Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Büyük saçmalık bu arada böyle aradan kaynakla aşı olma. Randevu alıp kayıtlara göre aşı olmazsanız HES programında sertifika yaratamayacaksınız, gidip tekrar aşı olacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 (düzenlendi) Kaydını önceden kapatıyorlar aşı oldu diye tarih güncelleyip, dert olmuyor benim anladığım kadarıyla. Yatırım tavsiyesi değildir yalnız, sağdan soldan dedikodu, ne olduğunu bilmiyorum gidip bakmadım. Sonra vay efendim Almanya vizemi reddetti aşım gözüküyomuş diye benden hesap sormayın dsafs Haziran 15, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 e nabız dan ikinci aşı randevusu aldım şimdi kendim ve annem için. 29 temmuza verdi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 33 dakika önce, GERGE dedi ki: Büyük saçmalık bu arada böyle aradan kaynakla aşı olma. Randevu alıp kayıtlara göre aşı olmazsanız HES programında sertifika yaratamayacaksınız, gidip tekrar aşı olacaksınız. hayır yahu işliyorlar tc ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 GERGE ilk defa foruma paranoya saldı diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 randevusuz asilananlarin asisi 5g desteklemiyormus diye duydum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 abi randevu olayını göstermelik koymuşlar işte, olduğun anda sisteme giriyorlar, aşıyı olduğpun tarih belli oluyor randevu tarihinden ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 tanıdığım baya bir kişi randevusuz gitti oldu. ben randevu da aldım gece 23'e ama birazdan gidip gireceğim sıraya, randevu falan gg diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Selam, Dün, bugün saat 19:00 için randevu almıştım. 10 dakika kala gittim, form doldur falan tam 19'da vurdular aşıyı. Ben gittiğimde 7. kişiydim ve ilk 6 kişinin kimliklerini alıyorlardı. Benden sonra hemen 6'yı topladık ve vurdular işte o 10 dakika içinde. Eve yakın olduğu için Okan Hastanesi'ni seçtim ben. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Peki aşı olmak için belirli bir gruba uygun olup olmadığını kontrol ediyorlar mı randevusuz gittiğinizde ? örneğin ben 34 yaşındayım ancak sgk lı değilim gitsem aşı yapacaklar mı ? araya girebiliyor muyuz sıradan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 (düzenlendi) https://www.mhrs.gov.tr/ 'de aşı gözüküyorsa yapıyorlar, tanımlı aşı yoksa bekliyorsun 30 dakika önce, Silphatos dedi ki: abi randevu olayını göstermelik koymuşlar işte, olduğun anda sisteme giriyorlar, aşıyı olduğpun tarih belli oluyor randevu tarihinden ayrı Haziran 15, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 13 saat önce, khalad dedi ki: Peki aşı olmak için belirli bir gruba uygun olup olmadığını kontrol ediyorlar mı randevusuz gittiğinizde ? örneğin ben 34 yaşındayım ancak sgk lı değilim gitsem aşı yapacaklar mı ? araya girebiliyor muyuz sıradan ? E-nabız üzerinden kontrol et, randevu alabiliyor durumda olman lazım en kötü. Bazı sağlık ocakları randevun olmasa ama yalnızca öncelikli grupta olsan bile (ör. şu anda tüm sgklılar) aşıyı vuruyor -muş- (benim mersinde gittiğim 2 yer bunu reddetti ve aktif randevu istedi) , ama hepsinde şu durum var : Randevundan önce gidersen ve hazırda açılmış aşı paketi varsa seni de aşılıyorlar. 6lı paket açılınca bi kaç saat sonra bozulma durumu var, bu nedenle sürekli 6 kişiyi doldurma peşindeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Sgk'lı değilsen olamıyorsun, sıran gelmedi daha. Hatta ben SGK'lıyım, ona rağmen olamıyorum 4B diye. Kapasiteleri yetmemiş ona. Daha geçtikleri sistemi kavrayamamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 16 saat önce, GERGE dedi ki: Büyük saçmalık bu arada böyle aradan kaynakla aşı olma. Randevu alıp kayıtlara göre aşı olmazsanız HES programında sertifika yaratamayacaksınız, gidip tekrar aşı olacaksınız. hahaha "biz keriz miyiz randevu alıp bekledik :(" desene açık açık, olmayacak öyle bir şey. ben de randevulu gittim kimse sormadı bile, gelen bütün kafileyi 6şarlı bloklara bölüp odalara soktular, keriz gibi randevu günü saati bekledim ben de. keisnlikle duyan geliyor usulüne çevirmişler, sadece hak var mı yok mu ona bakıyor hemşire, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 dsdssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Randevu saati dışında gelen değil de hiç randevu bile almadan gelenler fena. Önceden randevu almak için girilen tüm bilgilerini orada doldurtmaları gerekiyor hastane görevlisine, sonra da sistemden aşı onayı çıkana kadar (çok değil gerçi 5 dk falan galiba) kenarda bekliyorlar. Ama o sırada görevli onunla ilgilendiğinden sıra birikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 3 saat önce, goldbären dedi ki: hahaha "biz keriz miyiz randevu alıp bekledik :(" desene açık açık, olmayacak öyle bir şey. ben de randevulu gittim kimse sormadı bile, gelen bütün kafileyi 6şarlı bloklara bölüp odalara soktular, keriz gibi randevu günü saati bekledim ben de. keisnlikle duyan geliyor usulüne çevirmişler, sadece hak var mı yok mu ona bakıyor hemşire, o kadar. ^This. Randevu vardı da sistem ilk açılınca aldığımdan pazar gününeydi. Bastım gittim randevusuz, 2 kişi daha vardı öyle bekleyen. Aile hekimi onlara sordu "çevrenizde esnaf mesnaf tanıdık var mı ya aşı hakkı olan" diye sordu, manikürcü tuhafiyeciyi falan topladık yaptırdık; başından sonuna 45 dakika falan sürdü Sordum doktora da, "6 kişiyi toplamak önemli, danaya girer gibi 6 kişi toplayın gelin hemen yaparız 2. dozun vakti geldiğinde" dedi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Sinovac ilk doz da açılmış. Yoktu bayadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Biontech olduk bugün eşimle, feels gud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 işyerinden 5 kişi farklı randevularla bugün gittik beraber olduk çıktık randevu falan soran olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Bu akşam eve yakın devlet hastanesinden randevu alıp ilk doz Biontech aşımı oldum. Dediğiniz gibi artık randevuya bakmadan gidince direkt alıyorlar. Gittiğimde sıra vardı ama cidden hızlı ilerliyor. Ablamda bugün Ankara'da olmuş, her yerde sanırım 6'şar 6'şar yapıyorlar. Muhtemelen aşı boşa gitmesin diye dozları ayarlamak için böyle yapıyorlar gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Benim bir arkadaş özel hastaneden almıştı randevu, 12.30 gibi gittiğinde aşı bitti demişler. Sonra başka hastaneyi aradı, 6 kişi bul gel demişler. 6 kişi gidince yapmışlar. Ben de 2. doz için randevu alırken çok az hastanede görünüyordu, şimdi bakınca ilk aşıyı olduğum yerde ve başka alternatiflerde de görünüyor. O yüzden değiştirdim randevu yerimi. 2. doz için bekleyenler varsa bilgisi olsun. Bir de 2.doz olduktan sonra aşı sertifikanızı HES'ten alabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Sabah 10'da randevuma gittim, aşıyı almaya gitmişler, geleceklermiş, millet bekliyor 9'dan beri. Allahtan hastane yakın eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Sabah 10:30-11 icin iki randevumuz vardi evin yakinindaki özel hastanede. 9:30da gittik 9:34te aşımızı olmustuk. Kalabalik yoktu, sorunsuz oldu her şey. Aşı şişesini de gördüm biontech yaziyordu. Bir saati geçti hiç yan etki yok. İnsallah şişeye su basıp vermemişlerdir sgdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 kol ağrısı diyorsan genelde akşama doğru başlıyor, sabah biraz daha şiddetleniyor 1-2 gün sonra da geçiyor benim gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar