Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

🏆Galatasaray 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🦁

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Kendimizi kandırdığımız yok, yaşananlar ortada.

İnce ayarlarla yapılan müdahaleler yerini pervasızlığa bıraktı artık. Çünkü çekinecek kimse kalmadı, haliyle güçlü olduğu için haklı pozisyonuna geçti. Okan ın ve futbolcularının şımarıklığı bu yüzden, bu durum seyircilerine de yansımış 🙂

• Like 1
Mesaj tarihi:

okan, gs ve hakemler bu ülkede futbola darbe vurur hale geldi, diğer takımların taraftarları nefret ediyor artık gsden ve oynanan oyunlardan. 

ha gençler ve çocuklar güçlüyü haklı görüp gsli oluyor ve bir nesil yani milyonlar gsli oluyor orası da maalesef işin acı tarafı...

• Like 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

FB lehine yapılan da eş sayıda ince müdahale bulunur rahatça, gs alehine de fb alehine de kararlar bulunur gerektiğinde. Aynı şımarıklığı kat kat fazlasıyla geçen sene Mourinho da yaptı mesela, fb yönetimi de her hafta aynı şımarıklıkta açıklamalar yaptı. Gayet de takıldılar görüldüğü üzere.

Başarısızlığın sırrını dış güçlere bağlamak daha rahatlatıcı sadece. O yüzden kendinizi kandırıyorsunuz.

Nefreti de anlıyorum, kaybetmeyi sindirememe var, taraftarlık yüzünden kendisi de aynı şeyleri yaptığını görenemek var, üstüne Okan da evet antipatik bir karakter. Ali Koç bunları çok güzel farmlayıp da hap gibi bi storyline oluşturunca FB taraftarı hemen üstüne atladı. Yoksa ince ayar lazımsa FB'nin Kerem'i asgari ücrette oynatmasını sorgulamayan TFF ve transferde GS başkanını arayıp Kerem hakkında cevap hakkınızı UEFA listeleri öncesi söyleyin de FB transfer edebilsin diyen siyasiler de var lobi istiyorsak.

Rewendor tarafından düzenlendi
  • Kustum 1
Mesaj tarihi:

Bak mesela dediniz ya Okan istediğini diyo hakeme bir şey olmuyor diye, ben de üç büyüklerin hepsi için geçerli o dedim. Maçı izlemedim pozisyonu da bulamadım şimdi yüzeysel aramada ama şöyle bir şey gördüm şimdi bir örneği. Gerçi Mourinho örneği varken başka örneğe de gerek yoktu ya...

Okan antipatik adam ve bunu çok kullanıyor ama hepsi için geçerli bir imtiyaz var burada.

https://x.com/lemarcaspors_/status/2100277599314251939

Mesaj tarihi:

fener maçında işine geleni gösterdi, aynısını erzurum maçında yaptı yine. Geçen sene buna benzer hedeler yine vardı tutup arkadaşlar unutmuş diye geçiştirdiler. Üstelik bunu söyleyen falanda Güntekin Onay , bjk li güya. Alanya maçında tüm medya hakeme veriştirirken yayıncı kuruluşta Ali efendi bjk li olmasına rağmen sırf takımı eleştiriyor mesela. Bayağı yozlaşmış herifler artık kararlarda da aktif rol oynuyorlar, canının istediğini 50 kere gösterip zoomlayıp gözüne sokuyor istemediğini 1-2 defa ya yayınlıyor ya direk pas geçiyor. Verdikleri özet görüntülerde onları bile koymuyorlar falan...

Bu sene ihale var yine tutup katarlı efendilerimize peşkeş çekmeseler diyeceğimde yine istemiyoruz ama yan cebimize koyun diyerek alacaklar.

• Yeni Oluştur...