Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 yanlış oyunu koymuşum bu arada . Oyun bu ^^ https://store.steampowered.com/app/601840/Griftlands/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 epicten aldıysanız kleinin siteden hesapları bağlayınca steame ekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 - Stygian: Reign of the Old Ones -67% 19.80 tl - Life is Strange 2 Complete Season -75% + %10 53.66 tl - Battlefleet Gothic: Armada II -70% 42 tl - A Plague Tale: Innocence -66% 44.20 tl -------------------------> LOKUM <------------------------ Bu akşam janjanlı bişeyler cıkarmazsa gaben baba, planım : Metro Exodus -55% Prey -70% Call of Cthullu -70% Resident Evil 7 Biohazard -67% Two Point Hospital -66% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Dark Souls'a gireyim diyorum, II & III toplamda indirimle 75 TL gibi bir şey yapıyor. Birinci oyunun Remastered'ı almazsam pişman olur muyum? Sırayla mı oynayim n'apim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 ds sırayla oynanan bir oyun mu? bende destiny 2 ye niyetleniyorum ama bilemiyorum. warframe i pek beğenmeyen birisi olarak, d2 de aynı şeyleri yaşarsam boşa 150 lira vermiş olacağım. konuda da hiç muhabbeti geçmiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 destiny2, warframe gibi fazla karisik degil zaten ek paketleri haric oyun bedava almadan once deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Refund etme olayına "Aldığım oyun ucuzlamış" seçeneği gelmiş. İndirim öncesi aldığınız oyunu, refund politikası içinde, indirimsiz halinin refund'ını isteyebiliyorsun. Farkı düşüp gönderiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 e o zaman flash sale'in geri gelmemesi için sebepleri kalmadı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 sebep zaten flash sale'de alınan şeyin geri iade edilmesini istememeleri. o fiyattan satıp sonra da geri almak safi zarar. bütün esprisi "ya beğenmesem de 5₺" diyen insana satmak. herkes alıp alıp iade eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 flash sale yerine böyle kupon mupon hedesi yapsalar daha makbule geçer bence. Milletin takip edeceği aksiyonlar vs olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 evet kupon iyi, ep*k etkisi. ama sale başına 1 tane sununca alacaklarımın bi kısmını sonraya bırakıcam sanırım. acelesi yok, backlog da dipsiz kuyu dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 kalanlar ağlar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 https://store.steampowered.com/sub/368777 kingdom come dlc bundle varmış bu arada base game beleş almıştım galiba. şunu alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 (düzenlendi) endless space 2 de aldım. adamlar art direction olarak blizz'i bile katlıyor. ux ve ui, animasyon geçiş her şey çok şeker. Haziran 26, 2020 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 35 dakika önce, Xenus dedi ki: https://store.steampowered.com/sub/368777 kingdom come dlc bundle varmış bu arada base game beleş almıştım galiba. şunu alın. ben bitirdim oyunu tüm dlc ler vardı, ana oyun bayağı uzun aslında dlc lerden çok değen bir şey yok. A woman's lot fena değil, band of brothers meh, from the ashes da kasaba kuruyorsunuz bayağı gold ve materyal farm gerekiyor idare eder, amorous adventures espirili ama ana oyun içerisinde zaten prensle bayağı geyik var, treasure of the past beş para etmez. Ana oyun bayağı uzun olduğundan hadi dlc leride bitireyim diye bayağı oynadım yoksa çok gerekli değiller. ne var ne yoksa 141 saatte bitirebildim save game cheat i yaptım yarısında daha fazla vakit kaybetmemek için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Stygian + Disco Elysium aldım, ikisini de oynamak istiyordum. Çok güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 3 dakika önce, deadwoll dedi ki: Stygian + Disco Elysium aldım, ikisini de oynamak istiyordum. Çok güzel oldu. Seni baya kaliteli bi zaman beklio o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Disco bir türlü şöyle güzel bi indirim görmedi ya, hep %25 gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 northgard, beholder, long dark, orc must die 2 almayı planlıyorum. Var mı itirazı olan? şunu alacağına paranı çöpe at belki biri bulur sevinir diyeceğiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 orcs must die eski diil mi baya ya üniversitede oynuyorduk. ama güzeldi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Orc Must Die çok iyi değil bence, kötü değil türü/fikri seviyorsan oyalar her türlü de arasan daha güzel bişeyler bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 aynen ben de hemen r atayım biraz. güzel oynatmıştı ama bir anda da baymıştı hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 3 saat önce, Densiz dedi ki: ds sırayla oynanan bir oyun mu? bende destiny 2 ye niyetleniyorum ama bilemiyorum. warframe i pek beğenmeyen birisi olarak, d2 de aynı şeyleri yaşarsam boşa 150 lira vermiş olacağım. konuda da hiç muhabbeti geçmiyor zaten destiny tek oynayacaksan ben tavsiye etmem: 3 kisi olursaniz efsane, 2 de cok iyi oynatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 @Goering tek oynayacaktım. iyi oldu söylediğin teşekkürelr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 3 tane campaign beleş destiny2de, ben geçende sp oyun oynar gibi bitirdim 3ünü sildim asd, fena değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar