Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 3,44 MB şimdilik benim saveler. Ana hikayede yarıda falanım. Tüm yan görevleri yapayım diye zorluyorum, toplamadığım küllük kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 ben bi süre sonra beyaz hatta yeşil itemları bile sallamamaya başladım, gömücülük de bir yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Rare altı toplamıyorum ben de artık. Çok eşya var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Side questler güzel ya. İlk act bitti ve main queste daha hala gitmedim yeni actte. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Ben yan görevlerdeki saykoların entrikalara bayıldım en çok. Bi tane var esra erol tier olaylar silsilesi kardeşler birbirine düşmüş efsaneydi. Öyle olaylarda kesinlikle mesajları, bilgisayarları falan es geçmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 8 saat önce, Cokomantis dedi ki: 1. mama kabının dolu olması saçmalık. hayvanı olsaydı buldu mu gömerdi. Ne biçim hayvanlarınız var lan sizin? Şeker'in mama kabı 7/24 doludur. Karnı acıkınca gider, oturur, sakin sakin yer, karnı doyunca da kalkar... Nane'yi ilk aldığımda 3 gün boyunca mama kabını boşaltmaya çalıştı. Baktı mamayı yiyerek bitiremiyor, o da karnı acıkınca yemeyi, doyunca da kalkıp gitmeyi öğrendi. İkisi de gayet fitler. Çünkü çatal kaşık kullanmayı bilmiyor olsalar da insan gibi yemek yiyorlar Hayvanı mama görünce "Hemen yemeliyim yoksa önümüzdeki 24 saat içinde aç kalacağım" psikolojisinden çıkarın kafi. Bu kadar de-rail ettiğim yeter. Sam her an atabilir beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 3 saat önce, Silphatos dedi ki: aga oyun bitti ne 3 4 ayı asdf, oynayın patlamaz korkmayın bu kadar abi 8 senede yaptılar ya ayıp nefes alarak oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 (düzenlendi) patlıyoduk panpa napalım saldırdık aç gibi Spoiler Aralık 21, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 bi de 8 yılda yapılmadığı veya 8 yıl önce başlayıp sonradan devteam değiştirdiği şu arka sayfadaki thanks fotosundan belli, %80i 8 yıl önce kindergarten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 45 dakika önce, Aceace dedi ki: Ne biçim hayvanlarınız var lan sizin? Şeker'in mama kabı 7/24 doludur. Karnı acıkınca gider, oturur, sakin sakin yer, karnı doyunca da kalkar... Nane'yi ilk aldığımda 3 gün boyunca mama kabını boşaltmaya çalıştı. Baktı mamayı yiyerek bitiremiyor, o da karnı acıkınca yemeyi, doyunca da kalkıp gitmeyi öğrendi. İkisi de gayet fitler. Çünkü çatal kaşık kullanmayı bilmiyor olsalar da insan gibi yemek yiyorlar Hayvanı mama görünce "Hemen yemeliyim yoksa önümüzdeki 24 saat içinde aç kalacağım" psikolojisinden çıkarın kafi. Bu kadar de-rail ettiğim yeter. Sam her an atabilir beni. Kedi için geçerli o, köpekte öyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Şeker de Nane de köpek. Hem de biri barınaktan geldi öteki sokaktan. Açlığı da yaşamışlardı, susuzluğu da. Hayvanların önüne 50 gram yemek bırakıyonuz, hayvan "Ben yemezsem başkası yer" diye nefes almadan yemek zorunda kalıyor. Cukcukcuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 goldenlar ata sporumuz diyip ölene kadar yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Labrador da yiyo valla. İyice dombili oluyo, sonra zayıflatmak gerekiyo, zayıflatmak için az mama koyunca da bi asabileşiyo. Mama kabını ağzına alıp önümüze getirip yere fırlatıp atıyo bildiğin ergen gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 58 dakika önce, Silphatos dedi ki: bi de 8 yılda yapılmadığı veya 8 yıl önce başlayıp sonradan devteam değiştirdiği şu arka sayfadaki thanks fotosundan belli, %80i 8 yıl önce kindergarten hahah aynısını düşündüm steamden refund istedim, inşallah kabul ederler 10 saatin biraz altı oynama sürem var sınırı sanki 2 saat gibi hatırlıyorum da göreceğiz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 (düzenlendi) 2 saat önce, Aceace dedi ki: Ne biçim hayvanlarınız var lan sizin? Şeker'in mama kabı 7/24 doludur. Karnı acıkınca gider, oturur, sakin sakin yer, karnı doyunca da kalkar... Nane'yi ilk aldığımda 3 gün boyunca mama kabını boşaltmaya çalıştı. Baktı mamayı yiyerek bitiremiyor, o da karnı acıkınca yemeyi, doyunca da kalkıp gitmeyi öğrendi. İkisi de gayet fitler. Çünkü çatal kaşık kullanmayı bilmiyor olsalar da insan gibi yemek yiyorlar Hayvanı mama görünce "Hemen yemeliyim yoksa önümüzdeki 24 saat içinde aç kalacağım" psikolojisinden çıkarın kafi. Bu kadar de-rail ettiğim yeter. Sam her an atabilir beni. abi yok anında girişiyordu bizimkiler. kedi tabi dibine kadar bitirmiyor, ortasını yiyip bırakıyor da öyle silme dolu durmaz yani imkanı yok sdfds Aralık 21, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 (düzenlendi) Sabrettim netrunner cok keyifliymis cidden. Hardda silahsiz zirhsiz takiliyorum, bi koseye pusup tesisi adim adim heklemek ve yakalanma riski zevk katti. Daha siberware ve skiller bile acik degil tam. Very hard gecebilirim. Aralık 21, 2020 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 5 saat önce, Rewendor dedi ki: 3,44 MB şimdilik benim saveler. Ana hikayede yarıda falanım. Tüm yan görevleri yapayım diye zorluyorum, toplamadığım küllük kalmadı. oha 4.3 mb olmuş. oyunu bitirmeden corrupt olursa iyi küfrederim. 10000000000 quest koyuyorlar, yapalım derken 8 mb'a yaklaşıyoruz, programcı ekibi komple kovsunlar lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 1 dakika önce, Bone dedi ki: oyunu bitirmeden corrupt olursa iyi küfrederim. Sen bitirmemiş miydin ya? Dün Steam'de oyunu bitirme achievementı açanlar arasındasın gibi görmüştüm. Karıştırdım mı acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 olabilir. oyunu kapatıp gidince bile açık gözüküyor oyun. öyle bir AI kodlamışlardır ki o sırada kendi kendine oynayıp bitiriyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Çok dillendi bu hafta patchinde fixlenir muhtemelen save olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 save dosyalarınızı yedekleyin güncellemeden önce, bu adamlar bu performansları ile hepsini bozar, silerse şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 (düzenlendi) Bu arada yeri spoiler olmasin da kesif yapilirsa legendary monowire var beles bi yerde. Kesfetmeye tesvik edim. Cok kafa kol kopardigi icin ben kullanmiyorum. Non lethal ters bana. Elektrikli jopumla mutluyum. Aralık 21, 2020 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 44 dakika önce, ad3m dedi ki: Çok dillendi bu hafta patchinde fixlenir muhtemelen save olayı. ocak ayına kadar başka yama yok diye biliyorum noel+yılbaşı tatilinden ötürü. 30 dakika önce, sylvanas dedi ki: Bu arada yeri spoiler olmasin da kesif yapilirsa legendary monowire var beles bi yerde. Kesfetmeye tesvik edim. Cok kafa kol kopardigi icin ben kullanmiyorum. Non lethal ters bana. Elektrikli jopumla mutluyum. legendary mantis blades de var bir yerde öyle. gerçi bu ikisini ripperdoc da satıyor. mod slotları ekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 1 saat önce, sylvanas dedi ki: Sabrettim netrunner cok keyifliymis cidden. Hardda silahsiz zirhsiz takiliyorum, bi koseye pusup tesisi adim adim heklemek ve yakalanma riski zevk katti. Daha siberware ve skiller bile acik degil tam. Very hard gecebilirim. Meraklandim. Combat berbat belki sevgi ask ve gizlilik bir degisik deneyim olur. Bitirdim havasini birakamadigim icin sacma salak questlere takiliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Normal Easy oldu zaten, oyun çok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar