Grego Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 tam patinin yaş grubuna uygun bir sorum olacak. bir arkadaş çocuğuna (erkek, 9 yaşında) hem sadece fifa oynamasın, hem de ucundan pc gaminge giriş yapsın diye oyun öneriyorum. biraz kafa çalıştıracak, çok olumsuz örnek oluşturmayacak oyunlar önerdim. portal firewatch stardew valley papers please baba oğul beraber oynanabilecek oyunlar da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 O saydıkların olmaz bence. Untitled Goose Game Rayman Legends, co-op da var. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 It takes two çok iyi. Kızımla uzun süre oynadık. Minecraft da oynayabilirsiniz. Ekranı ikiye bölüp beraber oynarsınız. 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 (düzenlendi) factorio, cities skylines. ben o yaşlardayken city builder ve tycoon oyunlarına bayılıyordum, kafa çalıştırmak için o tarz en iyi. coop olarak lazımsa portal ve it takes two'ya katılıyorum. gene railway empire 2 olabilir, bu yıl biraz oynadım fena değildi. o tarz birşeyler kurup, inşa edip, verimliliğini arttırmak üzerine düşünmek, planlamak filan zihin açıcı. o yaşta başlanmazsa zaten 15+ olduktan sonra cezbetmez pek. Ekim 29, 2024 Sam tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 doom forza horizon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 Minecraft, muhtemelen çoktan oynamıştır ya da izliyodur. O yaş için ideal, ama babası da mantık kapılarını öğrenip elektronik devreler tasarlayabilir. Unravel Two. It takes two'ya alternatif. Uzaya düşkünse Kerbal Space Program. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 City builder ve tycoon tavsiyesine katılıyorum ama themepark benzeri daha eğlenceli temalar 9 yaş için belki daha uygun olur, oradan factoriolara falan yürünür. Ben arkadaşın amigasında themepark oynuyordum o yaşlardayken. İlla kafa çalıştıracak oyun olmasına da gerek yok bence, street fighter olur teenage mutant ninca turtles olur güzel beatemuplar ve döğüş oyunları var. Gerçi ben mortal kombata da aynı yaşlarda başlamıştım ama annesi mortal kombata kızabilir asd Gamepassteki kids oyunlarının bazıları olabilir, bluey/pepa pig/paw patrol falan çok küçük işi ama ben10 fena değil, benim 6 yaşındaki yeğenime bu biraz karışık geliyor mesela. Ha bide overcooked bence çok eğlenceli bi oyun, yani sadece parti oyunu değil gayet birlikte campaigni bitirilecek bi oyun planlama koordinasyon falan. El göz koordinasyonu oluştuktan sonra her yaşa uygun. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 kafa çalıştırma mevzusu benim seçimim değil ya, aile öyle. böyle biraz problem solving skills kasılsın istiyorlar, çocuk da meraklı öyle şeylere. pek arcadeci değiller yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 ha evet overcooked serisi de coop için güzel ve herkesin oynayabileceği bir oyun. gerçi zorlaşınca "sen niye pas vermedin sen niye pas almadın" sahnesi yaşatabiliyor lol. biz komple pakedi almıştık hala bitmedi. çocuk meraklıysa zaten direkt teşvik edin, karışık filan demeden. ilgisi varsa herşeyi çözer uğraşıp zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 Grego, 29.10.2024 21:48 tarihinde dedi ki: baba oğul beraber oynanabilecek oyunlar da olabilir. 1 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 (düzenlendi) Daha ciddi tavsiyeler olarak, iyi puzzle oyunları olan Baba Is You ve Patrick's Parabox'ı öneririm. Bu oyunlar kafa çalıştırırlar ama tabii çocuğun ilgisini çekmeyebilirler. Ekim 29, 2024 Komutan tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 girsin uo kassın biraz hayatı öğrensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2024 İlkokulda Prince of Persia, Golden Axe, Gods, Superfrog, Stunts, Test Drive 3, Sonic The Hedgehog, Ugh, Prehistorik 2, Monkey Island felan oynardım. SEGA MEGA DRIVE AND GENESIS CLASSICS altında Streets of Rage, ESWAT, Shadow Dancer, Golden Axe satılıyormuş Steam'de, onlar ilgisini çekebilir. GODS Remastered hâlâ satılıyor ama Superfrog HD'yi çekmişler satıştan. Monkey Island Special Edition'lar hâlâ satılıyor. Benzeri ama daha modern oyunlar olarak Sonic Generations, Ratchet & Clank, Rayman Legends, Streets of Rage 4, Dust an Elysian Tail, Bastion ilgisini çekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 (düzenlendi) trine serisi oynayabilirsiniz bence. ya da herhangi bir lego oyunu. hem ufak da olsa aklı çalıştıran oyunlar hem de oynanış keyfi var. Ekim 30, 2024 sylvanas tarafından düzenlendi 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haleluya Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Metal slug, sunset riders, Cadillac vs dinosaurs, captain commando Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Komutan, 29.10.2024 16:14 tarihinde dedi ki: bunu bana patiden biri hediye etti hic tesekkur etmedim kim oldugunu unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 disney dreamlight valley; içerisinde farklı içerikler var palworld; openworld ve biraz sandbox havası, craft ve keşif için keyifli olabilir, pvm de sevebilir theme hospital; tycoon tarzda eğlenceli içerik güzel co-op'lar önerilmiş, girmedim oraya 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 it takes two bide biz boşandık falan. çok acayip yani. Palworld oynadıktı beraber, 2 evdede xbox var bizim ama benle değilde arkadaşlarıyla oynamayı daha cok sevıo artık brawlstars falan. minecraft güzel gidiyor. Portalı sevmişti, beraber oynadık bir süre. Ama şöyle bir durum var ki bizde bitanede ufak var. O varkende açmıyoruz falan. Karışık düşününce. gta online oynadık bir ara ama onayladıgım bır oyun degıl tabi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 hepinize like attım ama like sınırı varmış, forum bugünlük daha fazla sevemezsiniz şeklinde uyarıda bulundu. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Benim cocuklugumda Crazy Machines vardi puzzle. Inanilmaz keyifli gelirdi hemde tam kafa calistirmalik. Yeni versiyonlari var sanirim, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 (düzenlendi) https://store.steampowered.com/app/341800/Keep_Talking_and_Nobody_Explodes/ https://store.steampowered.com/app/582500/We_Were_Here/ https://store.steampowered.com/app/1435790/Escape_Simulator/ Bunlar şu an aklıma gelenler. Tek başına oynayacaksa eğer: https://store.steampowered.com/app/257510/The_Talos_Principle/ Ekim 30, 2024 eregorn tarafından düzenlendi Talos ekledim 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 https://www.supertux.org Süper mario gibi çok güzel bir oyun hemde bedava Bende sonic ve süper marionun windows sürümünü ararken download.comda buldum (download.comdaki eski sürümü kendi sitesindeki en son hemde fan yapımı haritalarıda menüden indirip oynayabiliyorsunuz) 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 @eregorn escape simulator tam hanımla oynamalıkmış. kaçış oyununa gidelim diyip duruyordu. kaçış oyununu ayağına getireyim. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 @eregorn bu oyunlar split screen mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 izlediğim videolara göre split değil internet üzerinden. ama mac desteği de varmış. ben mac ten hanım pc den şeklinde oynayacağım. yan yana aynı masada zaten benim setup. iyi denk geldi mac desteği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar