mardox Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 orclar falan çok güzel olmuş, lore'la mı alakalı bilmiyorum ama bir garona yeşile boyanmış insan gibi görünüyor ama gerisi tam warcraft... hele o cüce mi gnome mu tam bilemedim ama tam wow'dan fırlamış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=_-Ss3r-F_O0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 batmanden önce 3d verdiler, çok daha iyi gözüküyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 460 view fak ye https://www.youtube.com/watch?v=M9Gs_hgDx_I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Plastik kaplama hissi devam ediyor. Sahnelerde sahtelik açıkça ortada. Yüzüklerin Efendisini gömecek film diye konuşanlar utanç içinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Lan film güzel olacak. Herkes gidecek. Hayatında bir kere bile warcraft oynamış yada kıyısından dönmüş yada arkadaşlarından duymuş yada kitaplarını okumuş herkes. Sonra çıkınca fanboylar çoh güzel dicek, haterlar laf edecek. 1 hafta sonra "Warcraft gişenin annesi ile ilişkiye girdi" haberleri başlayacak. Haterların yarısı "dur lan ben mi adam gibi izlemedim" diye düşünmeye başlayacak. Bu şekilde düşünenlerin yarısı filme bi daha gidecek. Fanboylar zaten tekrar gidecek. Sonra legion alacaz oynıcaz. Sonra ikincisini beklicez. Hep böyle oldu bu olay. (LoftR killer ney? Sinemayı domine mi ediyor da bir killera ihtiyaç var?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Gişede ne kadar başarılı olur bilemiyorum ama insanların büyük kısmı memnun kalmayacak. Çümkü şu fragmanlarda gördüğümüz, gerçek aktörlerle CGI karakterlerin ve arka planların uyumsuz birlikteliği dalga geçilecek düzeyde. Fakat elbette "Oooooovvv Stormwind!", "Uuuuuvvv Medivh!" şeklinde seyredip filme bayılanlar olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Konu hakkinda cok bilgili biri degilim ama ilk Deadpool trailer'lari kotuydu baya, gayet dandik 3D gibiydi deadpool karakterinin kendi ama esas filmde duzgundu. Haliyle trailer'da oldugundan cok daha duzgun bir dunya gormeniz gayet olasi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 sinemada nasıl görüyorsam evde de aynı görüyorum. evimdeki sistem sinemadaki sistemden daha iyi, ben o iğrenç detayları görebiliyorum o yüzden çok kötü gözüküyor diyorsan haklısın o zaman. hep pastel pastel, yeşil yeşil orclar var. neden gerçek insanlar oynamamış ki orcları. nalet olsun... Halbuki Gul'dan ne kadar da güzeldi eskiden. Ah ah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 senaryo iyi olsun geri kalanı sıkıntı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 aynen öyle ya valla ben çer çöpe razıyım, şu izlediklerim bile heyecanlanmama yetiyor yok kaplamaymış yok ciguliymiş cgiymış bağlamıyor beni pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Senaryo üzecek biraz, yeni kozmolojiyle birlikte retconlanan baya konu var first warla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 retconlusuyla da çıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Keşke patlamasa, keşke efsane olsa ancak yok yani hiç umudum yok öyle süper efsane bi film olmasından. Avatar gibi deniyor ama trailer kalitesi uwe boll filmleri standardında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 ilk fragmandan daha güzel bu sonuncusu ama madem gömüyorsunuz TV8 de kaç ay sonra yayınlanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 oyunun fragmanları daha iyi :p Hatta illidanın nagaları şaaptığı wc3 cinematic bile daha gizemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Bugün IMAX'de gördüm fragmanı. Green screen arka planlar iki boyutlu versiyondaki gibi berbat durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Bu tip efekt dolusu filmler sinemada beklenmedik derecede iyi gözükür yalnız. Web'de izlerken göze bayar çoğu şey ama perde de öyle çıkmaz hiç. Ben umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 evet sinemada daha az yapay duruyor cgilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 LathspeLL said: Bu tip efekt dolusu filmler sinemada beklenmedik derecede iyi gözükür yalnız. Web'de izlerken göze bayar çoğu şey ama perde de öyle çıkmaz hiç. Ben umutluyum. http://static.giantbomb.com/uploads/original/21/218203/2782113-spacewhale.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 orclar cok insan olmus, not my orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 abi blizzardın eli degiyorsa kotarırlar gibi geliyor bana blizzardın cinematicleri cok iyidir kime yaptırırlar kendi bünyelerinde bir ekipmi bilmiyorum ama işte o ekip yapıyorsa olur outsource edeceklerini de sanmıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 blizzard yapmiyor filmi :P materyal blizzden sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 ya içinde blizzard entertainment geçen bir şey patladı mı hiç? pls. (heroes of the storm'u konuya dahil etmiyoruz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 hots gayet iyi gidiyor :D ha ama blizzarddan cikan ve patliyan seyler yok degil http://i.imgur.com/iYzJFiL.jpg arti hikaye disinda blizzardin filmle ilgisi yok, gayet anlasmali cektirilen bir film. ha metzen yonetmedigi icin iyi olma ihtimali bile var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar