LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Fistan said: BonePART said: militiada catida yattim kadar cikip parkta cimende yatmamisimdir :D hahah Hhahah çok doğru ya bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 çatıya yatılır mı olm militia'da, soldaki merdivenle kayaların birleştiği köşeye girecektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 çatıda olup hem arkayı hem önü gözetleyebilmek paha biçilmez ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Ayrıca çatıda hareket kabiliyeti var. Hop aşağı, sağa sola, kafayı çıkar sok, yer değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 siegede yeraltından yukarı çıkan asansörde olan çatışmayı hiçbişeye değişmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Silphatos said: çatıya yatılır mı olm militia'da, soldaki merdivenle kayaların birleştiği köşeye girecektin tam bunu dicektim, çatıya kekler çıkardı biz de indirirdik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 militia ile ilgili şunu anlatiim. 7v7 mi ne artık tam hatırlamıom. şişman ile ben ct'yiz, wicket t, geri kalan random adamlar trip'te... tünelden çıktık, ben en öndeyim. baktım sapık t'nin biri çatıdan atladı geliyo üstümüze "wicked geliyo kaçıııın" dedim bütün ct'ler aynen geri tünele ahaha. böle bi efekti vardı adamın. ki yani ben ve şişman falan fena oynamıyoduk da, farklı boyuttaydı adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Off nostalji strike oldu bu başlık. Geçenlerde benim de aklıma gelmişti, siege, oilrig, docks, backalley falan favorilerimdi. Yalnız iki harita daha var aklıma gelen, bi tanesi de_fang'di sanırım adı. Çok karanlık bi haritaydı. Fazla detay hatırlamıyorum da işte adı fang ayarında bi şey lması lazım. Öbürü de bi başka arkadaşın dediği harita sanırım. as haritasıydı (sanırım), gökdelenlerin tepesinde geçiyodu, bi çatıdan karşıdaki binanın açık penceresine geçiliyodu, binanın içinde kapışıyoduk falan. Edit: En sevdiğim harita da tundra'dır bu arada. Sonra cıbıl gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 axediceın vip olduğu as_tundra oynıyan kimse o haritayı sevemez favorim eski cs_estate ve cs_siege. özellikle siegede o siegei kirmak için içeri yağan flash ve smoke eşliğinde zıplaya zıplaya dalıp 2.2 ile şakkıdı şukkıdı birkaç kişi alıp ölmenin zevkini hiçbişey veremedi şu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 aahahahah eski militia'da şey vardı, garajın ışığı odanın dışından yakılabiliyodu, jipin arkasına saklanan yanına iki tane rehineyi kalkan yapmış terörist afallıyodu. kafe kültüründeki adamların BOMBA PLANLANDI - ADAM HOSTESLERİ KAÇIRIYO vs yalan yanlış okumalar da ayrı komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 oyunun awp+deagle olmadığı günlerden bahsediyoruz, vay be. otomatik sniper rifle'ımı istiyorum ben. 4-7 idi sanırım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Çıkarın beni bu cehennemden!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 hasan naber aga ya, takıl cehennemde işte ne çıkıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 sunthewhich said: Çıkarın beni bu cehennemden!!! hadi kurtar beni burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 3 tanesinin kurtarilip 1 tanesinin kaldirima falan takilip karsi basede kalmasi ve roundun bitememesi ani var bi de tam cehennem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 resimlere bakınca cs oynamak geldi içimden ama yok yani final arifesinde risk e atmayalım kendimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mansion vardı, orada çok oynardık biz. Söylenmemiş (ilk mesaja baktım sadece), üzüldüm. http://img.brothersoft.com/screenshots/softimage/c/cs_map_-_cs_mansion-225405-1238050083.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 evet ben koymayı unuttum, PhysX hatırlattı mesajında. o haritada kameralardan evi izleme falan vardı galiba. ilk 1 dakikası ctlerin orda oyalanmakla geçiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 mansion estate'in modifiye versiyonu değil miydi zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mansion estate'in daha bi kolay versiyonu. Estate apayrı bişey ya, bilardo masasına kurban. Her baba yiğit oynayamazdı o mapte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 bu haritalar cd sourcede var mı yahu varsa alıcam oynucam resmen nostajliye bağladım şuan özellikle prodigy italy milita mansion efsaneydi bunlar yağu net kafede ne oynardık breh breh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 hadi beyler server adresi paylasın da girip 2 el atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 cs 1.5 atayım diyorum netten de, gerizekalı anti-cheat programları kullanıyorlar ve win7'de fatal error verdiriyor bu programlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Black-ice said: bu haritalar cd sourcede var mı yahu varsa alıcam oynucam resmen nostajliye bağladım şuan özellikle prodigy italy milita mansion efsaneydi bunlar yağu net kafede ne oynardık breh breh.mansion dışında hepsi var sanırım, ama italy dışındakiler oynanmıyor. şöyle söyleyebiliriz türk serverlarındaki durumu; dust2 %95 italy %1 inferno %1 nuke %1 train %1 diğer %1 ben de arada bu durumdan sıkılıp fransızlarla oynamaya gidiyorum. LE FU- diyorum mikrofondan, dağılıyo adamlar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 BEYLER BAKIN BEĞLER HUÜOP türkiye içi 10-15mbit upload olan bağlantım var. eğer hesaplamalarım doğruysa, 20-30 pingle takılmadan ilkel cs versiyonlarını pati içi oynayabiliriz. nostalji ihtiyacımızı doyururuz. okey verenler böyle gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar