Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft: Forever

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Shadow, 26.09.2026 15:18 tarihinde dedi ki:

Alsammı len şu Betayı? şimdi classice girdim hiç sarmadı aylar sonra afedersin bok gibi grafikler, azalmış server nüfusu falan asdaf

heh bu kadar aceleye gerek yok bence ya, hatta release olunca da akıl sağlığı için ağırdan almak daha iyi olabilir. 1 mobu kesmek için 50 kişi sıra beklemek istiyorsan o zaman tamam tabi. 😛 

• Like 1
Mesaj tarihi:
eregorn, 26.09.2026 21:57 tarihinde dedi ki:

release e kadar warcraft 3 ve dlclerını kasıyorum

Bende bu kafadayım şuan. Reign of Chaos campaign bitti Frozen Throne'dan devam ediyorum.

Sadece frozen throne'da reforged yok sanırım yada buglı. classic grafiklerle açtı onu.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Lan bi dur hemen yargısız sallandırma asfasdf, aslında Fetret devrinin en önemli ve komunizmin Anadoludaki kurucusu en önemli şeyhinin ismini koyacaktım ama ismimi çalarlar diye bununlan idare edeecem 20 gün napaym😬 @Laurelin

dede korkut yapacaktım ama bırak korkutu korkutttttt u bile almışşlar lol

bu arada ortalık ana baba günü 

spacer.png

Shadow tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Liebe, 26.09.2026 23:26 tarihinde dedi ki:

Oha betada Queue yedik 1000 küsür kişi sayıyor bu nasıl manyaklık, launchı düşünemiyorum 

abi ilk gün 23-25k sıralar vardı ama aşırı hızlı ilerliyor sıralar. releasede ilk 4-5 gün bi bok yapılmaz ya. 

Mesaj tarihi:
zipzip, 27.09.2026 02:19 tarihinde dedi ki:

abi ilk gün 23-25k sıralar vardı ama aşırı hızlı ilerliyor sıralar. releasede ilk 4-5 gün bi bok yapılmaz ya. 

bence blizzard beta'nın gördüğü ilgiden sonra release zamanı ona göre önlemler alıp hazırlık yapıcaktır

Mesaj tarihi:
yusema, 26.09.2026 22:13 tarihinde dedi ki:

Bende bu kafadayım şuan. Reign of Chaos campaign bitti Frozen Throne'dan devam ediyorum.

Sadece frozen throne'da reforged yok sanırım yada buglı. classic grafiklerle açtı onu.

The new Definitive Edition (DE) graphics mode in Warcraft III: Reforged currently does not work retroactively inside the original Reign of Chaos and The Frozen Throne campaigns, despite misleading wording in Blizzard's initial patch notes and announcements. 

ne kadar saçma 

Mesaj tarihi:

abi siz bombayı kaçırdınız. 1, 2 sayfa önce bi anket var da bana gelmemiş muhabbeti yapmıştım. anketi de çözerken orada burada paylaşmayın falan demişler. sonra önüme şöyle bir tweet düştü.

ama sadece bu tweeti gördüm o yüzden doğruluğundan emin değilim. gerçekten böyle olsa anket yıkılırdı sanki twitter, gizlilik mizlilik hikaye. yine de bi soru işareti uyandırmadı değil.

• Yeni Oluştur...