S-H Mesaj tarihi: Eylül 10, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2026 ya hadi bak işine sen hala fener atana kadar gol diye bi şeye inan adamsın, gelmiş bi de yüzsüzlük diyosun, senden ala yüzsüz yok burada. fener penaltısı diye bi şey yok arif penaltısı diye bi şey var, o bayrağı da hala taşıyorsunuz. yavuz hırsızın önde gidenisiniz, neyin kolajını paylaşıcan. ülkeyi mahveden kitlenin de birebir taktikleriyle yürüyorsunuz yıllardır; her şeyi kazanırken sürekli mağdur olma, hiçbir şey kazanamamış rakibi hedef gösterip şeytanlaştırma. 3
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 10, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2026 (düzenlendi) Rakibinin hic birsey kazanamamasi beceriksiz olmasi yoksa kendisinin de kayirilmamasi degil, gerisi tatava yoksa. Son sampiyon oldugundan beri GS disinda diger rakibi Besiktas 3 kere sampiyon sampiyon olmus TS ve Basaksehir cabasi. GS serisinin 3. yilin sonunda yonetime tonla hukumet yanlisi adam doldurduktan sonra bile basari gelmeyince hakemler konusunda da birsey diyemeyiz bu sene noktasinda birakti yakisikli baskani. Tum tuslara basti yetmedi kisacasi. Ayrica evet fener atana kadar uzatma geyikleri taa vardi bir 15-20 senedir de anlamsiz internet geyikleri bunlar kim kazanirsa ona gore isitilan. Eylül 10, 2026 Sotto tarafından düzenlendi 2 1
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 10, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2026 S-H, 10.09.2026 22:41 tarihinde dedi ki: ülkeyi mahveden kitlenin de birebir taktikleriyle yürüyorsunuz yıllardır; her şeyi kazanırken sürekli mağdur olma, hiçbir şey kazanamamış rakibi hedef gösterip şeytanlaştırma. Oha bi an kendimi Aziz Yıldırım'dan azar yiyen motosiklet sürücüsü gibi hissettim. Çok iyi!
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2026 (düzenlendi) S-H, 10.09.2026 22:41 tarihinde dedi ki: ya hadi bak işine sen hala fener atana kadar gol diye bi şeye inan adamsın, gelmiş bi de yüzsüzlük diyosun, senden ala yüzsüz yok burada. fener penaltısı diye bi şey yok arif penaltısı diye bi şey var, o bayrağı da hala taşıyorsunuz. yavuz hırsızın önde gidenisiniz, neyin kolajını paylaşıcan. ülkeyi mahveden kitlenin de birebir taktikleriyle yürüyorsunuz yıllardır; her şeyi kazanırken sürekli mağdur olma, hiçbir şey kazanamamış rakibi hedef gösterip şeytanlaştırma. Fener atana kadar uzatması brnim icadım değil ekşiden twittera reddite yüzlerce kişinin hakkında yazdığı tespit. Gs penaltısı senin icadın ama. Ha Arif penaltısı vardı evet 90larda. Daha yakın döneme bakarsan Burak Yılmaz da atardı iyi. Ama onlar bireysel, fb gibi takım geneli taktiksel değil. Sotto'nun dediği gibi, şampiyon olan oluyor, o kadar lobiyle olamamanız sizin kaliteden kaynaklı. Gerçi Aziz yine toparlarsa toparlar. İki takımın son 3 4 yıldaki yalan penaltı sayıları karşılaştırılsa kat kat önde çıkarsınız, bir arasan onlarca yalan penaltınızın videoları dolu youtube, twitter, ona rağmen hiç yoktan ortada tartışma yokken sırf laf atmak için gs penaltısı diyebilmen ayrı yüzsüzlük, bunun üstüne bana yüzsüz demen de ekstra yüzsüzlük. Eh, şaşırmamak lazım ama Ali Koç güdümünün etkisi bunlar, ülkeyi güzel çözmüş hayali düşmanlar yaratıp yeldeğirmenlerine taraftar saldırtıp kendi başarısızlıklarını örtüp yıllarca başta kaldı adam. Maruz kala kala gerçeklerden koptunuz iyice. Ha bir de ben GS lehine (gerçekten) olan bir şey oldu mu da söylüyorum, içim rahat. GS hiç faydalanmıyor da demedim. Yeldeğirmeni şovalyesi değilim. Ama bir fenerli gelip de bu konuda başkasına laf etmesin bir zahmet. Edince çünkü sessiz durmak fazla tevazunun sonu muhabbetine geliyor. Eylül 10, 2026 Rewendor tarafından düzenlendi 1
S-H Mesaj tarihi: Eylül 12, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2026 fener atana kadar uydurulmuş bi şeydir, ekşide orada burada yazılıyor olması bir şeyi değiştirmiyor. fenerbahçe yıllardır uzatmanın uzatmasında goller yiyip puan kaybediyor. bunu bilmene rağmen hala üsteliyorsun, çünkü dediğim yanlışmış diyemeyecek kadar yüzsüzsün. lobi yapıp şampiyon olamıyorsunuz önermesi de gülünç. türkiyedeki 1. gününüz mü? bu iktidarın isteyip başaramayacağı/yapamayacağı bir şey olabilir mi sanıyorsunuz? penaltı sayılarını bilmiyorum kat kat fark olduğunu da sanmıyorum. sadece penaltı sayısı değil, verilen verilmeyen penaltılar önemli. bu arada youtube, twitter gs oyuncularının fake diveları, kendilerini temassız yere attığı videolarla dolu. daha lig başlayalı 4 hafta oldu, verilmeyen penaltılardan puanlar kaybettik. gs osimhenin komik penaltısıyla maç kazandı. fenere yarın uyuduruk 5 penaltı çalsınlar neye yarar, puanlar gitti. sezon sonu da bunlara bakmayıp penaltı hesabı yaparsan fenere çok çalınmış diyebilirsin. gelmiş kösele suratınla başkalarına yüzsüz diyorsun, sen şampiyonlar ligi kuralarında fenerbahçe iyiki burada! dememiş diye sataşabilirsen ben de istediğimi yazarım. sessiz kalan da yıllardır birlik olamayan fenerbahçeliler. bunun yüzünden senin gibilerden fener atana kadar falan diye nasihat dinliyoruz. 3
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2026 Yahu her maç kırmızınız atlandı, beşiktaş maçında bile adamların gol iptalinden atlanan kırmızıya kadar sayısız lehinize harekete rağmen kaybettiniz (maç sonu bile yetmedi sırf bjklılara ceza verdiler sizinkiler eksik kadro kalmasın diye) daha ne puan kaybettik iddiası?
yusema Mesaj tarihi: Eylül 12, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2026 Bu sene hakem tartışmalarına girmeyeceğim demiştim ama hangi sayısız lehinize karar ? Genel tablo bu o maçta. Yani bildiğin kötü yönetmiş. Daha ilk maçta puan kaybında verilmeyen net penaltımız var. kırmızı atlandı dediğin pozisyon ise semedo sanırım. O pozisyon bu sene lehimize kritik tek pozisyon. her maç atlanan kırmızılar hangileri merak ettim ? 1
S-H Mesaj tarihi: Eylül 12, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2026 (düzenlendi) telegram gruplarından talimatla kopyala yapıştır twit atan ergenleri takip edersen her maç kırmızı verilmediğini düşünebilirsin, onun ilacı bende yok. bjk maçında hakemin feneri kazandırmak isteyip de başarısız olma ihtimali olabilir mi ya? ya ikisine de sarı verecekti yada ikisine de kırmızı, atlandıysa iki tarafa atlandı. hatta sonrasında el hareketi yüzünden kırmızı görmeyen adam golü attı. hakem feneri kazandırmak istese basar kırmızıyı, keremin pozisyonda da verir penaltıyı çeker fişi. kötü oynadık diye çok konuşulmadı, hakemin atladığı bir çok olay var. beşiktaş hakkıyla kazandı, hakem bunları yapsa bile kazanabilirdi. bjk verilen cezayla bizim ne alakamız var? hakem düzgün hakemlik yapsaydı da maç içerisinde kırmızı verseydi. el hareketi yapmış cezası neyse o oldu, geçmişte biz de aynı cezayı gördük. Eylül 12, 2026 S-H tarafından düzenlendi 1
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2026 En basitinden komple baldıra basma var bi önceki maç bi de işte 3v0 durdurulan oyun.
yusema Mesaj tarihi: Eylül 12, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2026 GS sayfaları hariç hiç kimse o pozisyona devam etmeli demedi. (Genduzi'nin topukla oyun başlatması ) Baldır pozisyonu dediğinde benim dediğim semedo pozisyonu işte. Her maç kırmızı atlandı dedin tek pozisyon saydın ama bi yanlışlık olmasın tekrar bak ultraslana filan.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2026 Yok bjk maçında da skiniar vsr mesela. En yakın ikisi olduğundan aklımda. Baksak diğerlerinde de çıkar, Skiniar tek başına cevher o konuda.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 12, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2026 (düzenlendi) Kabak tadi veriyor ayni muhabbetler de tek birsey ekleyeyim buradaki fenerbahcelilerin sikintisi son 10 yildaki basarisizligi tum tarihe vurmalari. Evet recency bias diye birsey var kabul insan en cok en yakindakini hatirlar ama buradaki insanlarin cogu belli bir yasin uzerinde. Yani ben 2003 ten beri burdayim (arada nickim degismisti sonra bunu almistim) taa o zamanlar Baggiolarla yine ayni muhabbetleri yapardik. O zaman fenerbahce gucluydu, icerde derbi kaybetmeyi birak berabere kalmazdi altin donemiydi kisacasi. Bir cok hakem geyigi de o zaman cikardi cunku kim guclu ve sampiyonsa digerleri onun korundugunu iddaa eder. Ustune, ulkeyi yoneten hukumet ayniydi, hani durmadan fetoyle basarilisiniz diyorsunuz ya fetonun iyice zivanadan ciktigi da donemlerdi ayrica. Fenerbahce 2 sampiyonluk daha alabilirdi rahat ama futbol sahasinda gerceklesmedi bu, gidip denizliyi yenmesi ts yi icerde yenmesi dis gucle aciklanabilecek birsey degil. Kaldi 03-04 sampiyonlugunu bir de besiktaslilar anlatsinlar madem 92-93 u agizlarda sakiz ettikleri gibi. kisacasi futbol sahada kazaniliyor. Bu hic degismedi. Donemler olur klupler basarisiz olur gs 14 yil sampiyon olamamis bjk 15 yil, trabzon neredeyse 40 yil beklemis. Fener 12-13 sene olamamis niye bu kadar acayip? Kotu yonetildiniz kotu oyuncular aldiniz, tarihinizde gs ye saha icinde bu kadar maglup olmuslugunuz yok. 1930 da da yok, metin oktay zamani da yok, 1996-2000 de de yok. Biraz oturup bunlara bakacaksiniz. Ben 2000 de Johnson frikigi attiginda staddaydim kus kus eve donerken onumdeki amcanin yemisim uefayi feneri yenemiosan ne zaman yenicez bunlari dedigini hatirlarim. Elbette dusuncesinin sacmaliginin farkindaydi ama psikoloji oyleydi o zamanlar. Kimse de oturup yapilar lobiler fetoler demiyordu fener icerde 20 yil kaybetmezken. Volkanin icerde derbi maglubiyeti yok. Ama elbette hicbirsey sonsuza kadar surmez, donemler degisir. 4-5 yildir gs sahada fb ye cok ustun. Bu seneyi daha gormedik. Bundan 5 sene once ama gs 13. bitirdi yine ayni hukumetler yine ayni lobiler vardi. Bu yuzden bunlar tatava, istedigin kadar kendini inandir goklere bagir futbolun sahada bir gercekligi var ve fenerbahce 4-5 yildir gs den iyi hic olmadi. Lobi lobi dersin arjantin kayiriliyor dersin sahada gider ispanya kazanir sonunda. O yuzden bu tarz dusunce yapisinin bir karsiligi yok sabahtan aksama ayni seyleri yapip inanin yoksa. Bu sene gidip besiktas sampiyon olursa mesela ne diyecegiz. Gs her kazandiginda ittirilerek digerleri her kazandiginda hakederek. Eger oyle birsey mumkunse oturup futbolu izlemek bile sacmalik, vakit kaybetmeyelim. dedigim gibi son 4-5 seneyi genele yayip sanki bu ulkede 80 senedir futbol oynanmiyor 40 senedir bizler izlemiyormusuz gibi davranmayin. Eylül 12, 2026 Sotto tarafından düzenlendi 2
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 sane ne kötü adam ya. maç bitecekken gereksiz pas attı topu kocaeli kaptı kart yedi gs.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Sportif gerçeklik proclamış yine dbdbds https://www.instagram.com/reel/DdPFmshOLgk/?stkn=MXc0aDlqcjdmaWtvbg==
S-H Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 (düzenlendi) bu bence kırmızı değil %100 sarı ama atlanan kim bilir kaçıncı sarı. geçen sezon ederson bu şarlatandan daha fazla sarı kart gördü galiba, geldiğinden beri de hiç kırmızı da görmedi, fenerasyon bir garip çalışıyor. şimdi gördüm pozisyon 2. dk'da gerçeklemiş, 90dk cepte sarı kartla oynaması gerekecekti, sirk ligi Eylül 13, 2026 S-H tarafından düzenlendi
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 bu daha komik bence , başlamasın adamlar diye yapılan harekete bak
S-H Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 (düzenlendi) kart gösteremeyeceklerini bilmenin özgürlüğüyle balesini yapmış, sonunda da adamın ayağına basıp kendini yere atmış, bu da takımının imza hareketlerinden, usta barışa selam çakmış, puanım 10/10 Eylül 13, 2026 S-H tarafından düzenlendi
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Adam hem fenerli hem de Skiniar'ına rağmen başka takıma kart görmeme konusunda laf atıyor 1
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 ben atabilirim ama ben bjk liyim genelde 2 takımda birbirlerine yapıştırırken yine bizim pozisyonları alıyor örnek olarak lol.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Darksun, 14.09.2026 00:19 tarihinde dedi ki: ben atabilirim ama ben bjk liyim genelde 2 takımda birbirlerine yapıştırırken yine bizim pozisyonları alıyor örnek olarak lol. BJK'lı laf atabilir ya, ona lafım yok 1
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Rewendor, 14.09.2026 00:28 tarihinde dedi ki: BJK'lı laf atabilir ya, ona lafım yok 15 gün genel BAN yedim Cutuludan daha yeni, biraz kurallar sert mi işliyor Fenerlilere? 1 1
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 ooo hoş geldinnnn, olm her yerde bjkliyi eziyorlar burada az torpilimiz olsun .
S-H Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Rewendor, 14.09.2026 00:14 tarihinde dedi ki: Adam hem fenerli hem de Skiniar'ına rağmen başka takıma kart görmeme konusunda laf atıyor geçen hafta kafa yiyip kendini atmayan skriniar'dan mı bahsediyorsun var mı tarihinizde böyle oyuncu
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 (düzenlendi) Araya mesaj girmiş ben yazana kadar. @shAd0w diyeyim Takıma özel bir durum yok. Her takımdan ceza alan oluyor. Cezalıj hareket ve cezada moderasyonda ortak bir anlayış geliştirmeye çalışıyoruz ama kişisel bakış açısı farkı olabiliyor zaman zaman. Ben özellikle bireysel tartıştığım kişilere ceza vermiyorum çok abartmadıkça, mesela s-h'nin her hafta gs topicine gelip kavga çıkarması da üst üste olduğu için uyarılık ama girmiyorum abartıya girmedikçe. 15 gün ilk bakışta fazla gibi, ama birden fazla cezanın birikimi olabilir. Ceza puanı sistemi var, moderatör kaç puan düştüğünü giriyor ama sadece o anki cezanın puanına değil toplam puana bakıp ona göre ceza veriyor sistem. O yüzden ardarda ceza alan olursa ceza miktarı otomatik artabiliyor. Belli süre ceza almadıkça da puan azalıyor tekrar. Eylül 14, 2026 Rewendor tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar