Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 (düzenlendi) Penaltıyı normalde VAR öncesi vermemiş yalnız hakem. VAR'a götürürsen o pozisyonu o darbeyi görünce de vermek zorunda kalıyorsun, kurallara göre penaltı çünkü o. Ha, çok ucuz, oyuncuya pek etkisi yok, bence verilmemesi gerekir, ama nizami. Bir de şu saçma ahlak twitlerini koyup durmayın. Gerçek yapı olayını kuran, Zorlu toplantılarıyla kulüpleri birleştiren, kulüpler birliği başkanlığına herkesi yancı alıp TFF'e baskı kuran, GS aleyhine hatada hakemler de insandır diye açıklama yaptırıp 2 hafta sonra kendi aleyhine hatada hakem linçleyen, her sene kendine uyacak şekilde yabancı kuralını revize ettiren, şikeden suçlu bulunmuş, şikeden suçlu bulunduğunda kural gereği lig düşmesi gerekirken apar topar kural değişip kendisi de eskiye göre alması gerekirken yeni kurala göre ceza alan, o cezada da puan kayıpları sıfırlansın diye tek sezonluk playoff getirilen, kendisi istediğinde tarihte görülmemiş yabancı hakem getirilip yine kendi istediğinde iptal edilen, şu anki başkanı bile "şike yaptıysam fener için yaptım" diyen eski asbaşkanı itiraf eden bir takım hele hele "kazanmak konusunda her yol mübah anlayışı" konusunda kimseye ahlak dersi vermeye kalkmasın, komik oluyor. Ağustos 30, 2026 Rewendor tarafından düzenlendi 1
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 Ahlak mahlak hikaye ya bir hafta birine çalınan penaltının beteri diğerine çalınıyor tam bir sirkiye ligi. Bazı seneler biri ağır basıyor sadece son zamanlarda gs bir tık önde bu konuda td olsun oyuncular olsun bu konuda dominant baya. Zamanında bizim de emreli luganolu dönemler ligin içinden geçiyordu gsgdf
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 @Shadow Niye uçtu, garibim GS lobisinin hoşuna gitmeyecek post mu attı? 1
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 barış yine yapmış aynı haltı adamın önüne geç sağlı sollu kolları arkaya salla yapıştır.
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 ağustosta, eylülde malı götür sonra mayıslar bizimdir. 1
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 Darksun, 30.08.2026 15:51 tarihinde dedi ki: barış yine yapmış aynı haltı adamın önüne geç sağlı sollu kolları arkaya salla yapıştır. bunlar hep serbest. 2
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 (düzenlendi) Trio'dan bu hafta ekmek cikmamis size belli ki yoksa koyardiniz otuz tane tweet, random capslere girilmis. Biz de otursak neler cikaririz sizin maclarda da bos vakit meselesi. Twitter coplugune ceviriyorsunuz sonra. Baris aldi zaten sarisini. Kirmizi diyeni de gormedim, hadi ortasi olsun. Evet geriye dogru cok el kol yapiyor. Ağustos 30, 2026 Sotto tarafından düzenlendi 1
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 yok kırmızı olduğunu iddia etmedim zaten daha önce konuştuk ya böyle adamın huyu diye onu koyayım dedim. Birde sizde getirin abi pozisyonları bu kadar fazla bizimki çıkıyorsa eyvallah, neler buluruz diyorsanız bulun tabi. Sizinki kadar bol malzeme çıkmaz bence ama siz bilirsiniz . İçime sinmeyen pozisyon olursa ben istemem zaten, derdim bizim kayrılmamız değil herkese eşit muamele. Standardı olan karar mekanizması (en uyuz olduğum bu) .
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 Penaltı net, osimhen bu penaltıdan bol bol alır bu sene.
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 ya bu penaltı netse bizim gençlerbirliği maçında niye verilmedi, çoruma niye verilmedi. ikisi de bunun kat kat fazlası. ya hepsini çal ya hiçbirini çalma.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 (düzenlendi) Ben de istiyorum bunlara penalti verilmemesini. Ama baska ulkede olmak gerekiyor. Bu Kadikoy'de olsa da calinacakti, Inonu'de de. Gecen hafta zorla penalti aldirdi mesela Fenerbahce iceride, topu disari attirip VAR mudahelesini zorladi. Skora gore de degisen seyler bunlar. Bildigimiz seyler. Sadece olmayanlari soylemeyin. Yabanci hakem, yabanci var baska caresi yok malesef. Ama sen gider yabanci VAR vermediginde gidip cagirtkanlik yapmayacaksin. Gerci GS maci yabanciymis bakalim ne kadar devam edecek. Ve futbola bakis acisi sorun. Surada hakemden baska konusulan birsey yok. Dunku Sevilla Atletico Madrid macinda Sevilla'ya son dakikalarda VAR'a gidilen ve verilmeyen pozisyona bakin durustce fikrinizi soyleyin ve bunun Turkiye de buyuk takima verilip verilmeyecegini soyleyin. Hersey burada basliyor, hakemler sizden farkli degiller. Bu pozisyon penaltidir degildir olay o degil. Hakem kararini degistirmedi. VAR denilen seyin gorev tanimi hakemin cok bariz birsekilde gormedigi seyleri yakalamak. Kontak sporunda rakibine temas edip onun dusuyor olmasi bunun otomatik penalti oldugu anlamina gelmiyor. O yuzden adam cagirmasina ragmen vermedi o penaltiyi yeterli gormeyerek. Ağustos 30, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 bırak penaltıyı , var müdahalesi bile hatalı diyorlar üzerine. Şu hep hakemleri derleyen hesap diğer hakemlerin yorumunu bekliyor herhalde. Özet koymamış. 1
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 (düzenlendi) VAR mudahelesi yanlis zaten onu diyoruz. Sahada verilmeli. Tipki FB Konya macinda oldugu gibi. Hakem verse dogru diyebilirdik de demisler. Zaten boyle olur senin birinci etmenin hakem karari, VAR degil. Yanlis uygulaniyor bizim ulkemizde bastan sona. Ağustos 30, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 Şu pozisyonu mu diyorsun kanka https://www.instagram.com/reel/DcGUvSZsHPj/?igsi=YTlsZ284OWJoa2tz
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 (düzenlendi) Liebe, 30.08.2026 17:47 tarihinde dedi ki: Şu pozisyonu mu diyorsun kanka https://www.instagram.com/reel/DcGUvSZsHPj/?igsi=YTlsZ284OWJoa2tz evet ama kadıköyde olsa verilirmiş bi dün osimhene verilene bak bi buna bak, rezillik başka bi şey değil, yıllardır her slight temasa abartılı düşüşlerle penaltı-faul kazanılıyor. 1. önce zaten faullerden gelen duran toplarla abluka altına alınmıştı göztepe, eli kulağında gol yiyecekti ardı kesilmiyor çünkü faullerin. nisan mayıs gibi de 'e gençleri yenemezsen böyle olur' derler ama çoruma verilmeyen penaltı, dün alınan penaltı asla konuşulmaz. ya hepsine ver ya hiçbirine verme. acilen kendi liglerinde veya avrupada kendini kanıtlamış yabancı orta hakem lazım, tüm yerli hakem takımı dağıtılmalı ve yeniden bir oluşuma gidilmeli. Ağustos 30, 2026 S-H tarafından düzenlendi
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 (düzenlendi) Fenerbahce icin verilen tonla ucuz penalti cikartiriz uc yildir neyden bahsediyorsunuz ya. Herhangi birseyi kabul bile ettiginizi gormedim. Bu nasil bir kafa yapisi anlamak cok zor. Konya macinda aldigin penalti bile palavra. Hep GS kayiliriyorsa hic kasmayin o zaman transfer filan. Lig bizim hakem bizim madem. Hadi kendi topiginize maciniz aksam. Her mac ayni kirlilik. Ağustos 30, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 ne çıkarırsan çıkar min. 10 katı bulunur.
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 (düzenlendi) abi aynısı fenere olsa verilir diyorsun, daha evvelki hafta 100 kat beteri verilmedi var bile çağırmadı hala diyorsun ki aransa bulunur biz ucuz penaltı verilmedi demiyoruz ki işte daha gs'nin berabere kaldığı ilk hafta şu penaltı verilmedi, yenildik. yani 5-0 biten maçta 2 tane bedava penaltı verilse nolur Ağustos 30, 2026 Liebe tarafından düzenlendi
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 (düzenlendi) Late tackle topa vurduktan sonra diye degerlendirmis olabilir. Izlemedim pozisyonu. Fener'e Kadikoy'de verilir dedim. Vermezse topu taca atarsiniz zorla izler verir. Bana gore verilmemesi gerektigini soyluyorum zaten. Ama bu baski sadece Arena'da olan birseymis gibi davranmayin. Ağustos 30, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2026 o kadar transfer falan herkes o kadar kesmis ki umidi sarkuteriden, update yok topicte Tabi durumun diger topiclerde full GS konusuluyor olmasindan oturu de olabilir heh Velhasil, Deniz Gul ile bashibisu gibi bir ismi olan stoper transfer ettik. Takim Dr.Dre ft Eminem gibi oldu.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 https://x.com/MFatih1905_/status/2095781098022228077
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 Penalti sacmalik degil miydi. Resmen adamin boyu kisa diye ozel olarak Sallai'nin kolunu kafaya kaldirmasi da yok. Bu kadar basit degil.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 Hem yine bir sürü gol kaçtı hem de kendi kalemize attık.
Öne çıkan mesajlar