Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2020-2021 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

e ama zaa denmemiş? yasaklandı mı lan yoksa zaalamak? maksat adet yerini bulsun afghdf

Archangel_ tarafından düzenlendi
bir üst post ve benim postum arasındaki saniyeler...
Mesaj tarihi:

gs'nin ilk golü %1000000 faul şunun atlanmasının tek sebebi "adalet"

son pozisyon penaltı değil, dışarıda gibi gördüm ben.

ama hakemin yedlin'i atmamasının açıklaması yok, barajda bir şey oldu da orda çıkardı galiba 2. sarıyı komik sdsafsaasf

Mesaj tarihi:

Bülent Uygun: "Ceza sahası içerisinde Galatasaray futbolcularına dokunmayın, kendi hallerine bırakın bu maçı kazanırız dedim. Öyle de oldu."

Bülent mac sonu da vurmuş sdf

Mesaj tarihi:
1 saat önce, FuCKiR dedi ki:

Bülent Uygun: "Ceza sahası içerisinde Galatasaray futbolcularına dokunmayın, kendi hallerine bırakın bu maçı kazanırız dedim. Öyle de oldu."

Bülent mac sonu da vurmuş sdf

şunun için demiş sanırım..

Mesaj tarihi:
21 saat önce, Liebe dedi ki:

İlk gol evlere şenlik ya Marcao bir takım piçlikler peşinde luyindama el ense çekiyor falan, vardan iptal edilmemesi rezalet 

Haftaya 2 stoper de cezalıymış galiba GS için şans oldu iki leş stoperin de cezalı olması random 2 adam bupenza karşısında daha az rezil olur.

Mesaj tarihi:

muslera da kova oldu yedeğe çeksinler artık. sakatlıktan dönmeden önce ligin en az gol yiyen takımıydı gs. Şuanda musleranın negatif bir etkisi var takıma. Özellikle sağından gol yiyor sağ diz zayıf kalmış refleks gösteremiyor. 

Mesaj tarihi:
13 dakika önce, FuCKiR dedi ki:

muslera da kova oldu yedeğe çeksinler artık. sakatlıktan dönmeden önce ligin en az gol yiyen takımıydı gs. Şuanda musleranın negatif bir etkisi var takıma. Özellikle sağından gol yiyor sağ diz zayıf kalmış refleks gösteremiyor. 

LoL

Mesaj tarihi:

sağ bacak zayıf abi zıplamasına da etki ediyor sağına giden şutlarda gösterdiği reflekslere de. Yani izleyipte gördüğüm bu şuanda, nerdeyse bizim ersinin tekniği kadar zayıf musleranın sağ bacak şuanda. Kolay da değil hele kaleci için tekrar bunu kuvvetlendirmek. 

Mesaj tarihi:

ya ilk yarı saçma sapan 2 gol yemesek bence çok rahat kazanacağımız maçtı ama o kadar saçma goller yedik ki kendine gelemedi takım.bir de terim öyle kadroyla çıkmış ki tam 3 yer 4 atarım ama tutmadı tersi oldu asfjhasklf

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...