Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Pre-order çıktı: https://store.steampowered.com/app/990080/Hogwarts_Legacy/ Deluxe aldım, bakalım nasıl çıkacak. Olmazsa refund artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 gamepass'e gelir mi? ona gore alalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Gelirse refund. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Ben güvenemiyorum bir türlü buna, preorder olmadan çıkış bekleyecem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 Olağanüstü satış rakamlarına ulaşan, efsanevi büyücülük dünyasında geçen oyunun dünya çapında milyonlarca hayranı bulunuyor. Oyunun henüz piyasaya bile sürülmediği günlerde, Kaspersky araştırmacıları PC’de “Hogwarts Legacy” indirme olanağı sunan çok sayıda site örneğini buldu. Oyuncular, crackli bir oyunu indirmeye çalışırken aslında cihazlarına kötü amaçlı veya istenmeyen yazılım indirdiler. Yayılan programlar, kullanıcının ekranına reklamlar çıkartan reklam yazılımlarından, kullanıcı hakkında sessizce bilgi toplayan truva atlarına kadar değişebiliyor. https://donanimarsivi.com/siber-suclular-hogwarts-legacy-oyununu-hedef-aldi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 çok övüldü de harry potter sevmeyen için pek esprisi yok anladığım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 ben harry sevmiyorum, oyunuda malum haberler üzerine inadına almıştım... neyse aldık madem bakayım diye yükledim oynadım biraz, kötü bir oyun değil seriye hayran olmayan için bile güzel yanları var. ancak story kısmına dayanamadığım için sildim oyunu lol. çok kötü main story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 nonstop 3 metrede bir revelio cast etmek de cabasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Sam, 06.03.2023 15:07 tarihinde dedi ki: çok övüldü de harry potter sevmeyen için pek esprisi yok anladığım? Harry Potter sevmiyorum ama benim bile ilgimi çekti. Witcher 3, Elden Ring, Assassin's Creed Valhalla tarzı oynayanlara iyi hitap ediyor gözüküyor. transmog sistemi de varmış ki benim için önemli bir artı. Hogwarts'ı filmlerden de iyi yapmışlar deniyor. alıp oynayacağım çok merak ediyorum. ilk Harry Potter oyunundan sonra oynayacağım ikinci oyun olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 evren çok iyi bence tam oyunluk ve iyi yansıtılmış. tek eksiği görevlerde derinlik yok. witcher ı mumla arıyorsun yan görev derinliğinde fln. gerçi witcher dışında her oyunda öyle olduğundan idare ediyoruz benim bi 20 saat oldu. yarıladım. bitince tekrar bi güncellerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Oyun bittikten sonra direk bitiyor mu yoksa takilabiliyor musun. Gerci yapacak pek birsey yok ondan sonra sanirim? DLC'lere abanirlar bunda gibi geliyor yeni zone/dungeon filan tahminen. Transmog olayi guzel gozukuyordu cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 oyunun eksilerinin kompile edildigi videolari izledim de fiyata ve kapladigi yere degmeyecegini dusundum ben. tam yamalandiktan ve indirim aldiktan sonra alinacak oyun gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Bu haftasonu başladım ben de, Hogwarts'ın kendisi şaheser olmuş. Gezip resimlere ve heykellere bakıyorum. Sanatsallık zirvede. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Ray Tracing kötü bu arada, buglanıyor da arada. RT'yi DLSS'yi kapatıp 4K'da her şey Ultra'da DLAA çalıştırınca oyun çok daha iyi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 evet ben de kapattım. çok kötü yapmışlar. yalandan son anda eklemişler ama kullandıkları materiallar ile sıkıntılı çalışmış büyük ihtimalle. düzeltmeye ya da iptal etmeye tenezzül etmemişler dlss kapalı native 4k ile yoluma devam ediyorum aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 18, 2023 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2023 Oyunu sonunda bitirebildim benim hosuma gitti eylenceliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 ben de main story bitirdim ama yan karakterlerin görevleri bitmedi henüz. gameplay ve ortam çok iyi bence. kendini tekrar eden puzzle ve yüzeysel yan görevleri düzeltirlerse ikinci oyun efsane olur. biraz assassins creed 1 den 2 ye geçiş durumu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2024 18 dolara düşmüş steamde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2024 epic'te 330 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2024 Bunu vr mod'la oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar