Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çocuklar için oyun önerisi

Grego

Öne çıkan mesajlar

tam patinin yaş grubuna uygun bir sorum olacak. bir arkadaş çocuğuna (erkek, 9 yaşında) hem sadece fifa oynamasın, hem de ucundan pc gaminge  giriş yapsın diye oyun öneriyorum. biraz kafa çalıştıracak, çok olumsuz örnek oluşturmayacak oyunlar önerdim.

portal
firewatch
stardew valley
papers please

baba oğul beraber oynanabilecek oyunlar da olabilir.

Sosyal ağlarda paylaş

factorio, cities skylines. ben o yaşlardayken city builder ve tycoon oyunlarına bayılıyordum, kafa çalıştırmak için o tarz en iyi. coop olarak lazımsa portal ve it takes two'ya katılıyorum.

gene railway empire 2 olabilir, bu yıl biraz oynadım fena değildi. o tarz birşeyler kurup, inşa edip, verimliliğini arttırmak üzerine düşünmek, planlamak filan zihin açıcı. o yaşta başlanmazsa zaten 15+ olduktan sonra cezbetmez pek.

Sam tarafından düzenlendi
  • Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

City builder ve tycoon tavsiyesine katılıyorum ama themepark benzeri daha eğlenceli temalar 9 yaş için belki daha uygun olur, oradan factoriolara falan yürünür. Ben arkadaşın amigasında themepark oynuyordum o yaşlardayken.

İlla kafa çalıştıracak oyun olmasına da gerek yok bence, street fighter olur teenage mutant ninca turtles olur güzel beatemuplar ve döğüş oyunları var. Gerçi ben mortal kombata da aynı yaşlarda başlamıştım ama annesi mortal kombata kızabilir asd

Gamepassteki kids oyunlarının bazıları olabilir, bluey/pepa pig/paw patrol falan çok küçük işi ama ben10 fena değil, benim 6 yaşındaki yeğenime bu biraz karışık geliyor mesela.

Ha bide overcooked bence çok eğlenceli bi oyun, yani sadece parti oyunu değil gayet birlikte campaigni bitirilecek bi oyun planlama koordinasyon falan. El göz koordinasyonu oluştuktan sonra her yaşa uygun.

• Like 2
Sosyal ağlarda paylaş

ha evet overcooked serisi de coop için güzel ve herkesin oynayabileceği bir oyun. gerçi zorlaşınca "sen niye pas vermedin sen niye pas almadın" sahnesi yaşatabiliyor lol. biz komple pakedi almıştık hala bitmedi.

çocuk meraklıysa zaten direkt teşvik edin, karışık filan demeden. ilgisi varsa herşeyi çözer uğraşıp zamanla.

Sosyal ağlarda paylaş

İlkokulda Prince of Persia, Golden Axe, Gods, Superfrog, Stunts, Test Drive 3, Sonic The Hedgehog, Ugh, Prehistorik 2, Monkey Island felan oynardım.

SEGA MEGA DRIVE AND GENESIS CLASSICS altında Streets of Rage, ESWAT, Shadow Dancer, Golden Axe satılıyormuş Steam'de, onlar ilgisini çekebilir.
GODS Remastered hâlâ satılıyor ama Superfrog HD'yi çekmişler satıştan. Monkey Island Special Edition'lar hâlâ satılıyor.

Benzeri ama daha modern oyunlar olarak Sonic Generations, Ratchet & Clank, Rayman Legends, Streets of Rage 4, Dust an Elysian Tail, Bastion ilgisini çekebilir.

Sosyal ağlarda paylaş

disney dreamlight valley; içerisinde farklı içerikler var

palworld; openworld ve biraz sandbox havası, craft ve keşif için keyifli olabilir, pvm de sevebilir

theme hospital; tycoon tarzda eğlenceli içerik

güzel co-op'lar önerilmiş, girmedim oraya

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

it takes two ❤️ bide biz boşandık falan. çok acayip yani.

Palworld oynadıktı beraber, 2 evdede xbox var bizim ama benle değilde arkadaşlarıyla oynamayı daha cok sevıo artık brawlstars falan.

minecraft güzel gidiyor.

Portalı sevmişti, beraber oynadık bir süre. Ama şöyle bir durum var ki bizde bitanede ufak var. O varkende açmıyoruz falan. Karışık düşününce.

gta online oynadık bir ara ama onayladıgım bır oyun degıl tabi. 😞

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...