razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 üf konu nasıl bi fakirhane olmuş nese meme bırakmaya geldim yalnız adam harbiden daha güzel
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 Hani hep beraber hdfilmcehenneminden .rip izliycektik? Hem bu filmlerle dalga geçip hem de filme gidip böyle yapımlara çanak tutuyorsunuz. 10 sene önce olsa tetiklenirdim sadfgh
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 Alıntı Hem bu filmlerle dalga geçip hem de filme gidip böyle yapımlara çanak tutuyorsunuz. bi yerden konuyu akp'ye filan getirebilir miyiz acaba film zaten kötü konuşulacak pek bişeyi yok, bari kavga dövüş olsun
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 (düzenlendi) Film beklediğimden iyiydi, Nolan'ın kendi yorumlarını göze sokması bayıktı. En baştan beri bir uyarlamanın serbest bir yorum olacağını ve iyi bir filmden daha çok bir gösteri gibi izleyeceğimi düşünüyordum. Beni tatmin etti. Tepegöz'lü sahne çok iyiydi mesela. Tatmin olmayanlar için 83 yapımı TRT radyo tiyatrosu: Temmuz 28, 2026 eldar tarafından düzenlendi
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 Saeros, 28.07.2026 10:36 tarihinde dedi ki: bi yerden konuyu akp'ye filan getirebilir miyiz acaba film zaten kötü konuşulacak pek bişeyi yok, bari kavga dövüş olsun YETMEZ AMA EVET'ÇİLERDEN FARKINIZ YOK.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 izlemeyin mi diyorsunuz? gittcek izleyecektik.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 İzleyin abi insan ömrü hayatında kaç kez böyle büyük ölçekli film izleyebiliyor sanki. Sanatsal emek var izlenir.
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 dasaaa, 28.07.2026 12:44 tarihinde dedi ki: izlemeyin mi diyorsunuz? gittcek izleyecektik. izleme ama ortamlarda izledim dersin
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 ahmedinejad, 28.07.2026 12:44 tarihinde dedi ki: İzleyin abi insan ömrü hayatında kaç kez böyle büyük ölçekli film izleyebiliyor sanki. Sanatsal emek var izlenir. isteyen izlesin hani mahalle baskısına karşıyım bu konularda. kimse kimsenin keyfinin kahyası değil sonuçta. ancak neden kendi cebimden beş kuruş para aktaracak şekilde izlemeyeceğimi anlatabilirim. cüzdanla oylama durumu: böyle bir filmin başarısı bütün gelecek filmleri etkileyecek doğal olarak. daha çok dandik dialog, daha çok dandik sanat yönetimi, daha kötü casting, daha fazla cultural appropriation, (hani cadılar bayramı kostümü gibi zararsız olan değil, direkt mala çökme tarzı) daha çok steril, cansız filmler. zaten kötüye gitmişti, bundan sonra daha da kötüye gidecek. yukarıda dediğim gibi liz 1 & mary filmini açtım, öğürdüm kapattım. bilakis insan ömrüm hayatımda güzel film görebilmem için finansal olarak desteklemiyorum. işe yarayacak mı, hayır. sanatsal 'emek' olarak da sinema sanatının en beğenmediğim bazı kısımları, dediğim gibi daha dune 2'yi izlemedim ki orada hikayeyi canlandırılmış görmek istediğim halde. dunkirk, oppenheimer gene merak ettiğim bir hikaye iken inanılmaz fos çıktı. bu adamların ne çektiğini biliyorum artık, "ya belki bu sefer değişiktir" denecek birşey yok, aynı prodüksiyon hep. kendileri özgün proje yaparlarsa izlenir ama adaptasyonda zayıflar. ridley scott gibi napolyon'a oturup "ya adam becerememiş bu sefer tutmadı" diyebileceğim bir durum değil. bile bile lades. hani "hakkaten iyi/kötü mü" diye oturup korsan izleyecek kadar bile merak da etmiyorum ayrıca. dunkirk, tenet, oppenheimer o kadar yıldırmış artık. şu da bonus gelsin, odyssey'in ingilizce tercümanı tarafından gömdüğü eleştiri makalenin aslı: https://www.lrb.co.uk/the-paper/v48/n14/emily-wilson/an-uncomplicated-man kısa özet için: https://www.bbc.com/news/articles/cd692n215ndo Alıntı Published in the London Review of Books, Wilson said she "would be ashamed to have written any of this script", describing the film's narrative structure as "gimmicky." "The writing is abysmal," she said. "None of the characters has convincing motivation for their actions or words. There are no sex scenes, and all the food looks horrible." "It lacks psychological, emotional, political and ethical depth," Wilson wrote, while also acknowledging that Sir Christopher's work had sparked renewed interest in Homer's classic. cansız abi adamın filmleri, memento'dan beri izliyorum. ay yüzeyi gibi. rüya veya çizgiromanı bile alıp içindeki rengi sıkıp akıtan bir adam. 1
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 (düzenlendi) Arkadas davet etti persembe 2.ye gitcem ben hic sevmem rewatch ama marmara forumda 4k lazer imax varmis hic gitmemistim oraya, bakalim ne fark var 2k 4k imax arasinda Temmuz 28, 2026 Silphatos tarafından düzenlendi
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 https://webteizle3.xyz/izle/altyazi/the-odyssey-1997 bugun 1997 yapımı fılmı tekrar ızledım,çok daha basarılıymıs 97 fılmı
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 Silphatos, 28.07.2026 19:33 tarihinde dedi ki: Arkadas davet etti persembe 2.ye gitcem ben hic sevmem rewatch ama marmara forumda 4k lazer imax varmis hic gitmemistim oraya, bakalim ne fark var 2k 4k imax arasinda aha bööle bi delik var içinde ne var?
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 Shadow, 28.07.2026 15:22 tarihinde dedi ki: izleme ama ortamlarda izledim dersin "abi izledim, sener sen cok iyi oynamis hakkaten ya" olmaz ama oyle izlemeden izledim denilmez. her fularlinin takip edecegi bir prensip var. ayiptir. sinema kardesiyiz burada.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2026 Jdhdhdhd beğenmedim bu açıyı.
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2026 bende bi uyanma oldu, bence iyi açı
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2026 kuru gurultu film ya uyucam uyuyamiyorum devre arasindan selam
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2026 abi ben imax'te izleyemedigim icin kadinin sadece gobegini gorebiliyorum. cok anlamadim. Masticore, 29.07.2026 08:12 tarihinde dedi ki:
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2026 (düzenlendi) bunu görmüştünüz yukarıda zaten ama instagram'da sonu erken kesilmiş diye koyuyorum: devamını çekmiş: Temmuz 30, 2026 Sam tarafından düzenlendi 1 1
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2026 Dün şansa yer buldum gittim. beni filmin sinematografisinden çok soundtracki etkiledi. ses miksajı filan saçma sapan iyi. IMAX dışında izlemek yazık etmek filme maalesef gerçek bu. Sadece görüntü kalitesi olarak değil salonun ses sistemi, akustiği vs. için de diyorum. Muhtemelen bunu IMAX dışında verebilen salon yoktur. Eski süreyyamız dışında... Ben konuya çok hakim olmayan biri olarak izlediğim için filmi beğendim. Tek uymayan cast helen tabi ki. NE ALAKA? dedirtiyor. ama cahilce yorumu spoiler olarak bırakıyorum Spoiler adam oppenheimer 2 çekmiş gibi lakdlsak yani üst üste yaptığı şeyden bu kadar pişman olan adam filmi çekmiş resmen dskajd
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2026 Adam koyu katolik,çektiği tüm filmlerde hristiyanlıktaki günah çıkarmaya atıf var.
Öne çıkan mesajlar