjjfk milfguard göndermesi çok iyi ahah

Spoiler

Bu arada ben hiçbişi izlemedim doğru dürüst okumadım da spo olmasın diye. oyunun hemen başındaki komiser gaunter mı lan? w3 de ciri bi dialogda cp evrenini anlatıyordu boyutlar arası takılırken ki maceralarından geralta. Sadece cameo mu yoksa harbi harbi? Dıdın dııdın..

ad3m tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

act2'ye şimdi geçtim ben de, şahane ya. 8 yıllık beklenti üzmedi hele şükür.

prolog sonu:

Spoiler

çalınan çip, kafaya kurşun, şehrin sahibi asırlık industrialist. ain't that a kick in the head?

jackie'ye de fragmanlarda kıl olup oyun içi sempati duydum. rip.

Sam tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

16 dakika önce, Namessar dedi ki:

w3 un yan gorevlerinin cogu guzel yazilmis, hikayesi ozenilmis, dialog animasyonlarina kadar calisilmis gorevlerdi. bu bildigin GTA. Random quest generator da uretilmis gibi yan gorev yagiyor. 

yalnız side questler giglerden ayrı, onu yazmıştım. sq crafted, gig rng.

11 dakika önce, Cokomantis dedi ki:

offff hem de ne var ya, gerçi "very funny" seçtirip "FUCK YOU" dedirten şirket skjdhfgfsds

adama rahatlasın diye birşey dedim resmen birbirimize girdik. öbürünü seçtim onda da aynısı oldu. sustum ben de. bizim burası gibi lol.

Sosyal ağlarda paylaş

tutorial/intro değil de sonraki ilk uzun kısım act 1 bitirdim.

Spoiler

kesintisiz iki saat falan sürdü galiba. otel soygun görevinin başından misty'nin beni evime bıraktığı ana kadar olan süre çok aşırı yoğun güzel duygular yaşattı gerçekten. güzel bi dizinin başrolüymüş gibi hissettim her anında. oyun bu kısmın üzerine çıkabilecek mi sonuna kadar merak ediyorum. 

sylvanas tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

gta, hitman, watchdogs ogelerini guzel yedirmisler oyuna. videolardan gorunenden oynanis hissi daha guzel.

ai cok kotu, taktik maktik yok, olduklari yerden bam bam bam. npc ler adam akilli muhhabbet etmiyolar. 

asansordeki televizyondaki rahiple kadin arasindaki "relic" tartismasi ne guzeldi lan asdf

yalniz ben adama cuk koymayi unutmusum, oyunda ilk eve varinca aynaya baktigimda anladim. fml.

Spoiler

bir de bizim kanka ile ilk bulustugumuz bar/club sahnesindeki muzigi bulamadim ya. 

this is the century gibi biseyler diyodu, 2 tane dallamanin bizi isten attigi mekan.

- you start the fire, we join. ?

reyou tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

benim build yapabilmeme engel oyunda henüz sadece bir tane lmg bulabilmem oldu. arlara kıyasla ne avantajı ve dezavantajı var deneyemediğimden reflexesi tamamen sallayacak mıyım yoksa tamamen ona mı gideceğim hala belirleyemedim. ar perkleri cover arkasından daha iyi bonuslar veriyor sadece gördüğüm kadarıyla, lmg ileride gerisinde mi kalıyor anlayamıyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda skill sistemini tam çözemedim ben. 

Şimdi oyun başında 22 puan falan veriyor 5 attribute'a dağıtmalık. Sonra da her level atlayışta +1 puan kazanılıyor. Yani oyun sonunda maksimum 49+22 = 71 attribute puanın mı oluyor 5'ine paylaştırmalık?

Attributelar altında skill'ler var, onları sırf level atlayınca gelen skill puanıyla arttırmıyorsun, kullandıkça da artıyor sanırım değil mi? Bu durumda level atlayınca gelenleri kullanılmayanlara pay etmek daha mı mantıklı? Onun bi capi falan var mı?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...