Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hogwarts Legacy


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • 2 ay sonra ...

Olağanüstü satış rakamlarına ulaşan, efsanevi büyücülük dünyasında geçen oyunun dünya çapında milyonlarca hayranı bulunuyor. Oyunun henüz piyasaya bile sürülmediği günlerde, Kaspersky araştırmacıları PC’de “Hogwarts Legacy” indirme olanağı sunan çok sayıda site örneğini buldu. Oyuncular, crackli bir oyunu indirmeye çalışırken aslında cihazlarına kötü amaçlı veya istenmeyen yazılım indirdiler. Yayılan programlar, kullanıcının ekranına reklamlar çıkartan reklam yazılımlarından, kullanıcı hakkında sessizce bilgi toplayan truva atlarına kadar değişebiliyor.
https://donanimarsivi.com/siber-suclular-hogwarts-legacy-oyununu-hedef-aldi/

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben harry sevmiyorum, oyunuda malum haberler üzerine inadına almıştım...

neyse aldık madem  bakayım diye yükledim oynadım biraz, kötü bir oyun değil seriye hayran olmayan için bile güzel yanları var.

ancak story kısmına dayanamadığım için sildim oyunu lol. çok kötü main story. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sam, 06.03.2023 15:07 tarihinde dedi ki:

çok övüldü de harry potter sevmeyen için pek esprisi yok anladığım?

 

Harry Potter sevmiyorum ama benim bile ilgimi çekti. Witcher 3, Elden Ring, Assassin's Creed Valhalla tarzı oynayanlara iyi hitap ediyor gözüküyor. transmog sistemi de varmış ki benim için önemli bir artı. Hogwarts'ı filmlerden de iyi yapmışlar deniyor.

alıp oynayacağım çok merak ediyorum. ilk Harry Potter oyunundan sonra oynayacağım ikinci oyun olacak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evren çok iyi bence tam oyunluk ve iyi yansıtılmış. tek eksiği görevlerde derinlik yok. witcher ı mumla arıyorsun yan görev derinliğinde fln. gerçi witcher dışında her oyunda öyle olduğundan idare ediyoruz🙃 benim bi 20 saat oldu. yarıladım. bitince tekrar bi güncellerim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet ben de kapattım. çok kötü yapmışlar. yalandan son anda eklemişler ama kullandıkları materiallar ile sıkıntılı çalışmış büyük ihtimalle. düzeltmeye ya da iptal etmeye tenezzül etmemişler🙃 dlss kapalı native 4k ile yoluma devam ediyorum aynı şekilde.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de main story bitirdim ama yan karakterlerin görevleri bitmedi henüz. gameplay ve ortam çok iyi bence. kendini tekrar eden puzzle ve yüzeysel yan görevleri düzeltirlerse ikinci oyun efsane olur. biraz assassins creed 1 den 2 ye geçiş durumu bekliyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...