Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

🏆Galatasaray 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🦁

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

gs döngüsüne girdik bu sene 6-7. sırada bitirir elde ki oyuncuları satar 2-3 yıl orta sıralarda takılır sonra ki yıllar da yine 2-3 yıl ligin içinden geçeriz

Mesaj tarihi:
Sotto, 11.08.2026 14:42 tarihinde dedi ki:

Hic kimseyi alacagimiz yok ben olsam fenerin kapisini calar fredi musabayi alirim. Win win. 

Fred değil de musaba + taliscayı alsak gerçekten win win 

Mesaj tarihi:
Llama, 11.08.2026 21:00 tarihinde dedi ki:

gsli arkadaşlar görmezden gelmiş bunu  : )

türkiyede kazanan taraftaysan nasıl kazandığının önemi yok 🙂

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Tribun lideri diye birsey olmasi ve belli bir sifat ve deger veriliyor olmasi ulkenin ayibi zaten. Random taraftarin suc islemesi bizi niye bagliyor anlamadim. 20-30 milyon taraftari var bu takimlarin rastgele her kesimden. 

ha adam kendisi icin degil klup icin mi kacirdi sanki. Ha diyorsaniz ki “sike yaptiysam fenerbahce icin yaptim” gibi bir durum var zaman baska, klubu ilgilendirir tabi. Aksine bu insanlar bu kadar para donen bir sektorde klupleri de dolandirip hicbir sifatlari olmadan is goturuyorlar, hayirlisi olmus. Bunun gibi kac karaborsaci varsa temizlenmeli gecen sene de deginmistik hatta Ugur dile getirmisti ilk. 

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

karaborsa bilet olaylarıyla bağlantısı vardı, bu paranın kaynağı olabilir o yüzden önemli ama salınmış zaten yargıdaki aslanlar halletmiştir.

nemli çoraplı bademlerin açtığı yollar hala unutulmamış, “sike yaptiysam fenerbahce icin yaptim” cümlesini cımbızla çekenler 1000 yıl hapis cezasıyla içerideler yada yurtdışında kaçaklar. 

Kimsenin cimbizla filan aldigi yok. Adam savunmasini buna gore yapti - klupler ve kisiler ayri dusunulemez dedi.

buradaki kasit bu tarz karaborsa yapan adamlarin gercekten kluple ortak bir sekilde taraftari dolandirmalari mi (iddaa edildigi gibi kaynak yaratmak icin) yoksa tamamen kendi menfaatleri icin bu sektorden zengin olmalari mi. Ilkiyse durum vahim ama su heriflerin tipine bakinca zaten kendi menfaatleri disinda birsey yapmis olduklarini sanmiyorum, her kosulda temizlenmeleri bizim icin olumlu. Hatta bu insanlarin klubu ve taraftari dolandirdigini ilk GS li yorumcular ortaya atmisti. 

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

son şampiyonsun. evinde ligi açıyorsun. rakip çorumspor ama stadın yarısı boş. üstüne 30 tane gol kaçırıp 2 tane yiyorsun. okan buruk devre arasını göremez bu gidişle. adamların iki golü de mükemmel bu arada. 

Yine GS balı procladi 

10 kişi 3-2 biter maç

Mal herif Yunus in ayağını kıracaktı. Jeneriklik gol atmışsın ilk maçta GS ye karşı, ondesin bir de

vivavale tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...