Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

🏆Galatasaray 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🦁

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Nerede kalmıştık?

Türkiye'nin 4 kez üstüste şampiyon olan ilk takımının yeni sezon başlığına hepiniz hoşgeldiniz... Önce takımımızı tanıyalım.

Malum yağlı suratlı, yanak okşatan başkanımız hala başımızda... Adam sportif başarıyı buldu. Gitmiyor. Riva arazisini 3 30 paraya verince gider diyodum ama başarı gelince gitmiyor da... 

images?q=tbn:ANd9GcTgs3AVhO7E-zO1Y1pi2yJ

Teknik kadro konusunda fikrim değişmedi. Son 3 yıldır aynısını yazdığımın farkındayım ama öyle. Türkiye'nin açık ara en formda hocası hala başımızda. Maalesef sosyal medya o kadar leş bir yer ki "Okaağğğğnn" demeye yüzü olan insanlar var. Hoş yarısına yakını vasıfsız trol olduklarını çok belli ediyolar da. Bakalım kısmet..

images?q=tbn:ANd9GcQLi3nKBOxbOciv2-dDeFP

Takıma gelince... Süper ligin açık ara en iyi forveti 4 yıldır olduğu gibi yine bizde. Geçen sene kendisi ne zaman sahada olmasa sıkıntı çektik. Aksi gibi sakatlığa da meyilli birisi. Okunmuş üflenmiş şeker yedirip, nazar boncuğu ile gezdirmemiz lazım.

osimhen-rovesata-gol-20102024-2-r1ajiufr

Onun haricinde kadromuzdan ben genel hatlarıyla memnunum. 0 transfer yaparak sezona gireceğiz deseler üzülürüm, eksik olduğuna inandığım pozisyonlar da var ancak rakipler ile kadro kalitesi konusunda ciddi bir fark var. Sorun sezonun ilk yarısında lig + ŞL'de rotasyon yapabilmek için gerçekten çok geniş bir kadroya ihtiyaç duymamız.... Nasıl işin içinden çıkacağız gerçekten bilmiyorum.

HMDd2rPWQAAHd5i?format=jpg&name=large

Icardi ve Lemina'nın sözleşmeleri bitti. Nelsson'u da bir şekilde bir yerlere 300-500 demeden göndereceklerdir gibi geliyor. Yabancı transferi konusunda elimiz rahat. Ancak yabancı kontenjanını gerçekten çok verimli kullanmamız gerekiyor. Nhaga'nın dahi önümüzdeki sezonun ilk yarısında bol bol zaman bulması şart. Hali hazırda 2 O23 yabancı transferi yapacağımız kesin gibi (Lemina'yla 1 yıllık uzatırlar gibi geliyor). Jelert maalesef bizim oyun planımıza uyamadı. Muhtemelen yine 3-30 paraya bir yerlere kiralanıp yer açılacak. Görünüşe göre kalan 3 U23 kontenjanından birisi Jhon Duran. Hiç akıllıca bulmuyorum. Florya'nın suyu diyenlere Yusuf Demir'in selamı varmış. Neyse ki transfer etme manyaklığında bulunmayacaklar gibi.

Ozan Kabak geri gelsin çok isterim. Zaten Apo-Davinson'un yedeğinde Kaan Ayhan olunca sıkıntı yaşıyoruz. Hem Avrupa'da da +1 kontenjan eklememizi sağlar. Onun dışında tahminimce Günay ile de yollar ayrılıp Türkiye HG'li bir kaleciye yöneleceğiz. Çünkü olası bir gurbetçi oyuncu transferi yapabilmemiz için kadrodaki gurbetçiler arasında seçim yapmamız gerekiyor.

Yabancı sınırının düşmesi ligde avantaj ama Avrupa'da işleri zorlaştıracağı kesin.

Cthulhu tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Ozan Kabak yeni kontrat uzattı, gelmez. Tüm yazı sakatlıksız, full kamp geçiren bir Osimhen, Sane izleyecek olmak çok güzel olacak. Singo da sakatlığı kolay atlatırsa, bu senenin iyilerinden olmasını bekliyorum. John Duran bence mükemmel yedek. € 4M da zaten asgari ücret oldu takım için. 10+4 devam ederse max 2 kişi daha alır kapatırız giden olmadığı sürece.

Davinson gidecek diyorlar. Giderse yerine Van Dijk konuşuluyor. 2 sene izlemek isterim kendisini Galatasaray formasıyla. Osimhen'e 150 veren çıkarsa ne olacak?? diye gazlıyor muhabirler ama inş olmaz öyle saçma şeyler. satmamak da manasız çünkü o paralara ama banane paradan, ben güzel futbol+futbolcu izlemek istiyorum. 

• Konu başlığı Cthulhu tarafından Galatasaray 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma olarak değiştirildi
  • Konu başlığı Cthulhu tarafından Galatasaray 🏆 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma olarak değiştirildi
Mesaj tarihi:

Şimdi de Bruno Fernandes için 30 bonservis, 3x10 maaş teklifi yaptığımız haberini gördüm. Şu adamı almak cidden müthiş iş olur. 

Sane'ye de araplar 30 vermiş ama gitmez herhalde Arabistan'a. 

• Konu başlığı Darksun tarafından Galatasaray 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🦁 olarak değiştirildi
Mesaj tarihi:
Cthulhu, 01.07.2026 11:18 tarihinde dedi ki:

Singo da sakatlığı kolay atlatırsa,

Adam WC'ye gitti. 2 depar attı yine bacağı çekti. 

Sağ bek Singo bizim takım için aşşırı iyi. Sacha'nın bile daha da kalitelisi adam ama.... Iıh.... 10 ay içerisinde aynı sakatlığı 3 kere yaşadı. Hani ilk sakatlanışı tamam. ikincisi şanssızlık, 10 ayda aynı sakatlığı tekrar tekrar maç içinde yaşaması... Yok valla olacak gibi değil.

• Konu başlığı Cthulhu tarafından 🏆Galatasaray 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🦁 olarak değiştirildi
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Bu sene son olur ya, taraftara oynayan transferler yapıyorlar bir yere kadar gider o, sane aldık işte geçen yıl ki şampiyonluğumuz da pek bir etkisi olduğunu sanmıyorum. osimhen gibi bir piyango da bir daha vurmaz foden diyorlar ama ben gereksiz maliyetli transfer görüyorum onu. artık torreria-sanchez-apo 3 lüsünden çıkmamız gerekiyor apo artık yaşlandı türk oyuncular max 31-32 den sonra futbolu bırakıyor, torreria ve sanchez de doydu artık özellikle torreria baya isteksiz gözüküyor geçmiş yıllara göre. 

Bizim yönetim yine abuk yıldız transferleri peşinde, bruno-foden çok abuk transferler bunlarla tüm yazı geçirecekler muhtemelen. oysa can uzun- aras gibi genç oyunculara yönelmemiz gerekiyor artık, barış'ın bu sene son senesi olur bence sonra ki seneden sonra düşüşe geçer avrupadan da talibi olacağını sanmıyorum araplara satmamız lazım. Sane hiç istikrarlı değil, orta sahamız allah'a emanet 3 as oyuncu transferi şart. kulübede adam yok hiç. 

klasik döngüye gireceğimiz sezon olur bence bu sezon, bu sezonu 2-3. sırada bitirir okan gönderilir 2-3 yıl sürünür sonra arda'yı getirtir yine iyi transferlerle 2-3 yıl süpürürüz ligi

Mesaj tarihi:

yok ya bir şey bildikleri yok, muhtemelen şuan ki kadronun yeterli olduğunu düşünüyorlar takımda 2 yıldır 10 numara yok yine son dk yıldız kovalama peşine düştüler, geçen yıl bu yüzden patladık akıllanmadılar.  10+4 sanki yeni gelmiş gibi davranıyorlar 1 yıl önceden belliydi bu kural

Mesaj tarihi:

Bir plan olmadigina ben de eminim. Paramiz var dusururuz birini kafasi var. her gidilen oyuncu ayri profil ve nicelik olarak asiri gerideyiz. Takimin en yuksek maas alan 4 futbolcusunun ikisi sakatliktan cikamayan Singo ile ilk 11 olmayan Ilkay. Allahtan Icardi gitti de biraz rahatladi.

Rotasyonla beraber 3-4 oyuncu lazim gorunurde birsey yok. Hic farkinda olmadan havlu atariz farkinda bile degiller.

Haklisin hep basarili olmak diye birsey yok da, o kadar dogaclama duruyor ki hersey uzaktan belki biz abartiyoruz biraz.

Futbol klubu yonetmek kolay demiyorum ama Onder Ozen bi geldi cat cat demek ki calisiyor adam.

Yoksa kizdigim o alirsin adami takimini kurarsin planini yaparsin tutmaz baskasi senden iyi olur apayri.

Hayatta en sevmedigim sey daha once yaptik diye konusmak. Hic bir anlami yok.

Sotto tarafından düzenlendi

Monopoly oldugu icin oyle o. Rakip cikamiyor cunku klupler disardan finansmana izin vermiyor. Leverkusen sampiyon olsa bile bir noktada gelirleri surdurebilir sekilde yarisacak seviyede degil. Hatta Bayer i filan sattirmaya calisiyorlardi sanki. Dortmund vs ayni sekilde. Ic rekabeti de istedigi gibi oldurebiliyor Bayern. 

Finansal rekabet olmadigi surece gerisinin cok anlami yok tek at kosturuyorsun. Basari daha cok basariyi getiriyor para farki acildigindan.

Ha diceksin yumurta mi tavuk mu iyi yonetilip basarili oldugu icin farki acti da biraz zamanlama, biraz zengin bolgede olmasi cok etkili oldu. Bir de tarihsel olarak zaten en buyuktu.

Turkiyenin guzelligi 3 buyuklerin renk disinda pek farkinin olmamasi. Hepsi ayni sehir ve imkanlara, yeterli taraftar ulasimina finansal guce erisebiliyor. O yuzden dominasyon diye birsey yok, donemsel basari var.

Mesaj tarihi:

E zengin bölge olmanın dışarıdan finansman izni olmayınca pek anlamı kalmıyor ki? Adamlar baştan doğru planlamayla koymuş işte hemagonyayı. Rakipte ne zaman parlayan futbolcu olsa hemen parayı bastırıp satın alıyor, gerekirse oynatmıyor (Podolski mesela bir örneği) ama yeter ki rakibe fayda sağlamasın. Öte yandan müthiş de bir scouting ekibi var tabii bir de.

Mesaj tarihi:
Sotto, 16.07.2026 23:03 tarihinde dedi ki:

Rotasyonla beraber 3-4 oyuncu lazim gorunurde birsey yok. Hic farkinda olmadan havlu atariz farkinda bile degiller.

Valla 4 büyüklerdeki güncel kadrolarla bir en iyi 11 ve yedekleri yapsak...

Uğurcan(Ederson?)
Sallai (Wagner Pina) - Skriniar (Davinson) - Apo (Agabodu... Maalesef Ake ve Batagov da sakatlık riski var) - Ostırvolde (Jakops/Cabral)
Genduzi(Torreira) - Orkun(Sara)
Tecavüzcü (Şimdilik Sane, gelince Salah önüne geçecek tabii) - Asensiyo (Talişka) - Barış (Trossard)
Osimhen (Onuachu)

Kadroya bakınca ben 2 pozisyon harici bütün pozisyonlarda ya en iyisinin ya da en iyi ikinci alternatifin Galatasaray'da olduğunu düşünüyorum. Üstüne Barış, Apo ve Uğurcan'ın varlığı bizim Türk oyuncu konusunda elimizi aşırı rahatlatıyor. Ki kaleci, defans ve orta saha bloku neredeyse 2 yıldır beraber oynuyor. 

1 adet çok kaliteli 10 numara ihtiyacımız var. Geri kalanları 2m kiralık, 20m opsiyonlu adamlarla dolduralım ben tamamım. uguççukku transferi gayet makul.

Mesaj tarihi:

apo artık güven vermiyor, ahmet can denenebilir bence yerine apo ile aynı özellikte değiller ama 23 yaşında daha. 

Orta sahada da sara ve torreria dan artık çıkmalıyız , torreria geçen yıl pek iyi değildi sara da hiç güven vermiyor 0 istikrar adam, bence iyi teklif gelirse düşünmeden satılmalı, torreria da bu sene de onatılıp yerine bir alternatif şimdiden alınmalı seneye de teşekkür edip gönderilmeli

öncelik 8 ve 10 transferleri yapılıp daha sonra da kulübe güçlendirilmeli.  yine çok yavaş gidiyoruz kulübeyi güçlendirmek için yapılacak transferler şimdiye bitmeliydi

Mesaj tarihi:

Apo'nun güven vermemesinden ziyade yaşı sıkıntılı. 32 yaşına girecek. Sezonun 2. yarısında maç trafiği azaldığı zaman sorun yok ama ilk yarısında nispeten kolay maçlarda kadroda yer almaması gerek. Bi baktım şimdi. Amed, Rize ve Paşa'ya karşı kendi evimizde oynayacağız. Otursun kenarda. Hatta iddialı olacak belki ama eğer alternatif alamayacaksak Kaan girsin oynasın, lemina'yı göbeğe çekelim oynasın vsvs...

Şu anda en rahat olması gereken takım biziz. En çok yangın yapan da bizim taraftar. Son güne kaldığı için travmalılar ama ön eleme oynamayan ilk resmi maçına neredeyse 1 ay olan da biziz.

Mesaj tarihi:
Aceace, 23.07.2026 12:00 tarihinde dedi ki:

Valla 4 büyüklerdeki güncel kadrolarla bir en iyi 11 ve yedekleri yapsak...

Uğurcan(Ederson?)
Sallai (Wagner Pina) - Skriniar (Davinson) - Apo (Agabodu... Maalesef Ake ve Batagov da sakatlık riski var) - Ostırvolde (Jakops/Cabral)
Genduzi(Torreira) - Orkun(Sara)
Tecavüzcü (Şimdilik Sane, gelince Salah önüne geçecek tabii) - Asensiyo (Talişka) - Barış (Trossard)
Osimhen (Onuachu)

Kadroya bakınca ben 2 pozisyon harici bütün pozisyonlarda ya en iyisinin ya da en iyi ikinci alternatifin Galatasaray'da olduğunu düşünüyorum. Üstüne Barış, Apo ve Uğurcan'ın varlığı bizim Türk oyuncu konusunda elimizi aşırı rahatlatıyor. Ki kaleci, defans ve orta saha bloku neredeyse 2 yıldır beraber oynuyor. 

1 adet çok kaliteli 10 numara ihtiyacımız var. Geri kalanları 2m kiralık, 20m opsiyonlu adamlarla dolduralım ben tamamım. uguççukku transferi gayet makul.

Ya malesef ilk 11 değil her şey. Geçen sene st cüliya'yı niye yenemedik biz? Çünkü sahaya çıkacak adam yoktu. Bu saydığın futbolcuları Ana planda yedeğe çekebilecek oyuncular gelmesi gerekiyor. Ama yedek dediğin de Günay gibi üç maç oynayacak yedek olmayacak. 50 maçı, birbirlerinin yerine girerek 30ar maç forma giyebilecek adamlar lazım. 

Gs kadrosu miadini doldurdu ama gerekli yenileme yapilamadi. Sen gecmise bakarak ilk 11 iyi diyorsun bense bu takim gecen sene ite kaka zoraki bitirdi diyorum. 1 yil yas daha almis Torreira sindan Leminasina Aposuna kadromuz iyi degil. Gecen sene Antalya macini senin as kadron degil yedekten giren ve bu sene olmayacak Noa Lang aldi. 

Ama onun disinda traftarin yangin yapma sebebi o degil. Herkesin gordugu ve kabul ettigi eksiklerin hic zamaninda giderilemiyor olusu. Ben yine Bruno Fernandezle kaybedilen 2 ay gormek istemiyorum. Gunun sonunda Can Uzuna 60 sikacaksan da getirme. Dunyada 2 oyuncu mu var su alabilecegin? Pazara ciktgiin zaman benim paraaam var diye bagirarak mi cikiyorsun. Azicik profesyonel ya. Bir tane de soyle beklemedigimiz profil adam alalim. Sallai gibi olsun gelsin topunu oynasin gorevini yapsin, ne maasi konusulsun ne birsey.

• Like 2

Tam olarak Sottoya katılıyorum bu konuda. Şu andaki kadroya full güvenerek şampiyonluk söz konusu değil, hadi şampiyonlar ligini de geçtim.

MrLevie tarafından düzenlendi

Bruno Manu ile uzatiyor sanirim. Cok sukur. En azindan su muhabbet bitsin gidip baska birini alsinlar ya da almasinlar ben sikildim ayni adamlardan. Ha belki de paralari yok o da olabilir. Cikin soyleyin. 

Bu arada Monza macinda yedekler oynadi da takim rezil durumda. Dedigim gibi Torreirayla Leminayla onla bunla bu is donmez. Kimseyi almasan 4 eksigi var minimum bu takimin; daha ortada birsey yok. 

Lesley belli sinirlarda bir oyuncu. Keske Onyedika filan alinsaydi. Nokta atisi cidden yapamiyor takim, bunda Okan'in ne rolu var bilmiyorum ama hep birseyler eksik. Ilk sezonki transferlerin uzerine Osimhen i ayri tutarsan gelen 4 oyuncunun 3 u istenen cuk diye oturan isimler degil. Ve harcanan tonla para.

Ilk sampiyonlar ligi cok uzakta degil rezil bir performans gorecegiz gibi bir his var bakalim. 

• Yeni Oluştur...