Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

🏆Galatasaray 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🦁

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Nerede kalmıştık?

Türkiye'nin 4 kez üstüste şampiyon olan ilk takımının yeni sezon başlığına hepiniz hoşgeldiniz... Önce takımımızı tanıyalım.

Malum yağlı suratlı, yanak okşatan başkanımız hala başımızda... Adam sportif başarıyı buldu. Gitmiyor. Riva arazisini 3 30 paraya verince gider diyodum ama başarı gelince gitmiyor da... 

images?q=tbn:ANd9GcTgs3AVhO7E-zO1Y1pi2yJ

Teknik kadro konusunda fikrim değişmedi. Son 3 yıldır aynısını yazdığımın farkındayım ama öyle. Türkiye'nin açık ara en formda hocası hala başımızda. Maalesef sosyal medya o kadar leş bir yer ki "Okaağğğğnn" demeye yüzü olan insanlar var. Hoş yarısına yakını vasıfsız trol olduklarını çok belli ediyolar da. Bakalım kısmet..

images?q=tbn:ANd9GcQLi3nKBOxbOciv2-dDeFP

Takıma gelince... Süper ligin açık ara en iyi forveti 4 yıldır olduğu gibi yine bizde. Geçen sene kendisi ne zaman sahada olmasa sıkıntı çektik. Aksi gibi sakatlığa da meyilli birisi. Okunmuş üflenmiş şeker yedirip, nazar boncuğu ile gezdirmemiz lazım.

osimhen-rovesata-gol-20102024-2-r1ajiufr

Onun haricinde kadromuzdan ben genel hatlarıyla memnunum. 0 transfer yaparak sezona gireceğiz deseler üzülürüm, eksik olduğuna inandığım pozisyonlar da var ancak rakipler ile kadro kalitesi konusunda ciddi bir fark var. Sorun sezonun ilk yarısında lig + ŞL'de rotasyon yapabilmek için gerçekten çok geniş bir kadroya ihtiyaç duymamız.... Nasıl işin içinden çıkacağız gerçekten bilmiyorum.

HMDd2rPWQAAHd5i?format=jpg&name=large

Icardi ve Lemina'nın sözleşmeleri bitti. Nelsson'u da bir şekilde bir yerlere 300-500 demeden göndereceklerdir gibi geliyor. Yabancı transferi konusunda elimiz rahat. Ancak yabancı kontenjanını gerçekten çok verimli kullanmamız gerekiyor. Nhaga'nın dahi önümüzdeki sezonun ilk yarısında bol bol zaman bulması şart. Hali hazırda 2 O23 yabancı transferi yapacağımız kesin gibi (Lemina'yla 1 yıllık uzatırlar gibi geliyor). Jelert maalesef bizim oyun planımıza uyamadı. Muhtemelen yine 3-30 paraya bir yerlere kiralanıp yer açılacak. Görünüşe göre kalan 3 U23 kontenjanından birisi Jhon Duran. Hiç akıllıca bulmuyorum. Florya'nın suyu diyenlere Yusuf Demir'in selamı varmış. Neyse ki transfer etme manyaklığında bulunmayacaklar gibi.

Ozan Kabak geri gelsin çok isterim. Zaten Apo-Davinson'un yedeğinde Kaan Ayhan olunca sıkıntı yaşıyoruz. Hem Avrupa'da da +1 kontenjan eklememizi sağlar. Onun dışında tahminimce Günay ile de yollar ayrılıp Türkiye HG'li bir kaleciye yöneleceğiz. Çünkü olası bir gurbetçi oyuncu transferi yapabilmemiz için kadrodaki gurbetçiler arasında seçim yapmamız gerekiyor.

Yabancı sınırının düşmesi ligde avantaj ama Avrupa'da işleri zorlaştıracağı kesin.

Cthulhu tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Ozan Kabak yeni kontrat uzattı, gelmez. Tüm yazı sakatlıksız, full kamp geçiren bir Osimhen, Sane izleyecek olmak çok güzel olacak. Singo da sakatlığı kolay atlatırsa, bu senenin iyilerinden olmasını bekliyorum. John Duran bence mükemmel yedek. € 4M da zaten asgari ücret oldu takım için. 10+4 devam ederse max 2 kişi daha alır kapatırız giden olmadığı sürece.

Davinson gidecek diyorlar. Giderse yerine Van Dijk konuşuluyor. 2 sene izlemek isterim kendisini Galatasaray formasıyla. Osimhen'e 150 veren çıkarsa ne olacak?? diye gazlıyor muhabirler ama inş olmaz öyle saçma şeyler. satmamak da manasız çünkü o paralara ama banane paradan, ben güzel futbol+futbolcu izlemek istiyorum. 

• Konu başlığı Cthulhu tarafından Galatasaray 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma olarak değiştirildi
  • Konu başlığı Cthulhu tarafından Galatasaray 🏆 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma olarak değiştirildi
Mesaj tarihi:

Şimdi de Bruno Fernandes için 30 bonservis, 3x10 maaş teklifi yaptığımız haberini gördüm. Şu adamı almak cidden müthiş iş olur. 

Sane'ye de araplar 30 vermiş ama gitmez herhalde Arabistan'a. 

• Konu başlığı Darksun tarafından Galatasaray 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🦁 olarak değiştirildi
Mesaj tarihi:
Cthulhu, 01.07.2026 11:18 tarihinde dedi ki:

Singo da sakatlığı kolay atlatırsa,

Adam WC'ye gitti. 2 depar attı yine bacağı çekti. 

Sağ bek Singo bizim takım için aşşırı iyi. Sacha'nın bile daha da kalitelisi adam ama.... Iıh.... 10 ay içerisinde aynı sakatlığı 3 kere yaşadı. Hani ilk sakatlanışı tamam. ikincisi şanssızlık, 10 ayda aynı sakatlığı tekrar tekrar maç içinde yaşaması... Yok valla olacak gibi değil.

• Konu başlığı Cthulhu tarafından 🏆Galatasaray 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🦁 olarak değiştirildi
  • Yeni Oluştur...