Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

🏆Galatasaray 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🦁

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
S-H, 14.09.2026 18:50 tarihinde dedi ki:

geçen hafta kafa yiyip kendini atmayan skriniar'dan mı bahsediyorsun🤡

var mı tarihinizde böyle oyuncu 😅

İlk aklıma gelen Selçuk İnan var, yaka paça dövülüp kendini atmayıp sonunda geriye taban sallayınca kırmızı gören 🙂

Bak mesela dün GS'nin bayağı haksızca golü iptal oldu, ama bilmezsiniz çünkü takip ettiğiniz hesaplar sarı verilmedi diye yaygara yaptı oradan gazla gs kollandı diye buraya yazıyorsunuz :)  

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

rew dünkü gole gol diyen hiç kimse yok yahu, hatta çifte iptal. Okan a göre değil tabi. 

bjk 'nin 2 iptal kararı birden yanlış, üzerine VAR'a görüntü veren yayıncı + VAR'dan hakeme gösterilen tek açı ile hakemin kararını döndürüp el verdirdiler tam skandal aslında ama yenince çok göze batmadı. Beinsport da ayrı pislik, niye şunu bunu göstermediniz diye eleştirince ay arkadaşlar unutmuş veya kameraman hatası vs diye geçiştiriyorlar.

Darksun tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Rewendor, 14.09.2026 18:54 tarihinde dedi ki:

İlk aklıma gelen Selçuk İnan var, yaka paça dövülüp kendini atmayıp sonunda geriye taban sallayınca kırmızı gören 🙂

Bak mesela dün GS'nin bayağı haksızca golü iptal oldu, ama bilmezsiniz çünkü takip ettiğiniz hesaplar sarı verilmedi diye yaygara yaptı oradan gazla gs kollandı diye buraya yazıyorsunuz :)  

selçuk karakterli adam ona lafım yok, sosyal medyada pek sevilmiyor oradan düşünmeliydim.

skriniar kendini atıyor bu arada aksini söylemiyorum da adı geçen gs oyuncularının 1/10'u kadardır, getir götürünü yapar.

• Like 1
Mesaj tarihi:
Rewendor, 14.09.2026 19:07 tarihinde dedi ki:

Top kalecinin kontrolünde değil ki yahu?

ben görmedim ama eli üstüne koyunca biter tarzı konuşuyorlardı yayınlardakiler ha bunlar olmasa da pozisyon öncesi ofsayt mı ne varmış. Ondan çifte iptal. 

S-H, 14.09.2026 19:09 tarihinde dedi ki:

selçuk karakterli adam ona lafım yok, sosyal medyada pek sevilmiyor oradan düşünmeliydim.

skriniar kendini atıyor bu arada aksini söylemiyorum da adı geçen gs oyuncularının 1/10'u kadardır, getir götürünü yapar.

Skiniar'ın kendini atmasından öte yaptığı kırmızılık faullerin es geçilmesi esas sorun. Karakterli dediğin Selçuk da kaptanlık pazubandını alabilmek için Sabri'yi lobiyle ve restle durup dururkem kadro dışı bıraktıran, gereksiz yere takımdan yollatan adam. İyi oynuyor bozulmasın diye boyun eğdiler. MHY'ye mi kıyasladın naptın?

Rewendor tarafından düzenlendi
  • Haha 1
Mesaj tarihi:
Darksun, 14.09.2026 19:16 tarihinde dedi ki:

ben görmedim ama eli üstüne koyunca biter tarzı konuşuyorlardı yayınlardakiler ha bunlar olmasa da pozisyon öncesi ofsayt mı ne varmış. Ondan çifte iptal. 

Yaani yorım izlemedim maçı açtılar otelde orada gördüm ama hakimiyet yoktu bana göre. Eli koyup topu bile durdurmadı tam.

Mesaj tarihi:
Rewendor, 14.09.2026 19:20 tarihinde dedi ki:

Skiniar'ın kendini atmasından öte yaptığı kırmızılık faullerin es geçilmesi esas sorun. Karakterli dediğim Selçuk da kaptanlık pazubandını alabilmek için Sabri'yi lobiyle ve restle durup dururkem kadro dışı bıraktıran, gereksiz yere takımdan yollatan adam. İyi oynuyor bozulmasın diye boyun eğdiler. MHY'ye mi kıyasladın naptın?

yok, kendi içinizde okanla kıyasladım.

Mesaj tarihi:
S-H, 14.09.2026 20:16 tarihinde dedi ki:

okanı anası babası öpmüyordur, hocası öpsün diğer yandan okan hakkındaki görüşün hiç şaşırtmadı, yakışıyor sana 👍

Sana yakışanı burada söylemeyeyim. Zaten Selçuk mesajınla kendi karakter kriterini kendin gösterdin, senin kriterine uymamak daha hayırlı. Her hafta rakip takımın başlığına olay çıkarmak için ortada açık konu yokken tahrik edici mesaj atmandan da belli ediyorsun kendini.

Bu arada bu son kısa sürede 4. (Hadi birinde başkası da bir şey yazmış onu sıfırdan saymayıp 3 diyelim) ortada hiçbir şey yokken sıfırdan laf atıp kavga çıkarma mesajın oldu. Normalde çoktan ceza alman gerekirdi, ama arada ben de dahil oluyorum, kişisel gözükmesin diye özellikle kasten kaçınıyordum, diğer modlar da ondan uzak duruyordu. Her gereksiz ortam germe mesajında ama o imtiyaza bakılmaz. Önden herkesin göreceği şekilde yazayım da sonra "modlar sevmediğine taraflı" falan safsatası çıkmasın. Kuralları böyle kişisel sebeple uygulamayınca laftan anlarlar diye düşününce o normalize oluyor çünkü sonra uygulayınca aaa mod taraf tuttu kişisel husumet yaptı oluyor. 

• Kustum 1
Mesaj tarihi:

karakter olarak okanı selçuk'tan iyi gören biri zaten bana bi şey söylemesin.

aynen modlar burada tarafsızlığıyla bilinir zaten. kendin de girip sağda solda sataşıyosun, modlar seni de gelip uyarsın o zaman tarafsızmış deriz.

• Like 1
Mesaj tarihi:

benim görüşüm herkese kendi çocuğu tatlı gelirmiş modeli olduğu. Okan'ı seven kitle GS içerisinde sadece, o da taraftarın bütünü değil. Tavırları bu kadar itici , kendini bu kadar beğenmiş başka teknik direktör belki başarılı olsa Emre falan çıkardı anca. Ego falanda tavan kaç zamandır, dilediği gibi at koşturduğu için gayet rahat küfür mü dersin saçma sapan tavırlar mı dersin her maç 4. hakemin yanında orta hakeme laf yetiştirme mi dersin bunları yapabilen kimse yok.

• Like 3
Darksun, 14.09.2026 21:02 tarihinde dedi ki:

benim görüşüm herkese kendi çocuğu tatlı gelirmiş modeli olduğu. Okan'ı seven kitle GS içerisinde sadece, o da taraftarın bütünü değil. Tavırları bu kadar itici , kendini bu kadar beğenmiş başka teknik direktör belki başarılı olsa Emre falan çıkardı anca. Ego falanda tavan kaç zamandır, dilediği gibi at koşturduğu için gayet rahat küfür mü dersin saçma sapan tavırlar mı dersin her maç 4. hakemin yanında orta hakeme laf yetiştirme mi dersin bunları yapabilen kimse yok.

Ego bile çekilir yerine göre, Terim de egolu ama ok yani. Zaten bu tür adamlarda ego hırs getirdiğinden başarıya katkı sağlıyor bi yere kadar. Okan'ın sıkıntısı başarısından büyük egosu olması, daha da önemlisi kaybedince çok çirkefleşmesi. Yani olgunluk yok adamda. Gözü dönüyor ve mantıklı mantıksız her şeye sallıyor, bahane buluyor. Bu egodan daha büyük sıkıntı bence. Tutup bi yenilgi sonrası "kötü oynadık, adamlar bizden iyi oynadı hak etti kazandı" dediğini göremeyiz mesela. Bu da egodan denebilir ama yine aynı örnekle ego tavan Terim kaybedince tüm suçu kendine alıyo mesela (gerçi o da ego, kazanmaya kaybetmeye kadir her şeyin gücü bende diyor)

Bir de yine ego etkisi adam kendi dediğinden asla şaşmıyor, hatta sırf eleştiri var diye inat yapıyor. Adama geç oyuncu değştiriyor dediler diye inadına 90dk oyuncu değiştirmemişliği var o hafta (ya da 88de mi ne değiştirdi bişi). 

Bir de adamcılık yapması ve futbolcularla fazla yüzgöz olduğu için ağırlık koyanaması var ama onlar daha kendi halinde sorunlar kamuya sıkıntı etmekten ziyade.

Rewendor tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Sporting maçında aldı ...

Sövdü, saydı, kulübe tekmeledi herif.  TR de o kadar çok şımartıldı ki yaramaz çocuk gibi her istediğinin olacağını sandı ama Avrupa'da boyunun ölçüsünü aldı. 

Ne yazık ki GS lobisinin yönettiği TR de aynı şımarık çocuk istediğini yapabiliyor, kimse de dönüp ses çıkaramıyor çıkarsa da faydası olmuyor. Hakemler Okan ın ve takımının kuklası olmuşlar. Biz de izleyip yorum yapıyoruz.

• Like 2
Mesaj tarihi:

Terimin de ego bayağı yüksekti yönetilmesi bayağı zordu da (kümülatif bakıldığında özellikle) kendini rezil rüsva edecek hareket yapmazdı en azından (mimikler hariç onu da bilerek yapmıyordu hani 😛 ). Bu bildiğin koskoca kulübe yakışmayan tavırlar sergiliyor. Aldığı kararları vs dışında tutuyorum, sadece görüntü olarak bakıldığında felaket yani. Senelerce bazı tipler futboldan uzaklaşsın diye bekledim onlar gitti bu geldi lol. 

Mesaj tarihi:

GS lobisi falan diye kendinizi kandırıyorsunuz. Daha geçen hafta mı ne açık açık hakeme duyacağı şekilde o.çocuğu diye bağıran Orkun da kart görmedi ceza almadı mesela. Ki bjk lobisi diyemeyiz yani. Emre B. yıllarca hakem itti kaktı. Ali Koç'un o hakem bi daha maç yönetmicek dediği hakem kesildi. GS'de de örnekler var. Büyük takımların tamamında var bu güç, hakemleri ezebiliyorlar rahatça. 

Mesaj tarihi:
Darksun, 14.09.2026 21:15 tarihinde dedi ki:

Terimin de ego bayağı yüksekti yönetilmesi bayağı zordu da (kümülatif bakıldığında özellikle) kendini rezil rüsva edecek hareket yapmazdı en azından (mimikler hariç onu da bilerek yapmıyordu hani 😛 ). Bu bildiğin koskoca kulübe yakışmayan tavırlar sergiliyor. Aldığı kararları vs dışında tutuyorum, sadece görüntü olarak bakıldığında felaket yani. Senelerce bazı tipler futboldan uzaklaşsın diye bekledim onlar gitti bu geldi lol. 

İşte orası da olgunlaşmadı lafıma denk geliyor 🙂 

Mesaj tarihi:

En yakın örneği başakşehir-gs herhalde , Nuri hakeme ne söylemiş olabilir direk kırmızı kart alacak. Aynı haltı Okan söylese (ki maçta neler neler yaptı yine) kesinlikle bir şey olmayacağını biliyoruz. 

• Like 2
  • Yeni Oluştur...