Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2026 (düzenlendi) Cok kasmayin ya bi cacik olmaz bu sene takimdan. Yedekten Kaan Ayhan filan giriyor. Lemina'yla sozlesme uzatildi rezalet bir halde, her topu sektirdi. Lucimiyi istiyordu hoca gittiler inat uzattilar, yuruyecek hali yok adamin. Baris Alper hayatimda gordugum en kotu performansi gostermis olabilir. Barisin yerine ne gerek var Leao bakiyorlar diyorduk ama asil gereken yer burasiymis cidden. Tek basina Yunus oynadi, biraz da Sara. Orta saha zaten bitik. Sanchez antrenman yapmadan maca cikiyor. Sane 3 toptan ikisi kayip. Inanilmaz isler oldu GS'de su son 2-3 ay. Gercekten yonetimin sifatsizligi ortaya cikti, ha zaten biliyorduk da, 2-3 senedir duses geliyordu Icardi ve Osimhen ile. Ha ama bunlari bas bas bagirdi tum taraftar, Youtube, yorumcu herkes. Demek ki insanlarin da bir bildigi var. Ilk haftadan puan kaybetmek ve erken havlu atmak olumlu. Sinir stressiz takiliriz ligde 3-5 arasi. Yardimcinin 1-2 bayragi tartismaya acik onun disinda bisi yoktu penalti filan degil yukardaki, kotu yonetmedi hakem. Dursun Ozbek sene sonunda istifaya zorlanir. Sampiyonlar Ligi asil rezalet olacak ama bakalim. Bir futbol takiminin her 3-4 senede bir yenilenmesi, belli parcalarin degismesi zorunlulugunu bilmeyen adamlarin futbol yonetimleriyle filan islerinin olmamasi lazim. Dunyada baska bir bu kadar para donen sektor yoktur ki, isine bu kadar hakim olmayan vasifsiz insanlar yonetsin, karar versin. O yuzden yok surdurulebilir basari, yok duzenli gelir filan gecin bu isleri. 3-5 senede bir ayni dongu devam eder 2-3 sene fb-bjk sampiyon olur sonra baska biri gaza basar filan. 30 senedir ayni. Rasyonel dusunemeyen insanlardan kurtulamadigi surece iki ileri bir geri gider futbol klupleri. Ağustos 14, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2026 ilk haftalar hep form tutmadan evvel zorlanır gs, tempoyu sonra buluyor normalde. Asıl komik olan aslında her sene lig başlangıcı dandik takımlarla başlıyor bir şekilde götürüyordu , şu beklenmedik puan kaybı oldu. (haftaya da rakip erzurum lol) Yabancı bir sitede Osi ile röpörtaj vari bir şey gördüm kulübüm isterse Arsenala gitmek isterim tarzı bir şey arka tarafta konuşuluyor ama ciddi bir şey yok olursa burada bana destek çıkanlara teşekkür edip giderim vs demiş güya. Yönetim satarsa direk ayağına sıkar, para+takas çok kurtarmaz gelen adam mucizevi performans çıkarmazsa tabi. Dün de bir yerde Torerria da gitmek istiyor yazıyordu bahane olarak şu takık olan fenerli saldırganı göstermiş güya bunlar ne kadar doğru artık bilmiyorum. 4 sene şampiyonluk çok büyük başarı kime deseler sonra bocalamayı kabul eder gerçi. Takımda birileri gidip yeni gelenler tutmazsa yine bir süre rölantide gider gs herhalde.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2026 (düzenlendi) Ligde cok fazla guclu takim yok ki ne istiyordun Besiktas da Eyup ile oynuyor yani. Evrende olup biten hersey GS'ye gore ayarlaniyor kafasindan kurtulamadiniz bir turlu. Yeniden yapilanma ile bocalamak ayri, bile bile lades ayri. Bu bagira bagira geliyordu insanlarin kizdigi o. Sen yonetici olarak ortalama taraftardan daha fazla futbol bilmiyorsun guzel kardesim. Hatta cok daha az biliyorsun. O yuzden boyle gidip artizlik yaparsan 3 ay, tokadi cakarlar, iyi oldu. Gecmis gecmis sanki gecmiste bilerek planlanarak basarildi birseyler. Iki defa piyango cikti GS'ye baska birsey degil. Ağustos 14, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2026 Arka planda ne dönüyor bilmiyoruz ama ya, çok paramız var herkesi alırız modelinden kiralık alsak satın alma zorunluluğu da olmasın diye takıldıklarına göre maddi bokluklar dönüyor herhalde. Başkan daha bu sene içinde sürekli reklam yapıyordu kasamız dolu şöyleyiz böyleyiz harika işler yaptık ticari şöyle kazandık vs vs.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2026 (düzenlendi) Para olmayabilir. Bence bu yonetimin sikintisi kibir. Hicbir futbolcu begenilmiyor, illa her pozisyona anlamsiz, alamayacagin adamlara teklif goturuluyor. Vakit kazanma, oyalamamami bilmiyorum. Paran yoksa da ona gore aciklama yapabilirsin. Onyedika 10 milyona gitti Lucumi 20 milyon. Hadi 1.5x olsun sana yine ayarlarsin. Icardi'yle 2 ay kaybetmezsin. Leminayla olmayacagi belli uzatmazsin; Kaan Ayhan vs daha gecen seneden gonderirsin. Yerli rotasyona Aral Simsiri sen cekebilirdin. Bunlar asiri maliyetli isler degiller. Bunlarin toplami bir Bruno Fernandez, Martinelli etmiyor. Jelert'e 11 verildi. Hadi Singoyu hoca istedi hatali cikti birsey demiyorum. Hic mi paran yok. Cidden sifir ve borcun mu var. Dersin ki arkadaslar bu sene boyle. Sacma sapan aciklamalar yapmazsin. GS tarihinde ne parasiz sezonlar oldu kimsede birsey demedi takim iyi kotu birseyler yapti yapamadi. Singo'yu elden cikarmaya bak. Barisa teklif Saraya var mi belli degil. Bir planlama dahilinde kuculmek GS gibi yilda ~$300-400m hasilat getiren (finansallar yeni aciklandi) bir klup icin asiri zor olmamali. Baktin en kotu 1-2 forvet ayarlayip Osimhen'i 100+ya birakip ona gore bir planlama da yapabilirdin. Hicbirsey yapilmiyor ki. Ağustos 14, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2026 Söylemez bunlar be paramız yok veya küçülme gerekiyor diye. Ben 1 tane adam gördüm size kan ve göz yaşı vadediyorum diyen o da fikret orman dı şu feda senesine. Zaten isminden de belli lol. En kötü oyalanıp oyalanıp eylül transfer biterken fırsat veya elde kalmış adamları patır patır doldurur ahan da yaptık der.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2026 Batrakov olmuş galiba. Pazartesi günü açıklanıyormuş. Kanada leao almayız inşallah.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2026 (düzenlendi) Baskan begendi diye transfer yapiyoruz. Yeterince izlendi mi, GS seviyesi mi Rus ligi ne durumda bilen eden yok. Baskan ne yapiyor oturup Youtube'dan skillz videosu mu izliyor. Boyle sacma yonetilir mi bir klup. Bize topla gidebilen bir adam lazim bu cocukta o yok gibi. Paslari ve sutlari bir nebze iyi gorunuyor. Fizigi yeterli mi muamma. Morutan gibi bisi cikmasin da… Ama tabii ki benim isim bu degil. Oturup yeterince izlendi mi emin bile degilim. Mesela Lesley alindiginda neye gore alindi bilen var mi. Sirf uzun bacakli diye aldiysak cok daha ucuza bulabilirdik 1.90 random bir eleman. Ağustos 15, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2026 Valla obugucukbugucuguk süre bulabilir mi sene içerisinde emin değilim ben
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2026 Sotto, 15.08.2026 23:29 tarihinde dedi ki: Baskan begendi diye transfer yapiyoruz. Yeterince izlendi mi, GS seviyesi mi Rus ligi ne durumda bilen eden yok. Baskan ne yapiyor oturup Youtube'dan skillz videosu mu izliyor. Boyle sacma yonetilir mi bir klup. Bize topla gidebilen bir adam lazim bu cocukta o yok gibi. Paslari ve sutlari bir nebze iyi gorunuyor. Fizigi yeterli mi muamma. Morutan gibi bisi cikmasin da… Ama tabii ki benim isim bu degil. Oturup yeterince izlendi mi emin bile degilim. Mesela Lesley alindiginda neye gore alindi bilen var mi. Sirf uzun bacakli diye aldiysak cok daha ucuza bulabilirdik 1.90 random bir eleman. bence 4 sene gidebilmesi daha mucize, bu adam bakkal hesabı kulübü yönetiyor diye dalga geçiyorduk ilk döneminde. Dursun şarküteri boşuna doğmamıştı . Yine bala belki son saniye hayvani bir adam çeker transfer biterken falan.
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2026 Cthulhu, 15.08.2026 23:27 tarihinde dedi ki: Batrakov olmuş galiba. Pazartesi günü açıklanıyormuş. Kanada leao almayız inşallah. fifada çok iyi gelsin bence
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2026 3 4 transferle ile ligde kafaya oynarız gibi geliyor ama cl büyük sıkıntı. orada da pot3'de olmamız büyük şans.
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2026 Osimeni satarsınız inş dinimiz amin
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2026 Aiko, 17.08.2026 14:42 tarihinde dedi ki: 3 4 transferle ile ligde kafaya oynarız gibi geliyor ama cl büyük sıkıntı. orada da pot3'de olmamız büyük şans. bi esprisi yok ki artık o işin. her takım nereden katıldığından bağımsız her pottan 2 şer takım çekerek 8 maçını oynuyor.
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2026 maci izliyorum da, Sampiyonlar liginde icimizden oyle boyle gecmeyecekler. 1
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2026 ŞL maçına çıkmayalım bence, 3-0 hükmen yine iyi skor. 1
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2026 Pape Matar Sarr ve Ermedin hedehodovic tamam anladığım kadarıyla.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2026 Sarr'ı kulübü bırakmıyo diyolardı.
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2026 GSye 2 tane Sarr geliyormuş, zenci!!
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2026 Bu hikaye nasıl sonlanacak hepimiz biliyoruz di mi
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2026 İçerde Barca, Deplasman PSG Devamı geliyor..
Öne çıkan mesajlar