applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 8 dakika önce, Laraken dedi ki: oo bi bi kale daha belli oldu dsfds, beklemiş pusuda. bu mesajda bana girdiğini ima ediyorsan şikayet edeceğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 (düzenlendi) ahahha ben burada çok yoruldum sadece liderken yazarım baggiosu,sottosu yıldırdılar beni de gençler sakiin.. Mart 19, 2021 bLackcha0s tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 1 dakika önce, applev0dka dedi ki: bu mesajda bana girdiğini ima ediyorsan şikayet edeceğim.. et kanka banlasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 abi baggio çoooook uzun zamandır ortalarda yok. şimdiye çoktan toparlamış olman lazım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Ozaman hep birlikte adalet istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 maçı izlemedim ama ilk golde faul var falan yazıyordu insanlar. bakalım özet düşsün bakalım apo albayrak adaleti mi uygulanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 baggionun tashaquelarını yiyin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 İlk gol evlere şenlik ya Marcao bir takım piçlikler peşinde luyindama el ense çekiyor falan, vardan iptal edilmemesi rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 (düzenlendi) Evet faul vardi net Mart 19, 2021 FuCKiR tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 o sondaki penaltı + kırmızı kart çok fena kaynadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 ZAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 (düzenlendi) e ama zaa denmemiş? yasaklandı mı lan yoksa zaalamak? maksat adet yerini bulsun afghdf Mart 19, 2021 Archangel_ tarafından düzenlendi bir üst post ve benim postum arasındaki saniyeler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 gs'nin ilk golü %1000000 faul şunun atlanmasının tek sebebi "adalet" son pozisyon penaltı değil, dışarıda gibi gördüm ben. ama hakemin yedlin'i atmamasının açıklaması yok, barajda bir şey oldu da orda çıkardı galiba 2. sarıyı komik sdsafsaasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Bülent Uygun: "Ceza sahası içerisinde Galatasaray futbolcularına dokunmayın, kendi hallerine bırakın bu maçı kazanırız dedim. Öyle de oldu." Bülent mac sonu da vurmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Adam bi gol de ben atayım demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 1 saat önce, FuCKiR dedi ki: Bülent Uygun: "Ceza sahası içerisinde Galatasaray futbolcularına dokunmayın, kendi hallerine bırakın bu maçı kazanırız dedim. Öyle de oldu." Bülent mac sonu da vurmuş sdf şunun için demiş sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Gs resmen fb oldu. Fbyi yenip bütün sezon yatıyolar. Fb de bjk oldu, acıların çocuğu gibi sürünüyo. Bjk de gs oldu tokatlıya tokatlıya şampiyon oluyo. Değişik bi yıl oldu gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 21 saat önce, Liebe dedi ki: İlk gol evlere şenlik ya Marcao bir takım piçlikler peşinde luyindama el ense çekiyor falan, vardan iptal edilmemesi rezalet Haftaya 2 stoper de cezalıymış galiba GS için şans oldu iki leş stoperin de cezalı olması random 2 adam bupenza karşısında daha az rezil olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 muslera da kova oldu yedeğe çeksinler artık. sakatlıktan dönmeden önce ligin en az gol yiyen takımıydı gs. Şuanda musleranın negatif bir etkisi var takıma. Özellikle sağından gol yiyor sağ diz zayıf kalmış refleks gösteremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 aynn knk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 13 dakika önce, FuCKiR dedi ki: muslera da kova oldu yedeğe çeksinler artık. sakatlıktan dönmeden önce ligin en az gol yiyen takımıydı gs. Şuanda musleranın negatif bir etkisi var takıma. Özellikle sağından gol yiyor sağ diz zayıf kalmış refleks gösteremiyor. LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ortega Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 sağ bacak zayıf abi zıplamasına da etki ediyor sağına giden şutlarda gösterdiği reflekslere de. Yani izleyipte gördüğüm bu şuanda, nerdeyse bizim ersinin tekniği kadar zayıf musleranın sağ bacak şuanda. Kolay da değil hele kaleci için tekrar bunu kuvvetlendirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 ya ilk yarı saçma sapan 2 gol yemesek bence çok rahat kazanacağımız maçtı ama o kadar saçma goller yedik ki kendine gelemedi takım.bir de terim öyle kadroyla çıkmış ki tam 3 yer 4 atarım ama tutmadı tersi oldu asfjhasklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar