Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft (2016)


Llama

Öne çıkan mesajlar

https://en.wikipedia.org/wiki/Warcraft_(film)

----eski mesaj----

Film 2009'da gelecek.

Blockbuster olacak.

Horde tarafını ağırlık olarak alacak.

Thrall olacak.

WoW'un başlangıcından 1 sene öncesinde yeni bir hikaye anlatılacak.

Mevcut kahramanların kısıtlı bir bölümünü görebileceğiz.Ayrıca yeni Warcraft IV'de de bulunması olası yeni bir Kahramanımız olacak.

Warcraft filminin devamlarını da düşünerek, Alliance ve dev savaşlar hakkında da filmler çekmek istediklerini belirttiler.

Horde'nin ağırlık alması Alliance'nin Film'de olmayacağını söylemek değil.

Film Animasyon değil, direk gerçek aktörlerle çekilecek.

yani yeni bir Yüzüklerin Efendisi tarzı bir film bizleri bekliyor

300'de kullanılan tekniklerin çoğu geliştirilerek Warcraft filminde kullanılacak.

Yönetmen seçilmedi ancak Blizzard gerçekten yetenekli bir yönetmen istediğini ve bunu şart koştuğunu açıkladı.

Son Duyumlara Göre Steven Schulberg'in bu görevi üstlenecegi büyük ağırlık kazanmış

Gnome göremeyeceğiz. beni en çok bu sevindirdi
----
Son açıklamalara göre Blizzard bu filme 100 milyon dolar gözden çıkarıldıgı belirtildi
Bir Muhabirin Thomas Tull ve Jon Jashniwere'e Blizzcon zamanında sordugu
-' Warcraft için 'Shrek' Gibi Olacak Diyebilirmiyiz? ' lafına
Thomas Tull
-' Evet Shrek , Güzel Bir Örnek , Komedi Filmi Ama Çocuklar İçin ! Warcraft Oynamadan Bana Bu Tarz Mantıksız Sorular Sormayın ' . demişti
ayrıca
-' Doom'dan daha kaliteli bir film çıkartmak için hertürlü imkanımızı kullanıcagız' demiştir
----
Akabinde yine yeni gelişmeler var

BlizzCon da Blizzard ve Legendary Pictures ortaklığı ile sürdülen WarCraft Movie konusunda çok çarpıcı açıklamalarda bulunuldu. En azından artık WCMovie nin artık 2009 senesi sonunda çıkacağına kesin gözüyle bakabiliriz. (Olsun biz 2010 a da razıydık smile.gif WarCraft Movie nin en iyisi olması için el ele veren Paul sams, Metzen yani Blizzard ortaklığı ile güçlerini bu filme odaklamıs olan Legendary Pictures gerçekten çok büyük bir projeye imza atmak üzereler. Metzen kısaca " Bu sadece bir video oyunu filimi değil, bu bir efsanenin filmidir." diyerek yüreklerimize su serpmekle kalmıyor bizim Lord of the ring in altında ezilmeyeceğimizi hatta o evreni WarCraft tan bihaber olan orta dünya severlere bile aşık edeceimizin sinyallerini veriyor gibiler. Yine metzen "biz sadece 9 milyon wow oyuncusu ve milyonlarca warcraft oyuncusu için bu filmi yapmıyoruz" diyerek warcraft ın mitolojisini beyaz perdeye en ciddi şekilde taşıyacaklarının resmen sinyallerini veriyorlar.

Lecendary Pictures in yeni hitleri 300 ve Batman Begins in kazandırdığı 100 milyon dolarlık hasılat ın yanı sıra eski hitleri olan cesur yürek ve yüzüklerin efendisi serileri WarCraft ın ne muhteşem bir sanat eseri olacağının ve bizi nasıl kendimizden geçireceğinin bir önizlemesi.

Röportajlarda mutluluğu yüzünden okunan Metzen filmi hiç yalnız bırakmaya niyetli değil tabiki en iyisini istediklerinden ve işin boyutu ile ciddiyetinin farkında olduklarından kendileride birebir WarCraft movie için çalışacaklar.

Blizzcon 2007 Video için Tıklıyın

vizyona giriş tarihi 2009 olarak açıklanan*; ancak işin içinde blizzard* ın olduğu düşünüldüğünde en azından 2012 yi göze almayı gerektiren proje. yine de blizz kendisinden beklenmeyecek bir atiklikle davranıp columbia pictures la anlaşmıştır, haydi hayırlısı.

Oldukça eklerm yeni gelişme

kaynak: game.turkwow.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 yıl sonra ...
LathspeLL said:

We’re pleased to announce that Legendary Pictures’ WARCRAFT will be released by Universal Studios Entertainment on December 18, 2015.


eheh direk Hobbit'lerin çıkma tarihien koymuşlar. Onlar bitince direk aradan aynı kitleye, aynı tarihte satarız demişler heh.

comic-con'da küçük bi teaser gösterdilerdi.

birde Collin Farrel, Paula Patton ve Anson Mount ilk rumor'ı çıkan cast isimleri
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Have to be exalted with Universal to see the ending.


said:
Dec 18, 2015 5:00 AM PST Friday, so expect theaters to shut down for prolong Maintenance lasting until Dec 22,2015 9:30 AM PST Tuesday. Only for them to release a update info that they are extending the Maintenance due to error with the Cross-realm Theater experience that way you can watch it with a friend in the next state
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...