Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

🏆Galatasaray 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🦁

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aceace, 27.08.2026 21:54 tarihinde dedi ki:

(Neyse ki sabah değiliz...)

Başka bir ranking sayfası da 

Bu şekilde sıralamış.

Birileri de Elo hesabı yapmış artık ne kadar güvenilirse, ilkiyle benzer çıkmış gibi

Mesaj tarihi:
Darksun, 27.08.2026 19:51 tarihinde dedi ki:

ahah 2 takımada aston villa çıkmış

Yalnız arada fark var, Fener premier liginin güçlü ekiplerinden bir ekol olan Aston Villa ile oynayacak, bize çıkan ise tarihin en kötü Aston Villa'sı.

• Tesekkurler 2
  • Haha 5
Mesaj tarihi:
Rewendor, 28.08.2026 08:50 tarihinde dedi ki:

Yalnız arada fark var, Fener premier liginin güçlü ekiplerinden bir ekol olan Aston Villa ile oynayacak, bize çıkan ise tarihin en kötü Aston Villa'sı.

Şunu kaydedelim kenarda dursun ya kesin lazım olacak ileride shdbds

• Haha 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Dursun ve ekibinin bu seneyi tamamlayabilecegini dusunmuyorum. UCL kurasi isin tuzu biberi olur. Birakin 8-10 puani ben GS 3-5 puan zor alir diyorum. Bu takimin deplasmanda puan / galibiyet almasi mumkun degil. 

80-90 gun bizi sacma sapan seylerle oyaladilar. 100 lerce isim sacma sapan muhabirleri one atmalar bilmem ne. Beni en cok rahatsiz eden bu kadar taraftari, para gucu olan bir klubun bu kadar amatorce yonetiliyor olmasi. Ustune menajerlerin kucagina oturmalari da cabasi. Baska bir esi yoktur heralde. Biz gerekirse 13. de oluruz boyle sacma sapan yonetilmeyi kabul etmeyiz. 

Gidip 45-50m verip super yildiz oyuncular alinsin demedi kimse. Gereken yerlere gereken takviyeler yapilsin istedi. Bunlar iki yildir dillendiriliyor. Transferde hata olur, ama boyle son gunleri bekleyelim ondan sonra dusurelim kafasiyla sen klubun kaynaklarini nasil bu kadar hunharca kullaniyorsun arkadas. Bu dunyada sadece 40m uzeri adam yok. Senin ihtiyacin olan da bu degil. Onyedika'yi / Papa Sarr'i begenmiyorsun gidip Lesley'e sacma sapan kontrat veriyorsun, oynatmayacaksin. Yani bazi isler akil alir degil. Jelert'e 11m verildi adamlar siteden bayram ilan etti. Alislar felaket. Satis zaten yok. Boey'i Erden Timur olmasa 15'e filan verecektin adam 3 gun uyumadan ugrasti. Yani kim bilir daha neler var haberimiz yok. Guya bunlar liseli egitimli adamlar, ama vizyon veya zeka yok. 

3 yildir transferde herhangi bir basarilari yok. Sadece denk gelme var. Denk gelme de uce alacagin mali besi alma - herhangi bir basari durumu degil. Boyle olunca da 3 mevkiyi guclendirmek yerine sadece bir yere adam aliyorsun. Ondan sonra hadi Okan hocam joker cikar, hadi Yunus Baris 5 mevkide oynayin. Adam ondan yollatmiyor Kaan Ayhani filan. Okan Buruk'u cok elestirdik yillar icinde ama bakmayin adam asiri basarili. FT zamaninda Faruk Surenler filan vardi bunlar yanina yaklasamaz. 

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

"If he refuses to play for Atletico Madrid, then we will loan him to a club he will never imagine. Somewhere outside Spain, where he can think about his choices."
Geliyor gelmekte olan....

Mesaj tarihi:

Ben zamanında yapmıştım. Modlar olarak değiştirmiştiniz...

Evet abi tam bir şarküteriyiz yani. Takımda sayısal eksik olan yerlerimiz var. Gittik bütün parayı Leao'ya verdik. Oynamak istemezse büyük rezillik çıkacak.

Mesaj tarihi:

Double post olacak ama..

Leao transferiyle 10 O-23 yabancımız (Nelsson'u saymıyorum) olacak. Armando'yu da sayarsak 4 U-23 yabancı hakkımız da dolu. Bir tane türk defans takviyesi yaparsak ben okeyim ya. Ancak Kazımcan'ın makedonya milli takımını seçmesi garip oldu 🙂 Milli maça çıkarsa eğer kadromuzda 11 yabancımız olacak :D:D:D 

Yusuf'un kiralanması gündemde. Maalesef 15 yaşında fener'e gittiği için UEFA listesine HCG yazamıyoruz.

Defans hala Singo'yla falan götürür bence de esas 6/8 numaradan çok fena patlayacaz gibi geliyo bana  bu Ugucuwu'yu çok izlemedim ama pek gözüm tutmadı, Torreira ve kalırsa Lemina hem yaşlandı hem yedeksiz hem de eski formda değiller. Sara zaten dövüşçü ortasaha değil, güçlü rakibe kaybolur tek.

Bi Melo Appiah ayarı adam lazımdı. Hiç olmadı Berkan Kutlu gibi ciğersiz koşan basan 60ta girip düşen ortqsahaya direnç katacak bi adam bile çok ekstra katkı yazar.

Rewendor tarafından düzenlendi

Bu takimin bu orta saha kurgusuyla ucl deplasmaninda puan cikarmasini mucize olarak goruyorum. 

Yedek forvet isi de cok sikinti. 

Lemina daha yeni sozlesme imzaladi ortada orta saha yok nereye +2'ye cekiliyor. Ha niye uzattilar salak gibi o ayri rezalet durumda adam fizik olarak. Neyse cok tekrarladik su orta saha mevzusunu. 

Mesaj tarihi:
Shadow, 29.08.2026 17:00 tarihinde dedi ki:

97cd4ad8-8d49-4b5a-8613-972f3fd9785d.jpe

adam haklı beyler

Yahu... Madem kural var. Kullanmayalım mı? Banane küstüm mü yapalım? Mantıklı mı allaşkına?

Mesaj tarihi:

Bu kuralı gs de kullanıyo diye algı kasmak tam fener pişkinliği olmuş 🙂 Zaten Lemina ile 10 oluyo başka adam almazsa. Nelsson da yıllardır kiralanıyo. GS'nin yabancı derdi yoktu, varsa kullanırsa kullanalım demiş olabilir de bi ihtiyacı yoktu.

• Haha 1
Mesaj tarihi:
Aceace, 29.08.2026 17:46 tarihinde dedi ki:

Yahu... Madem kural var. Kullanmayalım mı? Banane küstüm mü yapalım? Mantıklı mı allaşkına?

size yassah siz küçükken kazana düştünüz!

ya kural Fener için çıktı diyip algı yaratıp sonra hemen kullanmak burada eleştirilen, çok mu zor anlamak bunu?

Mesaj tarihi:

Kullansak da eleştiriyi haksız çıkarmıyor da... Kullanacağımız da şüpheli ki? kuralda çıktığından sonra transfer yapanları kapsamaz demiyo muydu? Biz yine transfer yapsak kapsamayacak olmalı. Hoş kapsasa da ihtiyaç yok şimdilik. Bi sağlam b2b göbek getirirlerse harika olur ama tabii.

Mesaj tarihi:

valla fena kolluyorlar yine ya , geçen hafta bizi biçsinler şimdi verdikleri saçma kararlara bak. bu mhk , hakemler falan toplu uçmadan bir halt olmaz. Tabi birde şu gs aleyhine bir halt verirseniz kafanızı kırarız modeli olan kim varsa...

• Yeni Oluştur...