Darksun Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Bence bu adamlar zaten 59 dolardan alıp satmıyor, kendilerine avantajlı fiyattan alıyorlar sonra 2-3 katı yapıştırıp satıyorlar. Rekabet cezaları vs o yüzden umurlarında değil. Witcher 3 burada 77 lere satılırken i ME4 300 e gidiyor :p pardon indirimli 270... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Şu oyunun satış fiyatı 300TL ise Witcherın 2500TL falan olması lazım bence. Almayın aldırmayın abi iflas etsin şu Bioware/EA. Combat güzel olabilir ama ben bu oyunu daha çok adventure öğeleri için tercih ederim, ne bileyim. Videolar korkunç ötesi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 abartmayin abi ya o kadar degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 paramız yok zaten abi. reçete bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 dist. neden retail fiyatından alsın abi manyak mısınız? dist. dediğin en az 30% iskonto ile alıyordur, üstüne kendi marj koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 100 lira ustu kargo ucretsiz yazmis. o sitede 100 lira alti kac item vardir merak ediyorum ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 unprecedented stealth technology.. https://media.giphy.com/media/856qlLl4lmdNe/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 arcane said: 100 lira ustu kargo ucretsiz yazmis. o sitede 100 lira alti kac item vardir merak ediyorum ahaha. eski oyunlar var 20-30 lira civarı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 eh origin exclusive oyun, origin de bize euro çekiyor 4*60 240 falan işte normalde, kutulu versiyonu için 270 çok da absürd değil. absurd olan origin'in bize x4 çekmesi. gerçi g2a'de falan 180'e var oyun lüks zaten oyun işi bu kurlarla. bize 60 hadi maksimum 80'e geliyor olması lazım yeni çıkan oyunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Distributor bizim gibi origin'i açıp key satın alarak bize satmaya çalışıyorsa bir sıkıntı var gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Bende diyorumki ditribütöre bayağı düşük fiyattan satıyordur bunlar bize çakıyor, yani adamlar steamde ki bazı oyunlar gibi 40-50 liraya alıp bize 200 e itekliyor gibi geliyor. Aral olmasa steamde oyunların nereye düşebileceğini gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Darksun said: Bende diyorumki ditribütöre bayağı düşük fiyattan satıyordur bunlar bize çakıyor, yani adamlar steamde ki bazı oyunlar gibi 40-50 liraya alıp bize 200 e itekliyor gibi geliyor. Aral olmasa steamde oyunların nereye düşebileceğini gördük. sorun aral'dan ziyade devletin bu ülkede bir ticaret yapıyorsan yaptığın ticaretin %50sine ben çökerim anlayışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Benim bildiğim bu adamların kutuları bile burada bastığı oyunlar var, cdkeyleri firma yolluyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 kesin öyle yapıyolar canım teee seneler evvel age of conan almıştım da skik çin malı cd kılıfında koymuşlardı mağazalara. cd'de kuramayıp funcom'a mail atıp dijitalini mi ne indirtmiştim kendime diye hatırlıyorum. paketini açarken etrafındaki plastiğini yırtmıştı arkadaş o kadar kalitesizdi. ki aynı dönemde yurtdışından bi kaç oyun mu ne almıştım box resmen dehşet kalite farkı vardı malzemesinde bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Bandrolden yırtıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Bone said: mass effect 4 çok iyi oldu, ben de bunu bekliyordum. 3. oyunda açıklanmayan çok şey vardı, yeni mass effect oyunu gelicek olmasına çok sevindim. ben şu karakteri daha fazla görmek istiyorum, daha ayrıntılı göstersinler http://i.imgur.com/L1Fs5.jpg Böyle hayallerim varmış, gele gele kurbağa yüzlü tipler geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Bone canın sıkıldı galiba konu konu gezip bait atıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 biri gider blue space bimbo ister digeri gider botokslu ashley ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=qbnj6eAaRrs https://www.mememaker.net/static/images/memes/111224.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 quixef said: Bone canın sıkıldı galiba konu konu gezip bait atıyon yeni karakterler kurbağa yüzlü değil diyorsun yani? ilginç. sayfalardır konuşulan konuyu devam ettirdim diye bait atmış oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 PS4'e almak isteyen varsa, %20 indirim kodu gitmiş herkesin mailine 48$'a geliyor. US PSN tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Ps4 de alinmaz bu oyun cok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 simdiden indirime mi girmis. oyun tarihinin meshur kepazeliklerinden biri olma yolunda mi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 PSN store kodu yollamış, ME'de de geçiyor bilgilendirmek için yazdım. circlejerk'ı kısın az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=7KWkao73HuU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar